2 Aralık 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 2 11.8%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 8 47.1%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 5 29.4%
  • Firar (Star)

Oy: 1 5.9%
  • Dedektif Memoli (TNT)

• Kuzeyin Oğlu Volkan Konak (TNT)

• Küçük Hanımefendi (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Hayat Devam Ediyor'un düşmesini bekliyordum ama 2-3 bölüm sonra, bu bana erken geldi, malesef bu dizinin sanıldığı gibi uzun soluklu olduğunu sanmıyorum. Mahsun'un dizinin set yönetmenliğinden tamamen çekileceğini öğrendim bu arada, bu geri plana çekilmeyle daha da düşmesi beklenir.

Bir çocuk sevdim senaryo atlamasıyla kazanan olmuş, genelde senaryoyu bir kaç yıl ileri sarmak zarar getiriyor ama bu sefer işe yaramış.

4.Bölümden itibaren Hülya Yildiz Bilban yönetmen koltuguna oturacak.

Bir çocuk Sevdim de senaryo revizyonu yapıldı ve 1 yıl ileri atlandı, ben ona bağlıyorum Bir Çocuk Sevdim'im yükselmesine.

Hayat Devam Ediyor'un düşüşünü ise normal buluyorum,bence belliydi, sadece erken biraz, konu dar.

bunu neye bağlıyorsun ozan neden öyle oldu bu hafta büyükler reyting kaybetmiş küçükler kazanmış nasıl oluyor bu :)

Adını Feriha Koydum'da Vahide Gördüm'ün diziden ayrılmasının etkileri görülmeye başlamış olabilir.

Firar ve Bir Çocuk Sevdim'in izleyicilerinin önemli bir kısmı Hayat Devam Ediyor'a geçmişti. Fakat bu geçenlerden bir kısmı geri dönmüş dizilerine gibi gözüküyor :) Bunda Bir Çocuk Sevdim'in yıl atlayarak önemli değişikliklere gitmesi ve bir önceki mesajımda dediğim gibi bu hafta ÖBGZ'nin ardından tekrarının yayınlanıp epey iyi oranlar almış olması etkili olabilir.

Sizce Bir Çocuk Sevdim'in yükselisi devam eder mi gelecek hafta? Ve Dogus Grubu Star'i bitir mi sizce?

Sizce Bir Çocuk Sevdim'in yükselisi devam eder mi gelecek hafta? Ve Dogus Grubu Star'i bitir mi sizce?

Bir Çocuk Sevdim'in yükselmeye devam edeceğini pek sanmıyorum ama Hayat Devam Ediyor'un da pek yükseleceğini sanmıyorum, bu hafta denge konumuna yaklaşmış gibiler.

İkinci cümleni anlayamadım.

Bence daha fazla yükselmesi zor Bir Çocuk Sevdim'in. Ama bu oranlarını koruması yeterli olabilir. Çünkü özellikle A/B'de durumu çok iyi. Adını Feriha Koydum'a bile yaklaşmış.

Firar'ın işi ise zor gözüküyor. Doğuş Grubu, A/B'de yüksek reyting hedefliyor ve Firar'ın A/B'si çok çok kötü. Ama yeni projeleri gelene kadar böyle devam edecek gibi gözüküyor. Çünkü her gün durumları çok kötü. Geçen sezonki Star bile daha iyiydi sanki İffet haricinde :)

Pardon, Dogus Grubu Firar'i bitirir mi diye soracaktim..

Bence Tek Basimiza biter, Firar biter, Papatyam zaten bitecek.. ve yerlerine "Koyu Kirmizi" "Leyla'nin Evi" ve "Muhtesem Yüzyil" gelecek..

Pardon, Dogus Grubu Firar'i bitirir mi diye soracaktim..

Bence Tek Basimiza biter, Firar biter, Papatyam zaten bitecek.. ve yerlerine "Koyu Kirmizi" "Leyla'nin Evi" ve "Muhtesem Yüzyil" gelecek..

Dediklerine katılıyorum, bu diziler bitecek gibi ama Star bunları bitirse de pek mutlu olacak gibi gözükmüyor. Sadece Muhteşem Yüzyıl ve İffet ile nereye kadar ? Bence Acun'u yazın transfer etsin, uçsun.

Star sadece Muhteşem Yüzyıl ve İffet ile en kötü 3.kanal olur ama daha fazlası için diğer günleri de doldurmaları gerek. Şu an pek çok projeyle adları geçiyor ama çok fazla tutacak yok içlerinden...

Bence daha fazla yükselmesi zor Bir Çocuk Sevdim'in. Ama bu oranlarını koruması yeterli olabilir. Çünkü özellikle A/B'de durumu çok iyi. Adını Feriha Koydum'a bile yaklaşmış.

Firar'ın işi ise zor gözüküyor. Doğuş Grubu, A/B'de yüksek reyting hedefliyor ve Firar'ın A/B'si çok çok kötü. Ama yeni projeleri gelene kadar böyle devam edecek gibi gözüküyor. Çünkü her gün durumları çok kötü. Geçen sezonki Star bile daha iyiydi sanki İffet haricinde :)

bir çocuk sevdim'in yeni bölümüde ÖBGZ ın ardında yayınlansa daha iyi olmaz mı :D

Tutabilir ama gün seçimi çok önemli... Bir de tabii tanıtımları falan görmek gerek :)[/QUOTE]

Tanitimlardan birsey algilamamak gerek.. Tek Basimiza dizisi için de iddiaali felan dedik fakat reytingleri hayal kirikligi oldu..

Yorumlari okudum da bence dikkat edilmeyen bir durum var, hayat devam ediyor totalde hala haftanin en cok izlenen 3.projesi, ayrica genel anlamda bir iki proje haric bu hafta reytinglerde bir dusus var. Bence cuma gununun reytingleri oturmaya basladi, hayat devam ediyor'un ozetinin de yukselise gecmesinden bunu gorebiliriz... Eger cok iddiali bir proje gelmezse cuma gunune, bu tabloyu bu sezon sonuna kadar gorecegimizi dusunuyorum. Gecen sene hayat devam ediyorun yerinde hanimin ciftligi vardi ve aynen bu tablo gorunuyordu...

Yorumlari okudum da bence dikkat edilmeyen bir durum var, hayat devam ediyor totalde hala haftanin en cok izlenen 3.projesi, ayrica genel anlamda bir iki proje haric bu hafta reytinglerde bir dusus var. Bence cuma gununun reytingleri oturmaya basladi, hayat devam ediyor'un ozetinin de yukselise gecmesinden bunu gorebiliriz... Eger cok iddiali bir proje gelmezse cuma gunune, bu tabloyu bu sezon sonuna kadar gorecegimizi dusunuyorum. Gecen sene hayat devam ediyorun yerinde hanimin ciftligi vardi ve aynen bu tablo gorunuyordu...

Hayat Devam Ediyor zaten çok iyi oranlar almış yine. Fakat daha da yükselebileceğini tahmin ediyordum ben şahsen. Bence de buna yakın bir tablo olur sezon sonuna kadar. Eğer iddialı yeni bir proje çıkmazsa...

en çok izlenen 3.projesi değil totalde en fazla ÖBGZ , fatmagül ve Muhteşem yüzyıl var onlardan sonra geliyor hayat devam ediyor :D

ben uzun zamandan beri forumu takip ediyordum foruma üye olmak bu güne kısmetmiş
hayat devam ediyoru izledim iyi reyting almış.
sbt reytingleri yokmu?...