Bir şirketi 1000 kişi ister 1 kişi alır. AB dizisi de yaparız hatta Kardeş Payı AB idiNeden ab yöne göre dizi yapmıyor , ntc medya neden sürekli atv'ye çalışıyor merak ettim .
Bir şirketi 1000 kişi ister 1 kişi alır. AB dizisi de yaparız hatta Kardeş Payı AB idiNeden ab yöne göre dizi yapmıyor , ntc medya neden sürekli atv'ye çalışıyor merak ettim .
O küçümsediğin Karagül özellikle ilk iki sezon senaryosuyla bomba gibi düşmüştü gündeme. Klişe de olsa işleniş aşırı sağlamdı. Yani Aşk ve Mavi ile mukayese etmen hata. Karagül ilk iki sezonuyla İçerde'yi mesela 3'e katlardıEn son ne zaman bu kadar total dizi yayınlanmıştı @xemrexxx @denizz19 karagul bile daha ab'idi
Bu diziyi perşembeye alsınlat cumayı BŞAG'e versinler
Seda bacım napmiş öyle😱 Tvde bişey yoktu hemen izleyeyim... Uzulme Kaan arkandayız. Solmaz hanzo Nurallah bacımıza varsın gitsin tebrikler maşallah ama Esro"sh"umdan 2-3 share gidiyor Zuhale geçiliyor Dolar düşse de ab de izlemeye geri dönse şunları @mrt-06
İyyy laf carpman bile total yazdıgımı anlamamişsın bile ben karagulu övmuştum oysaO küçümsediğin Karagül özellikle ilk iki sezon senaryosuyla bomba gibi düşmüştü gündeme. Klişe de olsa işleniş aşırı sağlamdı. Yani Aşk ve Mavi ile mukayese etmen hata. Karagül ilk iki sezonuyla İçerde'yi mesela 3'e katlardı
Karagül bile daha AB idi demişsin o bile lafı işi bozuyor.İyyy laf carpman bile total yazdıgımı anlamamişsın bile ben karagulu övmuştum oysa
Bir şeyler yapmaları lazım .ssKiralık Aşk çok başarılı gidiyor gerçekten hazirana kadar bu oranları koruyacak görünüyor belki mayıs gibi biraz düşer ama son 1 ayıda idare edip güzel bir final yaparlar
Muratım yükselmek yerine dahada düşmüş ama bu oranlar kesinlikle bu sezonun oranları değil ayoll geçen yıl millet nefret etmiş bu diziden belli yoksa bu sezonki yayınlanan 3 bölümde bol aksiyonlu çok üst düzey bölümlerdi muratım geçen yılkı facianın bedelini ödüyor resmen
@EFE UYSAL @cookies @xemrexxx
vlla sonbir umudum sefer bölümüne kaldı cnm şuan kozumuz o var eğer sefer bölümüde reyting yükselmezse umudumu kesecem @xemrexxxBir şeyler yapmaları lazım .ss
Hayır 2 koz var Murad üstü çıplak bir sahneyle gelmelivlla sonbir umudum sefer bölümüne kaldı cnm şuan kozumuz o var eğer sefer bölümüde reyting yükselmezse umudumu kesecem @xemrexxx
hhahaha harem odaları geri dönerse ben bırakırım diziyi tekrar ayollHayır 2 koz var Murad üstü çıplak bir sahneyle gelmeli
Harem geri gelmiycek üstünü giyinirken sahne çekilcek arkaya da sezen aksunun yavrum baban nereli şarkısını koymalıyızhhahaha harem odaları geri dönerse ben bırakırım diziyi tekrar ayoll
hahahah aaa o şekilde üstü çıplak sezen aksunun o şarkısıyla sefere gitsin ozaman o şekil savastığını düşünsene cnmHarem geri gelmiycek üstünü giyinirken sahne çekilcek arkaya da sezen aksunun yavrum baban nereli şarkısını koymalıyız
Oha garanti 5 e çıkar oranları @xemrexxx 😱hahahah aaa o şekilde üstü çıplak sezen aksunun o şarkısıyla sefere gitsin ozaman o şekil savastığını düşünsene cnm
Ellerinde malzeme var kullanmıyolar senle ben olsaydık diziyi 10 reytinge çıkarmıştık kiralık aşk 1 e düşmüştü
Bence gelecek bölümü yeniden çeksinler murat üstü çıplak arkasında kaçın kurası çalıyorken sefere gitsin.
O bile lafıyla kıyas yapıp kaagulunu tartida ağır bastırmıştım ama size yaranılmıyor hata ben de yyyooooo asssslaaaa katiyennnnKaragül bile daha AB idi demişsin o bile lafı işi bozuyor.
Seda'm coşuyor valla helal olsun, büyük tebrikler. Kadırgalım.En son ne zaman bu kadar total dizi yayınlanmıştı @xemrexxx @denizz19 karagul bile daha ab'idi
Bu diziyi perşembeye alsınlat cumayı BŞAG'e versinler
Seda bacım napmiş öyle😱 Tvde bişey yoktu hemen izleyeyim... Uzulme Kaan arkandayız. Solmaz hanzo Nurallah bacımıza varsın gitsin tebrikler maşallah ama Esro"sh"umdan 2-3 share gidiyor Zuhale geçiliyor Dolar düşse de ab de izlemeye geri dönse şunları @mrt-06
Sedayı izledim Nurallah'la Kaan özel odaya cıktılarSeda'm coşuyor valla helal olsun, büyük tebrikler. Kadırgalım.
Esra'da tansiyon düştü herhalde çünkü Zuhal yeni elemanlar getirmiş hepsi de ayrı cins birde Hanife'ye çıkan adama oynuyorlar bence ondan bu artışı diye düşünüyorum.
Forumdash geçen yıllarda Karagül'ü savunuyordu, hatta ben ile @RevaN dalga geçerken senin yanında Forumdash oluyordu. Mesajını yanlış anlamışsın. @denizz19
Kösem'e kaç bölüm veriyorsun? @xemrexxx
Oha nette varsa ben de bakayım.Sedayı izledim Nurallah'la Kaan özel odaya cıktılar