Var tabi trending bile oluyor Almanca yorumlar görebilirsin almanyadaki turkler de cok izliyorlar sanırım almanyada da trend video olmuş ama demiştim Solmaz nurallah askıyla yuruyor diyeOha nette varsa ben de bakayım.
biz bugün okuduk ki dizinin yurtdışı geliri bölüm başı 2 milyon liraya yükselmiş araştırıyoruz bu haber doğruysa daha çok beklersin total başıSeda'm coşuyor valla helal olsun, büyük tebrikler. Kadırgalım.
Esra'da tansiyon düştü herhalde çünkü Zuhal yeni elemanlar getirmiş hepsi de ayrı cins birde Hanife'ye çıkan adama oynuyorlar bence ondan bu artışı diye düşünüyorum.
Forumdash geçen yıllarda Karagül'ü savunuyordu, hatta ben ile @RevaN dalga geçerken senin yanında Forumdash oluyordu. Mesajını yanlış anlamışsın. @denizz19
Kösem'e kaç bölüm veriyorsun? @xemrexxx
Sadece Almanya değil geçen Uğur İran ve Azerbaycan'da gün birincisi olduk demişti.Var tabi trending bile oluyor Almanca yorumlar görebilirsin almanyadaki turkler de cok izliyorlar sanırım almanyada da trend video olmuş ama demiştim Solmaz nurallah askıyla yuruyor diye
Reytingler geçen sezondan bile düşük bilemiyorum. Ama bu reytinglerle burda masrafı çıkmaz net. Bari Amerika'daki Fox'a satsalar belki orda izlerler.biz bugün okuduk ki dizinin yurtdışı geliri bölüm başı 2 milyon liraya yükselmiş araştırıyoruz bu haber doğruysa daha çok beklersin total başı
ayol 2 milyon diyoruz bölüm başkı yarsını fox a versek 5 sezon sürer dizi @Çiğdem- in hayalindeki gibi ama en kötü ihtimalle 13 ten önce bitmezSadece Almanya değil geçen Uğur İran ve Azerbaycan'da gün birincisi olduk demişti.
Reytingler geçen sezondan bile düşük bilemiyorum. Ama bu reytinglerle burda masrafı çıkmaz net. Bari Amerika'daki Fox'a satsalar belki orda izlerler.
Canım bu hikayeleri geçen sezon da anlatıyordun ama bak Star dayamayıp postaladı. Artık yurt dışından para geliyor derken nasıl yüzün kızarmıyor anlamıyorum.ayol 2 milyon diyoruz bölüm başkı yarsını fox a versek 5 sezon sürer dizi @Çiğdem- in hayalindeki gibi ama en kötü ihtimalle 13 ten önce bitmez
canım dizi hala devam ediyor 1.35 milyon lira bölüm başı ücretle hem de olmamış beroşu şutladık artık tam anlamıyla süperiz star kendi kaybetti bizi kaybederek ayrıca geçen sene kanala para koklatmıyoduk sözleşme var diye bu sene paraları dökmüşüzdür fox a malum total kanal para verince devam ettiriCanım bu hikayeleri geçen sezon da anlatıyordun ama bak Star dayamayıp postaladı. Artık yurt dışından para geliyor derken nasıl yüzün kızarmıyor anlamıyorum.
Geçen sezon böyle bir sözleşmeden bahsetmemiştin. Star kazanıyor devam ettirir diyordun.canım dizi hala devam ediyor 1.35 milyon lira bölüm başı ücretle hem de olmamış beroşu şutladık artık tam anlamıyla süperiz star kendi kaybetti bizi kaybederek ayrıca geçen sene kanala para koklatmıyoduk sözleşme var diye bu sene paraları dökmüşüzdür fox a malum total kanal para verince devam ettiri
geçen sene 26 bölümlük sözleşme vardı yuh bunu da bilmiyorsun 😱Geçen sezon böyle bir sözleşmeden bahsetmemiştin. Star kazanıyor devam ettirir diyordun.
Yani sen diyorsun ki yapımcı diziyi yapacak üstüne birde yayınlaması için kanala para verecek hmm bana daha çok trajikomik bir hikaye gibi geldi bu dediğin. Dünya televizyon sektöründe bir ilk. :O
ay bu arada konuşurken farkettim @Maskeli Fedai nin tayyip amcasına teşekkür ediyorum konuştukça dolar yükseliyor biz de diziyi dolar üzerinden satıyoruz yurtdışına her konuşması 1 bölüm değerinde maşallah @destere @Forumdash @cookies @vadikızı @eskici @sürgünüm @Çiğdem- @MayısKralıGeçen sezon böyle bir sözleşmeden bahsetmemiştin. Star kazanıyor devam ettirir diyordun.
Yani sen diyorsun ki yapımcı diziyi yapacak üstüne birde yayınlaması için kanala para verecek hmm bana daha çok trajikomik bir hikaye gibi geldi bu dediğin. Dünya televizyon sektöründe bir ilk. :O
Azerbaycan'da trnin reytüngi varsa forumdashlarımız neden açmıyorSadece Almanya değil geçen Uğur İran ve Azerbaycan'da gün birincisi olduk demişti.
Reytingler geçen sezondan bile düşük bilemiyorum. Ama bu reytinglerle burda masrafı çıkmaz net. Bari Amerika'daki Fox'a satsalar belki orda izlerler.
Dun yapacaktın o espiriyigeçen sene 26 bölümlük sözleşme vardı yuh bunu da bilmiyorsun 😱
komik momik devam etmesi için ne gerekiyorsa yapılmalı zira karşısındaki basit dizinin başrolü emrah gibi biri devam etmeyi hakediyor yani kösem ayrıca abd de paranın çoğunu kanallar alıyor yurtdışı satışından hoşt yani totoş ay neyse the crown izlicem kraliçe elizabeth nasılmış bir bakalım kendisi biz safiye sultan gibi bizli konuşuyor anılarımız depreşti hadi çüz
ay bu arada konuşurken farkettim @Maskeli Fedai nin tayyip amcasına teşekkür ediyorum konuştukça dolar yükseliyor biz de diziyi dolar üzerinden satıyoruz yurtdışına her konuşması 1 bölüm değerinde maşallah @destere @Forumdash @cookies @vadikızı @eskici @sürgünüm @Çiğdem- @MayısKralı
ay artık gidebilirim bölüm dolmuş
Bir defasında sormuştum @Ahmad ölçülmüyor demişti ben de anlamadım belki de sosyal medyayı kast etmiştir.Azerbaycan'da trnin reytüngi varsa forumdashlarımız neden açmıyor
Dun yapacaktın o espiriyi
Bir defasında sormuştum @Ahmad ölçülmüyor demişti ben de anlamadım belki de sosyal medyayı kast etmiştir.
aman nerden bilcek cocuk turkiyedekilerin cogu bile bilmiyor olabilirAzerbaycan'da trnin reytüngi varsa forumdashlarımız neden açmıyor
Dun yapacaktın o espiriyi
Anlamadım.aman nerden bilcek cocuk turkiyedekilerin cogu bile bilmiyor olabilir
turkiyedeki cogu insan reytingleri bilmiyor o da azerbaycandakini bilmiyodurAnlamadım.
Haa gerçekten öyle ben de zaten tesadüf eseri 10 yıl önce Uçankuş'u bularak reytingleri takip etmeye başlamıştım.turkiyedeki cogu insan reytingleri bilmiyor o da azerbaycandakini bilmiyodur