2 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Atv`nin gündüz kuşağı iyi olsa da birinciliği Kanal D alıyor :D Atv ikincilikle yetiniyor. İrfah Değirmenci, Doktorum, Mutfağım, Bana Herşey Yakışır, Akasya ve Arka Sokaklarla tüm günün zirvesinde
Atv`de yalnızca Müge ve Esra var

muge almalı esra dan cacık olmaz

Atv`nin gündüz kuşağı iyi olsa da birinciliği Kanal D alıyor :D Atv ikincilikle yetiniyor. İrfah Değirmenci, Doktorum, Mutfağım, Bana Herşey Yakışır, Akasya ve Arka Sokaklarla tüm günün zirvesinde

Görüyoruz Kanal D'yide kaç kere zirveyi aldıda geçen hafta konuşuyon.
2 gün zirvede olunmaylada zirve kanalı olunmaz.

Bir zamanlar Serap Paköz de vardi..

Sbt bugün çökme be dün çökseydin ya

Görüyoruz Kanal D'yide kaç kere zirveyi aldıda geçen hafta konuşuyon.
2 gün zirvede olunmaylada zirve kanalı olunmaz.
Behzat kardeş haftanın 7 günü tüm günün zirvesinde Kanal D. Ayrıca Cumartesi-Pazar Acun birinci oluyor Star değil. Acun böldüğü için listede birinci gözükse bile başlıyor kısmı prime timeda zirve şansını kaybediyor. Son 30 dakikası da Prime Time`a düşmüyor. Bu yüzden Cumartesi-Pazar da kanal olarak Kanal D zirvede anlata bildim mi?

Behzat kardeş haftanın 7 günü tüm günün zirvesinde. Ayrıca Cumartesi-Pazar Acun birinci oluyor Star değil. Acun listede birinci gözükse bile başlıyor kısmı prime timeda zirve şansını kaybediyor. Son 30 dakikası da Prime Time`a düşmüyor. Bu yüzden Cumartesi-Pazar da kanal olarak Kanal D zirvede anlata bildim mi?

Yanlis bir düsünce bence.. Haftasonlari zirve Star Tv'nin oluyor.. Tamam Ben Bilmem Esim Bilir de basarili sonuçlar aliyor ama Acun ve Star tv zirvede her ne kadar bölünse de.. Ama Revenge dizisi herseyi degistirebilir.. Ocak ayinda Kanal D haftanin 4 günü birinci olabilir.. Ciddi söylüyorum Revan.. Kanal D'nin gerçekten güzel yeni projeleri olacak..

- - - Ekleme - - -

Serap Özgü diye hatırlıyorum. Bir de Starda Yaseminin Penceresi vardı :D En kalitelisi tartışmasız Müge

Serap Özgü ayrildi esinden ve kizlik soyadini yani Paköz'ü kullanmayi tercih etti..

En kalitelileri; Esra, Serap ve Müge..

Bizim forumdaki bazı arkadaşlar galiba bu kanalın programı birinci olursa mutlaka kanal da birinci olduğunu sanıyor. Yahu programən 1 saatlik kısmı zirvede elbet olur. Önümli olan Prime Timeda en çok reyting ve shareyi kazanmak. Bu zaman birinci deriz. Yoksa Acun haftasonu Starı birinci değil ikinci yapıyor dikkatli olun

Revan hayal mı görüyon cumartesi fox pazar acun zirvede

Yanlis bir düsünce bence.. Haftasonlari zirve Star Tv'nin oluyor.. Tamam Ben Bilmem Esim Bilir de basarili sonuçlar aliyor ama Acun ve Star tv zirvede her ne kadar bölünse de.. Ama Revenge dizisi herseyi degistirebilir.. Ocak ayinda Kanal D haftanin 4 günü birinci olabilir.. Ciddi söylüyorum Revan.. Kanal D'nin gerçekten güzel yeni projeleri olacak..

- - - Ekleme - - -

Serap Özgü ayrildi esinden ve kizlik soyadini yani Paköz'ü kullanmayi tercih etti..

En kalitelileri; Esra, Serap ve Müge..
Furkan kaç haftadır Acun listede birinci gibi görünse de Prime Timeda Kanal D birinci oluyor. Düşünsene...
1. Acun 1 saat başlıyor kısmı ile zaten prime time reytinglerini düşürüyor
2. En reytingli bölümü olan son kısmı 30 dakikası Prime Timedan kenarda kalıyor
3. Üstüne bir de programı bölüp üst sıralarda gözüküyor.

BBEB 20.00-23.00 arası bölünmeden yayınlanıyor. Bu yüzden Acun listede zirvede olsa da Starı ikinci yapıyor ancak

20:15 - 20:30 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) KANALD: 6.84 , 2) SHOW: 2.73 , 3) TRT1: 2.63 , 4) FOX: 2.26 , 5) KANAL7: 2.06

Evlerden Biri listede yok beklendigi gibi..