2 Aralık 2011 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 2 11.8%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 8 47.1%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 5 29.4%
  • Firar (Star)

Oy: 1 5.9%
  • Dedektif Memoli (TNT)

• Kuzeyin Oğlu Volkan Konak (TNT)

• Küçük Hanımefendi (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,299
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

İlk iki bölümüyle zirveyi ele geçiren Hayat Devam Ediyor bu hafta ne kadar izlendi ?
Adını Feriha Koydum, zirveye yeniden ortak olabildi mi ?
Düşüşe geçen Bir Çocuk Sevdim ve Firar toparlanabildi mi ?
Hepsi ve çok daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak...

Sonuçlar belli oldu.

Hayat Devam Ediyor iki grupta da açık ara zirvede.

Bu hafta oranlarında düşüş yaşayan Adını Feriha Koydum totalde 3. A/B'de 2.oldu.

Bir Çocuk Sevdim bu hafta toparlandı ve iki grupta da ciddi şekilde yükseldi. Dizi, A/B'de 4.sırayı almayı başardı.

Firar, totalde biraz olsun toparlanmasına rağmen A/B'de çok gerilerde kaldı ve sadece 4 share alabildi.

Beyaz Show yine yüksek oranlar alarak üst sıralarda yer alırken TNT'de yayınlanan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak geride kaldı...

Son düzenleme:
hayat devam ediyoru izledim.müthiş bişey ya.mahsun kırmızıgül bu işi biliyor müzikler de çok etkileyici.bu dizi 2-3 hafta içinde 20 reytingi geçer.

Feriha Toparlanmıs :)
[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]FIRAR[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]21:00:02[/TD]
[TD]1:30:18[/TD]
[TD]3,58%[/TD]
[TD]8,56%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Firar Çok İyi Gitmis Bu zor günde totalde

Bu hafta büyüklerden küçüklere reyting kayması var diyebiliriz sanırım. :) Hayat Devam Ediyor ve Adını Feriha Koydum oranlarından bir miktar kaybederken Firar ve özellikle Bir Çocuk Sevdim kazanmışlar.

Bir Çocuk Sevdim'in Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den sonra yayınlanan yüksek reytingli tekrarı etkili olmuş olabilir :)

Dedektif Memoli aslında TNT'nin oranlarına göre iyi. :)

Diziyi özetsiz yayınlasalar daha iyi reyting alır. Ama TNT özetli yayınlamakta ısrarcı olunca geçen hafta ilk 100'e bile girememişti. Bu hafta tekrar özetsiz yayınlayınca yükselişe geçmiş ve A/B'de TNT ortalamasının üstüne bile çıkmış. :)

Hayat Devam Ediyor'un dün yayinlanan bölümü gerçekten güzeldi, aynisi Adini Feriha Koydum için de geçerli..

Hayat Devam Ediyor'un düşmesini bekliyordum ama 2-3 bölüm sonra, bu bana erken geldi, malesef bu dizinin sanıldığı gibi uzun soluklu olduğunu sanmıyorum. Mahsun'un dizinin set yönetmenliğinden tamamen çekileceğini öğrendim bu arada, bu geri plana çekilmeyle daha da düşmesi beklenir.

Bir çocuk sevdim senaryo atlamasıyla kazanan olmuş, genelde senaryoyu bir kaç yıl ileri sarmak zarar getiriyor ama bu sefer işe yaramış.

'TÜM GÜN AB' SIRALAMASI

KANAL D: 16,5
ATV: 14
SHOW: 11,5
FOX: 4,9
STAR: 4,5
TNT: 3,2
KANAL 7: 2,5
STV: 2,2
FLASH: 0,8

'TÜM GÜN TOTAL' SIRALAMASI

ATV: 16,6
KANAL D: 12,2
SHOW: 11,1
FOX: 6,5
STAR: 5,9
KANAL 7: 4
STV: 3,6
TNT: 2,5
FLASH: 1,5

'PRIME TIME AB' SIRALAMASI

ATV: 22,8
KANAL D: 17,5
SHOW: 14,7
STAR: 4
FOX: 2,6
TNT: 2,3
KANAL 7: 1,5
FLASH: 1,5
STV: 1,1

'PRIME TIME TOTAL' SIRALAMASI

ATV: 29,7
SHOW: 16,2
KANAL D: 9,9
STAR: 7,2
FOX: 3
KANAL 7: 2,9
STV: 2,5
TNT: 1,6
FLASH: 1,6

Kanal D prime-time birincisi olmamasına rağmen A/B Total'de ATV'ye 2 share fark atarak zirveyi almış, bu pek alışık olmadığımızı bir durum.

Bu hafta büyüklerden küçüklere reyting kayması var diyebiliriz sanırım. :) Hayat Devam Ediyor ve Adını Feriha Koydum oranlarından bir miktar kaybederken Firar ve özellikle Bir Çocuk Sevdim kazanmışlar.

Bir Çocuk Sevdim'in Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den sonra yayınlanan yüksek reytingli tekrarı etkili olmuş olabilir :)

bunu neye bağlıyorsun ozan neden öyle oldu bu hafta büyükler reyting kaybetmiş küçükler kazanmış nasıl oluyor bu :)