2 Aralık 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Karadayı iyi gitmiş ama diğer anlık O Ses dersini verir. :D

Karadayi bu hafta asiri derecede heyecansiz ve cok abartili derecede ask dolu. İlk 45 dkyi izleyebildim. Yarin devam ederim. Anliklarda zaten düsük gelmis. Senaristlere iyi bir ders olur.

Kayıp harikaydı ya bomba sahnesi iyi iyi Reyting'ine de yansımış. :Z Güzel. :Z .

Demiştim O Ses dersini verir diye. :A Beni Böyle Sev az daha Karadayı'yı geçecekmiş. :X

Beni Böyle Sev süper 5 almış :love1: ama ben sadece başlarını izleye bildim evde O ses izliyorlar :T

Sıcak aile dizisi olduğunu nereden biliyorsun ki izlemeden karar verme bence. :)
Sırf Beni Böyle Sev için konuşmadım zaten. Dizi tarzımı belirttim. Ayrıca arada göz atmıştım, sen de video gösterdin. Dizinin bana göre olmadığını anladım. :)

Sırf Beni Böyle Sev için konuşmadım zaten. Dizi tarzımı belirttim. Ayrıca arada göz atmıştım, sen de video gösterdin. Dizinin bana göre olmadığını anladım. :)
Zevksiz seni. :D Git O Ses izle sen. Bugün Reyhan beni ağlattıysa gerçekten güzeldir bu dizi. :)

22:23 Beni Böyle Sev reklam. :)

Beni Böyle Sev düşmüş tüh. Bir sonraki anlığın büyük kısmı reklam olacak. :) Ama olsun yarın yükselecek bence. :)