atv gündüz kusagi kimsede yok![]()
Aynen Müge'yle Esra zaten toplam 6 saat.
atv gündüz kusagi kimsede yok![]()
Atv`nin gündüz kuşağı iyi olsa da birinciliği Kanal D alıyorAtv ikincilikle yetiniyor. İrfah Değirmenci, Doktorum, Mutfağım, Bana Herşey Yakışır, Akasya ve Arka Sokaklarla tüm günün zirvesinde
Atv`de yalnızca Müge ve Esra var
Kurdun sesi soluğu çıkmıyorNe çöknmesi ya reyting kurduna sorun![]()
Atv`nin gündüz kuşağı iyi olsa da birinciliği Kanal D alıyorAtv ikincilikle yetiniyor. İrfah Değirmenci, Doktorum, Mutfağım, Bana Herşey Yakışır, Akasya ve Arka Sokaklarla tüm günün zirvesinde
Behzat kardeş haftanın 7 günü tüm günün zirvesinde Kanal D. Ayrıca Cumartesi-Pazar Acun birinci oluyor Star değil. Acun böldüğü için listede birinci gözükse bile başlıyor kısmı prime timeda zirve şansını kaybediyor. Son 30 dakikası da Prime Time`a düşmüyor. Bu yüzden Cumartesi-Pazar da kanal olarak Kanal D zirvede anlata bildim mi?Görüyoruz Kanal D'yide kaç kere zirveyi aldıda geçen hafta konuşuyon.
2 gün zirvede olunmaylada zirve kanalı olunmaz.
Serap Özgü diye hatırlıyorum. Bir de Starda Yaseminin Penceresi vardıBir zamanlar Serap Paköz de vardi..
Behzat kardeş haftanın 7 günü tüm günün zirvesinde. Ayrıca Cumartesi-Pazar Acun birinci oluyor Star değil. Acun listede birinci gözükse bile başlıyor kısmı prime timeda zirve şansını kaybediyor. Son 30 dakikası da Prime Time`a düşmüyor. Bu yüzden Cumartesi-Pazar da kanal olarak Kanal D zirvede anlata bildim mi?
Serap Özgü diye hatırlıyorum. Bir de Starda Yaseminin Penceresi vardıEn kalitelisi tartışmasız Müge
Furkan kaç haftadır Acun listede birinci gibi görünse de Prime Timeda Kanal D birinci oluyor. Düşünsene...Yanlis bir düsünce bence.. Haftasonlari zirve Star Tv'nin oluyor.. Tamam Ben Bilmem Esim Bilir de basarili sonuçlar aliyor ama Acun ve Star tv zirvede her ne kadar bölünse de.. Ama Revenge dizisi herseyi degistirebilir.. Ocak ayinda Kanal D haftanin 4 günü birinci olabilir.. Ciddi söylüyorum Revan.. Kanal D'nin gerçekten güzel yeni projeleri olacak..
- - - Ekleme - - -
Serap Özgü ayrildi esinden ve kizlik soyadini yani Paköz'ü kullanmayi tercih etti..
En kalitelileri; Esra, Serap ve Müge..