2 Aralık 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu hafta rekor geliyor diyorsun yani.

Ama KVP'de de fragmanlar yanıltıcı oluyormuş gibi geliyor bana, bölüm fragmanın gerisinde kalabiliyor okuduklarıma göre.

fragman bölümün gerisinde kalıyo bence yanıltıcı kısmı doğru senaristler çok akıllı işi biliyolar
rekor gelebilir maçtan sonra yayınlanır büyük ihtimal maçtan kapacaklarıyla yükselir gibi olan kayıpla umutsuza olacak biri maçla diğeri vadiyle çakışabilir

maçla aynı zamana gelsin isterse hiçbişi olmaz KVPye!

mehmet kusura bakma aga suskunları abartıyon ben ne zaman açsam ya biri ağlıyo ya da bağırıp çağırıyolar ki bu bağıran genelde ezelin tefosu oluyo itici olmaya başladı hep aynı oynuyo sarp akkaya

- - - Ekleme - - -

maçla aynı zamana gelsin isterse hiçbişi olmaz KVPye!

zaten olmuyo aga olan maça oluyo

Her Zaman Öyleydi O yorumu Yapanlara Batıyo Kalitede O Yüzden!

Yine KVP maçtan kaçacak diyorsun sanırım.

Gerçi suç KVP'de değil ATV'de. ATV bu yıl kendini taktik işine kaptırdı fazlasıyla, iyi mi oldu bilemiyorum...

tefo ayni hareketlerle itici ise, polatin her catismadan burnu bile kanamadan cikmasi ve be surenin 10 yili asarak tekrarlanmasi, mideni bulandirmamis hic.bu ne tutarlilik boyle

Yine KVP maçtan kaçacak diyorsun sanırım.

Gerçi suç KVP'de değil ATV'de. ATV bu yıl kendini taktik işine kaptırdı fazlasıyla, iyi mi oldu bilemiyorum...
kusura bakma da vadi 10-15 dk geç başlıyo en fazla taktik dediğin o ama kanal d öbgzk yi özetsiz kaç defa başlattı vadi özetsiz asla olmuyo

- - - Ekleme - - -

tefo ayni hareketlerle itici ise, polatin her catismadan burnu bile kanamadan cikmasi ve be surenin 10 yili asarak tekrarlanmasi, mideni bulandirmamis hic.bu ne tutarlilik boyle

polat aynı karakter ki 10 yıllık sürece baktığımızda polatın baya değiştiği ortada oyunculuk anlamında tavan yaptı artık müthiş bi oyuncu

İMZAMI atarım!!!

bu hafta perşembe zincirleme eziş var....maç kayıpı ezecek...vadi önce uek sonra maç en sonunda da hepsini ezecek...

kusura bakma da vadi 10-15 dk geç başlıyo en fazla taktik dediğin o ama kanal d öbgzk yi özetsiz kaç defa başlattı vadi özetsiz asla olmuyo

Konuyu değiştirmeyelim, KVP'nin uzun süre reklamsız aktığını kaç kere gördük bu arada maçlar karşısında.

Bunların hepsi ATV ile ilgili tabi, tekrar söylüyorum, şu an ATV'de çoğu dizi reklamsız ya da az reklamlı, ATV yayın politikası böyle.

KVP'de bir kaçış yok.

Evet ayni sahneleri 100 kere oynayip , baska sahnelerden bi haber olarak oyunculuk yapmasi sonucu ; anca catisma sahnelerinde bi basari segiler

kanal d yide görüyoruz yalan dünya reklamsız öbgzk blok kayıp umutsuz reklamsız bbeb zaten reklamsız başladığından beri
yani anlayacağın atv kanal d den çok reklam koyuyo vadi 1 saat reklam girmedi sonra 10 dk da bir reklam girdi hemde maç başlayınca yaptı bunu bu mu korkaklık öbgzk utanmasa arka sokakların tekrarı bitince haberlerden önce yayına gircek

Vadi hic bi taktik uygulaniyo. Ozeti 9.30'a kadar uzattigi gubleri unuttun , yada gecen seneki her macta yayim yapmamasi..

yarın izdivaçlarda büyük çekişme var arkadaşlar bilginiz olsun...şu aralar en çok konuşulanlardan biride songül karlı....ben bile youtube de vadi portalları ararken songül ün iç çamaşırsız çıktığı bölüme denk geldim..gerisini siz düşünün artık...yarın su gibi esra erolu geçerse kimse şaşmasın...abazanlar songül ne giycek diye fox un reytingmetresini patlatırsa olan esra erola olur ...

Evet ayni sahneleri 100 kere oynayip , baska sahnelerden bi haber olarak oyunculuk yapmasi sonucu ; anca catisma sahnelerinde bi basari segiler

vadide siyaset.politika,güncel olaylar,tarih,aksiyon,duygu herşey var izlemeden atmazsan seviniriz öbgzk kalite olarak ezer vadi öbgzk nin 100 gömlek üstü bi dizi