2 Aralık 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

o ses türkiye ve karadayı geçen haftaya göre her iki grubtada yükselmiş.

Çüşşş bırrr zönnnnkkkk😱

Reytingler yine şaşıtıcı.😱

O ses düşmeliydi yanlışlık var bu tabloda.:FCidden çok garip ne olmuş böyle hemde sezonun rekorunu kırmış düellolar ile.:D

Karadayı'da ertmış ama geçen haftaki gibi durum ikiside artmış ancak o ses fevkalade artmış ve fark zönnnkkkk olmuş.:F

Altındağlı ilk bölümü ile vasat başlamış.Totali çok düşük bekliyorduk zaten ama Ab'de düşük gelince cidden kötü oldu.hande Ataizi'ye yazık be.İlk 15 bari olaydıda gün saat değişikliği ihtimali azalsaydı.:DBari tekrarı yeni bölümü geçseydide bir dayanak olsaydı.:F

Kayıp ise Total'de vasat bile gidemezken Ab'de vasata yaklaşmış.Bu dizide iş var cidden.:D

Çocuklar Duymasın batık gidiyor.Babam Sınıfta kaldı gitmiyor bile.:F

Bu sonuçlar keyfimi yerine getirdi.Helal sana Tns.:F

bugün reytingler de bişey var gülse birselin deyimiyle tüm ab gurubunun parası bitmiş sanırım kimse yemeğe çıkmamış gözüküyor))))

O ses zirveyi alacagini 20:53 baslmasından anladım özet 38 dakika 12 dakka reklam 1 dakka spot reklam
Aramızda Kalsın Tekrarı Çok iyi Gitmis Altındaglıyı geçmis
Karadayı Efsane 12 Reyting hiç ole assalancak bisi deil
kayip kayiplarda
beni affet number one

Güya O Ses duellolarda düşer diyolardı ben dedim düşmez bu gidişle artar bile düellolarda dahada yükseldi Fark-ı TNS :F

tns denekleri ne zaman yemeğe çıkacağını söylerse güzel olur gibi. O ses elemeler tarihinde ab de 15 reyting aldığı vaki mi

Fox öğle kuşağında döktürmüş. Unutma Beni ile Esra Erol 4'er reytingle güne damga vurmuş. Deniz Yıldızı'da istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Ama Prime Time'da berbat gitmiş her zaman ki gibi. :X Neyse ki bugün iyi gidecek her Salı olduğu gibi. :X :X

Altındağlı fena başlamamış bol tekrar ile yükselir SBT AB'sinde baya yüksek almış TNS AB'de batmış. 😕 (b) .

O Ses AB'de resmen ucmus. Acun bu oranlari TV8'dede alirsa kanali ihya eder ve diger kanallarin cani acamaya devam eder. Dün aksam yazmistim zaten birinci olacak diye ve birinci oldu! Tebrikler.

Karadayi benim sahsi olarak begenmedigim bir bölümde oranlarini artirdi ve kendi adina TOTAL'de en iyi ikinci, AB'de en iyi ücüncü oranlarini aldi. Ekibe tebrikler, lakin senaristler Ask'i cok abartti dün..

Altindagli SBT'de AB dizisi, TNS'de TOTAL dizisi olmus. Oranlari TNS'de pek iyi sayilmaz ama kanali idare eder. Ben TOTAL'i acikcasi daha yüksek bekliyordum.

Kayip bu oranlarla daha PT-1'de kalabiliyorsa kanal bu oranlardan memnun demek ki :)

Beni Böyle Sev AB'de cok iyi gitmis neredeyse 4 reyting almis. TRT'nin ZKFO'dan sonra sevdigim dizilerinden ama Pazartesi oldugu icin izleyemiyorum maalesef. Pazartesi bir dizisi olmayanlara tavsiye ederim bu diziyi :)

Küçük kıyamet tahmin ettiğim gibi perşembe gününe göre daha iyi gitmiş. Çok olmasa da biraz daha yükseleceğini tahmin ediyorum.

20KUCUK KIYAMETSAMANYOLU TV02.12.201321:57:3222:54:453,016,7644,57

Küçük kıyamet tahmin ettiğim gibi perşembe gününe göre daha iyi gitmiş. Çok olmasa da biraz daha yükseleceğini tahmin ediyorum.

20KUCUK KIYAMETSAMANYOLU TV02.12.201321:57:3222:54:453,016,7644,57

Kücük Kiyamet gecen hafta AB'de listeye girememisti, bu haftada 0.59 ile listeye girmis. TOTAL'de ilk 20'de olmasi da ayri bir basari. Tebrikler!

O Ses AB'de resmen ucmus. Acun bu oranlari TV8'dede alirsa kanali ihya eder ve diger kanallarin cani acamaya devam eder. Dün aksam yazmistim zaten birinci olacak diye ve birinci oldu! Tebrikler.

Karadayi benim sahsi olarak begenmedigim bir bölümde oranlarini artirdi ve kendi adina TOTAL'de en iyi ikinci, AB'de en iyi ücüncü oranlarini aldi. Ekibe tebrikler, lakin senaristler Ask'i cok abartti dün..

Altindagli SBT'de AB dizisi, TNS'de TOTAL dizisi olmus. Oranlari TNS'de pek iyi sayilmaz ama kanali idare eder. Ben TOTAL'i acikcasi daha yüksek bekliyordum.

Kayip bu oranlarla daha PT-1'de kalabiliyorsa kanal bu oranlardan memnun demek ki :)

Beni Böyle Sev AB'de cok iyi gitmis neredeyse 4 reyting almis. TRT'nin ZKFO'dan sonra sevdigim dizilerinden ama Pazartesi oldugu icin izleyemiyorum maalesef. Pazartesi bir dizisi olmayanlara tavsiye ederim bu diziyi :)
Kayıp irfan şahinin dizisi torpilli yoksa kalkardı