2 Aralık 2012 Pazar Reyting Sonuçları

aga sevin 1-1 kaldığınıza son dakkada attınız yine ballısınız

Acun reklamdan yeni çıktı sayılır, artık hızla yükselir, şu an ilüzyon devam ediyor, iddialı işler yapıyor, iyi reyting alır...

- - - Ekleme - - -

Mümkün değil. :D

Bizim iddamız var yarın için unutma :D

Sen Yalan Dünya A/B'de 6 alacak dedim, ben en az 8.50 alacak dedim. Bakalım kim kazanacak? :D

Yalnız senden şunu istiyorum. Yarın sık-sık Yalan Dünya A/B'de dip yapar de, reytingler tavan yapsın :D

yarın keyifle karadayıyı izlicem oh be sınavsız günlerim kıymetini şimdi anlıyorum müthiş :D

acub reklam vermenin acısını yaşıyor bbrb verdiği seyirciyi alamıyor

Bizim iddamız var yarın için unutma :D

Sen Yalan Dünya A/B'de 6 alacak dedim, ben en az 8.50 alacak dedim. Bakalım kim kazanacak? :D

Yalnı senden şunu istiyorum. Yarın sık-sık Yalan Dünya A/B'de dip yapar de, reytingler tavan yapsın :D

Yarın Yalan Dünya özetli ve tam reklamlı yayınlanırsa 6 dedim...

Not : 6-7 arası 6 sayılır, küsuratı söylemiyorum tahmin yazarken yani 6,90 da 6'dır...

- - - Ekleme - - -

acub reklam vermenin acısını yaşıyor bbrb verdiği seyirciyi alamıyor

Bu aralıkta hepsini geri almış olur. :)

Zaten bu SBT, TNS'de Acun her anlıkta zirvededir...

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 10.26 , 2) KANALD: 9.43 , 3) ATV: 4.55 , 4) FOX: 3.67 , 5) STV: 3.34

@sbtanaliz: 21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 10.26 , 2) KANALD: 9.43 , 3) ATV: 4.55 , 4) FOX: 3.67 , 5) STV: 3.34

Endgame'in tahmini tuttu. Şok oldum :D

Atv'de reklam vardı galiba. Reklama girince millet açıp izlemiş reklamları. Reklamdan dönünce düşer reytingi :F