2 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizim forumdaki bazı arkadaşlar galiba bu kanalın programı birinci olursa mutlaka kanal da birinci olduğunu sanıyor. Yahu programən 1 saatlik kısmı zirvede elbet olur. Önümli olan Prime Timeda en çok reyting ve shareyi kazanmak. Bu zaman birinci deriz. Yoksa Acun haftasonu Starı birinci değil ikinci yapıyor dikkatli olun

prime time 20.00-23.00 arası değil mi?
21.30dan sonra 1. 21.30dan önce 3. oluyor.Sanki aralarında dağlar kadar fark var :D

Furkan kaç haftadır Acun listede birinci gibi görünse de Prime Timeda Kanal D birinci oluyor. Düşünsene...
1. Acun 1 saat başlıyor kısmı ile zaten prime time reytinglerini düşürüyor
2. En reytingli bölümü olan son kısmı 30 dakikası Prime Timedan kenarda kalıyor
3. Üstüne bir de programı bölüp üst sıralarda gözüküyor.

BBEB 20.00-23.00 arası bölünmeden yayınlanıyor. Bu yüzden Acun listede zirvede olsa da Starı ikinci yapıyor ancak

Sahsen benim gözümde de BBEB birinci, çünkü onlar en azindan programi bölmüyorlar..

- - - Ekleme - - -

öbgzk güzel başlamış da son yaz nerde gören var mı ?? :d :D

Birazdan girer listeye..

Revan hayal mı görüyon cumartesi fox pazar acun zirvede
Takas siz program olarak bakıyorsunuz. Lale Devrinin Yeni Bölümü 21.45`te başlıyor. Ancak Yeni Bölümün 1 saat 15 dakikası Prime Timea düşüyor. Bu yüzden Fox ancak 3cü oluyor. Acunu da zaten yukarıda söyledim. Mesela 23.00`te yayınlanan bir program birinci olsa bile bu kanalın birincilik anlamına gelmez. Acunun 2 saatlik kısmı zirvede yer alırken, BBEB`in 3 saatlik kısmı bölünmeden 2ci sırada oluyor. Zaten ben niye anlatıyorum ki, haftasonu reytinglerine bi baksana. Listede Acun birinci ama kanal olarak Kanal D zirvede

Takas siz program olarak bakıyorsunuz. Lale Devrinin Yeni Bölümü 21.45`te başlıyor. Ancak Yeni Bölümün 1 saat 15 dakikası Prime Timea düşüyor. Bu yüzden Fox ancak 3cü oluyor. Acunu da zaten yukarıda söyledim. Mesela 23.00`te yayınlanan bir program birinci olsa bile bu kanalın birincilik anlamına gelmez. Acunun 2 saatlik kısmı zirvede yer alırken, BBEB`in 3 saatlik kısmı bölünmeden 2ci sırada oluyor. Zaten ben niye anlatıyorum ki, haftasonu reytinglerine bi baksana. Listede Acun birinci ama kanal olarak Kanal D zirvede
Heee heee 21.45 te başlıyor...

Alınma ama neden sadece Evlerden Biri'ni görüyorsun mesela Son Yaz'da listede yok

Pardon görmemisim onu :) O da hayal kirikligi yaratmis bence..

Ama gönül ister ki iki dizi de basarili sonuçlar elde etsin Hayrettin.. cunku iki diziye de çok buyuk emekler veriliyor..

prıme tıme pazar cumartesı star kanal d gectı :) pazartesıde

prime time 20.00-23.00 arası değil mi?
21.30dan sonra 1. 21.30dan önce 3. oluyor.Sanki aralarında dağlar kadar fark var :D
Bakın somut bi örnek
Total

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]21:28:55[/TD]
[TD]23:21:21[/TD]
[TD]5,3[/TD]
[TD]15,78[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]BEN BILMEM ESIM BILIR[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]19:56:48[/TD]
[TD]23:21:06[/TD]
[TD]4,71[/TD]
[TD]14,49[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

PRIME TIME

1- KANAL D 14.03
2- STAR TV 12.95

Zamanlarına bakın ikisinin de. BBEB prime time tamamen kaplamış, Ama Acun 1 saat 30 dakikasını başlıyor kısmına ayırmış. Bu da prime timea düştüğü için ancak 2ci kanal olabilmiş

Pardon görmemisim onu :) O da hayal kirikligi yaratmis bence..

Ama gönül ister ki iki dizi de basarili sonuçlar elde etsin Hayrettin.. cunku iki diziye de çok buyuk emekler veriliyor..

Evlerden Biri dizisine Son Yaz dizisine verilen kadar emek verildiğini düşünmüyorum Son Yaz dönem dizisi olduğu için çok dikkat edilmesi gerekiyor ve daha yukarılarda olmayı hakediyor :)