2 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Revan sen p1 i ne yapacan akşam 8 den sonrasına bakacan

Eskiden yani AGB'nin oldugu dönemlerde kanal siralamalari reytingler açiklanmadiginda açiklanirdi..

Niye sallıyosun 20.45 başlıyor 23.15 de bitiyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 haftadır da bu böyle.......
İyi misin Emre? Konuşmana bi düzenleme gerekiyor da çünkü. Aç kanal sıralamalarına bak o zaman. Kaç defa anlatdım. Anlamak istemeyen kanal sıralamalarına bakar

- - - Ekleme - - -

Revan sen p1 i ne yapacan akşam 8 den sonrasına bakacan
PT1 zaten 8den sonrası. 8-11 arası. İsterse 00.00da yayınlanan dizi zirvede olsun bu kanalın zirvede olduğu anlamına gelmez. Anlatamadım mı? Kanalın zirvede olup olmamasını 8-11 arası reytingler belirler

Lale Devri artik 1 saat 45 dakika özet vermiyor ve dogal olarak oranlari da artti..

Revan cumartesi akşamı fox pazar akşamı star bak p1 p2 falan demiyom

bu nedir abii.. anlıklar niye açıklanmıyor şımardı bu sbt!! :)
öbgzk çok güzel ilerliyo :) neriman yine ortalığı birbirine kattı çok güzel yapıyo bu kadın rolünü helal:beguiled:

Revan o zaman 11 den sonra kimse dizi yapmasın nolsa etkilemiyo demi :D

- - - Ekleme - - -

Anlıklar yok mu

Revan cumartesi akşamı fox pazar akşamı star bak p1 p2 falan demiyom
Gerçekten anlatamadım galiba. Cumartesi zirvede olan Lale Devri FOX değil. FOXu onun yanında kanalı olarak yazmışlar. Kanal Sıralamaları neden veriliyor peki? 20-23 arası için. Lale Devri 00.00`da yyaınlanıp isterse 25 reyting alsın. Bu FOXu birinci yapmaz, yapamaz. Hiç sormadın mı, Pazar akşamı Yetenek Sizisiniz birinci ama neden Kanal olarak Kanal D birinci? Çünkü, Yeteneğin çoğu kısmı özete gidiyor. Her ay kanal sıralamaları açıklandıkta kimse 21.45`teki Lale Devrine bakmıyor. Herkes Kanal sıralamalarına bakıp yani 20-23 arasına bakıp öyle açıklıyor birinci kanalı

Revan o zaman 11 den sonra kimse dizi yapmasın nolsa etkilemiyo demi :D

- - - Ekleme - - -

Anlıklar yok mu
11den sonraki diziler PT2`yi belirler. Aylık olarak açıklanıyor ya hangi kanal kaçıncı diye, o zaman 20-23 arasına bakılıp belirleniyor. Kimse PT2`ye bakıp bu kanal birinci demiyor. İsterse PT2`de 50 reyting alsın. PT2 sıralamarı açıklanmıyor. Bu yüzden çoğu PT2 dizisi 22.30`da başlıyor ki, son 30 kısmı PT1`e dahil olup ortalamasını yükseltsin. Anlata bildim mi? Büyük reytingli dizileri neden 23.15`e kadar yayınlıyorlar? Neden 22.30`da kesmiyorlar. Çünkü o diziler PT1`i tek başına sırtlıyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
SBT nedense paylasmiyor, bir ariza mi var acaba sistemde..

Bu arada takas aylarca Kurtlar Vadisi neden 21.45`te yayınlanmıyor diye sitem ettin. Kanal deli mi reytingli dizisini 21.45`e koysun. Hangi kanal 1 saat 15 dakikasını kaybetmek ister ki? bu zaman 1 saat 15 dakikası PT2`ye kayar. Peki bu özeti 1 saat tutmayı niye icat ettiler? Çünkü, özet ne olursa olsun tekrar bölümden fazla izlenir. Diziyi bekleyenler özeti de izler. Diziyi 23.00e kadar uzatmanın yöntemleri bunlar

revan bak simdi prime time 20:00 23:00 arasını kapsiyor tamam

ucankus verilerine göre cumartesi pazar pazartesi prime time star önde

pazartesi prime time sonuçlari açıklandı pazartesi prime time

PRIME TIME ( SHARE )

1- STAR TV 16.79
2- KANAL D 13.25
3- FOX 10.34
4- SHOW TV 9.32
5- ATV 6.56
6- STV 4.04
7- KANALTURK 3.25
8- KANAL 7 1.85
9- TV8 1.64
10-MELTEM TV 0.08

SBT hala açiklanmiyor.. Umarim ilerleyen dakikakalarda açiklanir

Revan bana reyting işini öğretmeye çalışma dediklerin sallama part da 1.olmak değil toplamda 1.olmak meseledir.vadi nin p1 de 12 almasıyla p2 de 12 alması kanalına aynı reytingi kazandırır