En son ne zaman bu kadar total dizi yayınlanmıştı @xemrexxx @denizz19 karagul bile daha ab'idi

Bu diziyi perşembeye alsınlat cumayı BŞAG'e versinler

Seda bacım napmiş öyle😱 Tvde bişey yoktu hemen izleyeyim... Uzulme Kaan arkandayız. Solmaz hanzo Nurallah bacımıza varsın gitsin
tebrikler maşallah ama Esro"sh"umdan 2-3 share gidiyor Zuhale geçiliyor
Dolar düşse de ab de izlemeye geri dönse şunları
@mrt-06

O küçümsediğin Karagül özellikle ilk iki sezon senaryosuyla bomba gibi düşmüştü gündeme. Klişe de olsa işleniş aşırı sağlamdı. Yani Aşk ve Mavi ile mukayese etmen hata.
Karagül ilk iki sezonuyla İçerde'yi mesela 3'e katlardı

İyyy laf carpman bile total
yazdıgımı anlamamişsın bile ben karagulu övmuştum oysa

Kiralık Aşk çok başarılı gidiyor gerçekten hazirana kadar bu oranları koruyacak görünüyor belki mayıs gibi biraz düşer ama son 1 ayıda idare edip güzel bir final yaparlar

Muratım yükselmek yerine dahada düşmüş ama bu oranlar kesinlikle bu sezonun oranları değil ayoll geçen yıl millet nefret etmiş bu diziden belli yoksa bu sezonki yayınlanan 3 bölümde bol aksiyonlu çok üst düzey bölümlerdi muratım geçen yılkı facianın bedelini ödüyor resmen

@EFE UYSAL @cookies @xemrexxx

Bir şeyler yapmaları lazım .ss

Murad üstü çıplak dolaşmalı
@Çiğdem- @vadikızı ve dekolteyi azaltmışlar sonra kiralık aşk yükseliyor bunlar olmayınca

Harem geri gelmiycek üstünü giyinirken sahne çekilcek arkaya da sezen aksunun yavrum baban nereli şarkısını koymalıyız
hahahah aaa o şekilde üstü çıplak sezen aksunun o şarkısıyla sefere gitsin ozaman o şekil savastığını düşünsene cnm

hahahah aaa o şekilde üstü çıplak sezen aksunun o şarkısıyla sefere gitsin ozaman o şekil savastığını düşünsene cnm
Oha garanti 5 e çıkar oranları
@xemrexxx 😱
Reytingleri baya artar öyle adamları öldürdüğünü düşünüyorum da vuhuu

hahahah aaa vllasüper olurdu ayoll muratım üstü çıplak kaçın kurasıyla sefere çıkıp adam öldürüyor senaryoda yeni bir çığ yarattık vlla
@mrt-06 @xemrexxx

Ellerinde malzeme var kullanmıyolar senle ben olsaydık diziyi 10 reytinge çıkarmıştık kiralık aşk 1 e düşmüştü

hahahah aaa vllasüper olurdu ayoll muratım üstü çıplak kaçın kurasıyla sefere çıkıp adam öldürüyor senaryoda yeni bir çığ yarattık vlla
@mrt-06 @xemrexxx

Bence gelecek bölümü yeniden çeksinler murat üstü çıplak arkasında kaçın kurası çalıyorken sefere gitsin.
Faryaya da Kösem grup hepsinin canıma değsin şarkısıyla işkence etsin

Seda'm coşuyor valla helal olsun, büyük tebrikler.
Kadırgalım.

Esra'da tansiyon düştü herhalde çünkü Zuhal yeni elemanlar getirmiş hepsi de ayrı cins birde Hanife'ye çıkan adama oynuyorlar bence ondan bu artışı diye düşünüyorum.

Forumdash geçen yıllarda Karagül'ü savunuyordu, hatta ben ile @RevaN dalga geçerken senin yanında Forumdash oluyordu. Mesajını yanlış anlamışsın.
@denizz19

Kösem'e kaç bölüm veriyorsun?
@xemrexxx

Sedayı izledim Nurallah'la Kaan özel odaya cıktılar