Her şeyin bilincinde olduğumu söylemiştim daha önce.O cümleden bu manayı çıkarman tamamıyla EGO'nla bağlantılı
Öyle değil yani şu an tüm sanatçıların şarkılarını tükettim Sıla ilaç gibi gelir
Her şeyin bilincinde olduğumu söylemiştim daha önce.O cümleden bu manayı çıkarman tamamıyla EGO'nla bağlantılı
Öyle değil yani şu an tüm sanatçıların şarkılarını tükettim Sıla ilaç gibi gelir
EGO'ma ters düşüyorsun çek git burdanHer şeyin bilincinde olduğumu söylemiştim daha önce.Senin o cümleyle kurduğun anlamı da ne demek istediğini de anladım ama bunu kullanmam gerektiğini hissettim.
Gidiyorum bak emin misin?EGO'ma ters düşüyorsun çek git burdan
Nasılsa 2 hafta sonra buluşmak istersinGidiyorum bak emin misin?
Ben neden bir şey istiyim ki.Nasılsa 2 hafta sonra buluşmak istersin
Zaten egolusun canlısıBen neden bir şey istiyim ki.Genelde talep ederler hadi görüşelim diye.Yahu yapmiyim yapmiyim diyorum sağdan soldan zorluyorsunuz ben de ego yapmak zorunda kalıyorum.Yapmayın bunu bana.
Ben ona ego değil gerçekler diyorum.Zaten egolusun canlısıbunu ben sadece ortaya çıkarıyorumneyse ki zararsız ego
Hep aynı şeyleri söylüyorsunBen ona ego değil gerçekler diyorum.Senin ortaya çıkarmana gerek yok, ben o görevi devralıyorum zaten çoğu zaman.Evet dediğin gibi zararı da yok kimseye.
Sen iste farklı şeyler de söylerim, yeter ki iste.Hep aynı şeyleri söylüyorsun
İstiyorumSen iste farklı şeyler de söylerim, yeter ki iste.
Anca beraber, kanca beraber. İntihara bile el ele gideriz. O kadar seviyorum onu.El ele gitmek böyle oluyor sanırım intihar mı ettiler ne ettiler@sokak sanati @xemrexxx @serhatt @cookies @mrt-06 @Billy Kane @DarkLegenD
17 @Harunnn60 76 18 @kerem 76
ALLAH mesut etsin bizi ilgilendirmezAnca beraber, kanca beraber. İntihara bile el ele gideriz. O kadar seviyorum onu.@sokak sanati @xemrexxx @serhatt @cookies @DarkLegenD @Billy Kane
Hoşgeldin ayoll @serhatt seviniyordu intihar ettiniz diyeAnca beraber, kanca beraber. İntihara bile el ele gideriz. O kadar seviyorum onu.@xemrexxx @serhatt @cookies @DarkLegenD @Billy Kane @sokak sanati
Ya Harun ya ben ikimiz bir olduğumuz için farketmez zaten.MS e de juri olursun artık Harunun yerine oy hakkı beyinin sana geçmiştir fark etmez
Yalana da bak hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?