alın beni gönderin hareme
takas agamın dediği gibi alın bunu
- - - Ekleme - - -
ben dalga amaçlı demiştim ama.........neyse....
herhangi bir gülücük olamyınca ciddi anlaşılıyor doğal olarak
alın beni gönderin hareme
takas agamın dediği gibi alın bunu
ben dalga amaçlı demiştim ama.........neyse....
hayat devam ediyor bugün çok güzel bir bölümdü..
dram yine çoktu ama en azından konuda bir akıcılık vardı geçmişe gidip gelen hayaller silsilesi düşmüştü
ismail muhteşem oynuyor yani fikret kuşkan .. fikret dizinin tek sürükleyici karakterini oynuyor ağlaması doğal konuşurken elini ayağının birbirine karışması doğal adam döktürüyor resmen .. keşke senaryo ço kaliteli bişey olsada adamın emekleri boşa gitmese fikret kuşkan oyuncular arasında en kaliteli 5 oyuncudan biridir helal olsun adama
hde de diğerleride iyi oyuncu ama dediğim gibi senaryoyu ortalara doğru dağıtmasalar dizinin içine etmeseler bu oyuncular bu işi götürürdü..
not: hayat hala doğurmadı???
haberlerde gördüm
Benim en sevdiğim tarih dizisi MUHTEŞEM KRALİçE.süper dizi be süperrrrrr
haberlere bakmadığın belli😀dçok açıklayıcı olmuş kim seçti yeni seksenleri
trt de çıkan mı
haberlere bakmadığın belli😀d
haberlere bakmadığın belli😀d
- - - Ekleme - - -
evetBidam adamımdı ya 7 ok birden atıyordu
22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 11.5 , 2) KANALD: 11.28 , 3) ATV: 3.28 , 4) STV: 3 , 5) FOX: 1.89
malesef netten takip ediyom haberleri o da sadece haber kanalları oralarda da lafı geçmiyor dizinin
- - - Ekleme - - -
aman onlar ço çocukça ya da seslsendirmeleri çocukça beceremiyolar çevirmeyi
nasıl beceremiyorlar süper ya.İlk çıktığında ailemle ve teyzemlerlerle izlerdik.süper
sizinki ne gerçekmi
tv artık m.yüzyıl ve uzantılarıyla dolmaya başladı...şimdide trt de osmanlı tokatı diye dizi başlıyor.....fatih i de sayarsak komedilerle birlikte 5 osmanlı dizisi olacak....osmanlı mantarı gibi bitiyorlar vallaha prıme tımede....sloganları belli....BİRGÜN HERKES HÜRREM İZLEYECEK.....
sesleri çok komik o kadar heyecanlı sahne var adamalrın tonu dğeişmiyor aynı
ben beğeniyordum.kasedini de alacaktım ama bulamadım alacak yer