Sallıyo ya Lale Devri 20.45 de başlıyor 23.15 de bitiyorRevan sen p1 i ne yapacan akşam 8 den sonrasına bakacan
İyi misin Emre? Konuşmana bi düzenleme gerekiyor da çünkü. Aç kanal sıralamalarına bak o zaman. Kaç defa anlatdım. Anlamak istemeyen kanal sıralamalarına bakar
Niye sallıyosun 20.45 başlıyor 23.15 de bitiyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 haftadır da bu böyle.......
PT1 zaten 8den sonrası. 8-11 arası. İsterse 00.00da yayınlanan dizi zirvede olsun bu kanalın zirvede olduğu anlamına gelmez. Anlatamadım mı? Kanalın zirvede olup olmamasını 8-11 arası reytingler belirlerRevan sen p1 i ne yapacan akşam 8 den sonrasına bakacan
Gerçekten anlatamadım galiba. Cumartesi zirvede olan Lale Devri FOX değil. FOXu onun yanında kanalı olarak yazmışlar. Kanal Sıralamaları neden veriliyor peki? 20-23 arası için. Lale Devri 00.00`da yyaınlanıp isterse 25 reyting alsın. Bu FOXu birinci yapmaz, yapamaz. Hiç sormadın mı, Pazar akşamı Yetenek Sizisiniz birinci ama neden Kanal olarak Kanal D birinci? Çünkü, Yeteneğin çoğu kısmı özete gidiyor. Her ay kanal sıralamaları açıklandıkta kimse 21.45`teki Lale Devrine bakmıyor. Herkes Kanal sıralamalarına bakıp yani 20-23 arasına bakıp öyle açıklıyor birinci kanalıRevan cumartesi akşamı fox pazar akşamı star bak p1 p2 falan demiyom
11den sonraki diziler PT2`yi belirler. Aylık olarak açıklanıyor ya hangi kanal kaçıncı diye, o zaman 20-23 arasına bakılıp belirleniyor. Kimse PT2`ye bakıp bu kanal birinci demiyor. İsterse PT2`de 50 reyting alsın. PT2 sıralamarı açıklanmıyor. Bu yüzden çoğu PT2 dizisi 22.30`da başlıyor ki, son 30 kısmı PT1`e dahil olup ortalamasını yükseltsin. Anlata bildim mi? Büyük reytingli dizileri neden 23.15`e kadar yayınlıyorlar? Neden 22.30`da kesmiyorlar. Çünkü o diziler PT1`i tek başına sırtlıyorRevan o zaman 11 den sonra kimse dizi yapmasın nolsa etkilemiyo demi
- - - Ekleme - - -
Anlıklar yok mu
20.00 - 20.15 açıklamıştı gerisi gelmedi...SBT hala açiklanmiyor.. Umarim ilerleyen dakikakalarda açiklanir