Karadayı reklamdır yahu o kadar düşemez. Beni Böyle Sev sadece harika ondan yükseliyor.Demiştim O Ses dersini verir diye.Beni Böyle Sev az daha Karadayı'yı geçecekmiş.
![]()
Ben de bilmiyordum sanki.Karadayı reklamdır yahu o kadar düşemez. Beni Böyle Sev sadece harika ondan yükseliyor.![]()
Ben size diyorum izleyin siz ne anlarsınız.Ben de bilmiyordum sanki.O mesajı yazmaktaki amacım farklı.
Beni Böyle Sev gerçekten iyi gidiyor tebrikler umarım tns'de de yükselir.
![]()
Tarzım bir dizi değil.Beni Böyle Sev yarın iki grupta da yükselecek. Total 3,15 AB 3,50 civarı bekliyorum.
Ben size diyorum izleyin siz ne anlarsınız.![]()
Senin de tarzını anlamadım ki arkadaş.Tarzım bir dizi değil.![]()
Senin de tarzını anlamadım ki arkadaş.![]()
Sıcak aile dizisi olduğunu nereden biliyorsun ki izlemeden karar verme bence.Benim izlediğim dizide aksiyon, heyecan, aşk bir arada olacak. Dizi tempolu gidecek, akacak yani.
Anlayacağın sıcak aile dizileriyle pek işim olmaz benim.
![]()
Sırf Beni Böyle Sev için konuşmadım zaten. Dizi tarzımı belirttim. Ayrıca arada göz atmıştım, sen de video gösterdin. Dizinin bana göre olmadığını anladım.Sıcak aile dizisi olduğunu nereden biliyorsun ki izlemeden karar verme bence.![]()
Zevksiz seni.Sırf Beni Böyle Sev için konuşmadım zaten. Dizi tarzımı belirttim. Ayrıca arada göz atmıştım, sen de video gösterdin. Dizinin bana göre olmadığını anladım.![]()