2 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Her diziye büyük emekler veriliyor

Aynen.. Mesela düsün, bir dizide yaklasik 70 kisi çalisiyor.. Her kisi evine ekmek parasi götürüyor.. 70'i 3'e çarp 210.. Ve dizi bittiginde bu kisiler issiz kaliyor..

prıme tıme pazar cumartesı star kanal d gectı :) pazartesıde
Bu Cumartesi ve Pazar bence de geçti. Ama sıralama olmadığı için emin konuşamıyorum. Çünkü, Acun bu haftasonu çok iyi oranlar aldı. Geçme ihtimali yüksek. Ama Prime Time zamanının 90 dakikasını başlıyor kısmına harcadığı için Starı 2ci yapıyor

Evlerden Biri dizisine Son Yaz dizisine verilen kadar emek verildiğini düşünmüyorum Son Yaz dönem dizisi olduğu için çok dikkat edilmesi gerekiyor ve daha yukarılarda olmayı hakediyor :)

Evet orasi öyle, fakat özellikle bu hafta Evlerden Biri'nin fragmanini begendigimi söyleyebilirim :)

Bakın somut bi örnek
Total

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]21:28:55[/TD]
[TD]23:21:21[/TD]
[TD]5,3[/TD]
[TD]15,78[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]BEN BILMEM ESIM BILIR[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]19:56:48[/TD]
[TD]23:21:06[/TD]
[TD]4,71[/TD]
[TD]14,49[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

PRIME TIME

1- KANAL D 14.03
2- STAR TV 12.95

Zamanlarına bakın ikisinin de. BBEB prime time tamamen kaplamış, Ama Acun 1 saat 30 dakikasını başlıyor kısmına ayırmış. Bu da prime timea düştüğü için ancak 2ci kanal olabilmiş

bu hafta prıme tıme sonuclarını ucankus ekledı star kanal d geçmıs :d

Aynen.. Mesela düsün, bir dizide yaklasik 70 kisi çalisiyor.. Her kisi evine ekmek parasi götürüyor.. 70'i 3'e çarp 210.. Ve dizi bittiginde bu kisiler issiz kaliyor..
Furkan Allah Aşkına görende parasızlıktan sürünüyor sanır. Onların işsizlikleri bazılarının 1 yılda çalışıp getirdiği kadar. Ekmek Parasının 1000 katı var onlarda. Onlar evlerine daire tapusu, yat, villa tapusu, araba falan götürmek için çalışıyorlar

@revan prime time olarak bakmamak gerekir bence. mesela pt-2 de yayınlanan bir dizi 1. olsa aslında 1.olan dizi prime timeda yayınlanan mı diyeceksin ?

Furkan Allah Aşkına görende parasızlıktan sürünüyor sanır. Onların işsizlikleri bazılarının 1 yılda çalışıp getirdiği kadar. Ekmek Parasının 1000 katı var onlarda. Onlar evlerine daire tapusu, yat, villa tapusu, araba falan götürmek için çalışıyorlar

Ben oyunculardan bahsetmiyorum! Dizide mesela bir set ekibi bölüm basina 10.000 TL aldigini mi düsünüyorsun ?

- - - Ekleme - - -

Umarım TNS'de ilk 5'te olur. Nasıl bu kadar düşük oranlar alıyor, halen şaşırıyorum ben..

Evet ben de sasiriyorum.. Ilerleyen bölümlerde dramanin daha da arttiginda reytinglerde artabilir..

@revan prime time olarak bakmamak gerekir bence. mesela pt-2 de yayınlanan bir dizi 1. olsa aslında 1.olan dizi prime timeda yayınlanan mı diyeceksin ?
Hayır tabii ki öyle demiyeceğim. Birinci olan dizi birincidir. Ama her birinci olan dizi de kanalını birinci yapmıyor. Kanalı birinci yapmak için 20-23 rası en fazla reytingi alman gerekir. Ben zaten BBEB birinci demedim. Kanal D birinci dedim. Çünkü o gün 20-23 arasında en fazla reytingi o aldı. Mesela programın 15 dakikalık kısmı zirvede olsa, ona kanal zirvede mi diyeceksiniz? Hayır. 20-23 arasına bakmak gerekir. Mesela bu hafta Pazar Star birinci oldu. Çünkü, Acun oranlarını fazlasıyla arttırdı. Ama Cumartesi Kanal D

- - - Ekleme - - -

Ben oyunculardan bahsetmiyorum! Dizide mesela bir set ekibi bölüm basina 10.000 TL aldigini mi düsünüyorsun ?

- - - Ekleme - - -

Evet ben de sasiriyorum.. Ilerleyen bölümlerde dramanin daha da arttiginda reytinglerde artabilir..
Bölüm başına 1000 alsa bile ayda 4000 yapar. Kim istemez bu parayı kazanmak?

- - - Ekleme - - -

İnşallah o zamana kadar yayından kalkma gibi bir durum olmaz.

Hayır tabii ki öyle demiyeceğim. Birinci olan dizi birincidir. Ama her birinci olan dizi de kanalını birinci yapmıyor. Kanalı birinci yapmak için 20-23 rası en fazla reytingi alman gerekir. Ben zaten BBEB birinci demedim. Kanal D birinci dedim. Çünkü o gün 20-23 arasında en fazla reytingi o aldı. Mesela programın 15 dakikalık kısmı zirvede olsa, ona kanal zirvede mi diyeceksiniz? Hayır. 20-23 arasına bakmak gerekir. Mesela bu hafta Pazar Star birinci oldu. Çünkü, Acun oranlarını fazlasıyla arttırdı. Ama Cumartesi Kanal D

- - - Ekleme - - -

Bölüm basi 300 TL'den 1000 TL'ye degisiyor..

- - - Ekleme - - -

İnşallah o zamana kadar yayından kalkma gibi bir durum olmaz.

atv kolay kolay bitirmez bu diziyi.. Yani umarim bitirmez..

- - - Ekleme - - -

Hıımm. Anladım. Eskiden kanal sıralamaları da yayınlanıyordu.Ama artık yok.Yayınlansaydı hem Tüm gün kanal sıralamasını hem de prime time kanal sıralmasını görürdük :)