Her şeyin bilincinde olduğumu söylemiştim daha önce.O cümleden bu manayı çıkarman tamamıyla EGO'nla bağlantılı
Öyle değil yani şu an tüm sanatçıların şarkılarını tükettim Sıla ilaç gibi gelir![]()
Her şeyin bilincinde olduğumu söylemiştim daha önce.O cümleden bu manayı çıkarman tamamıyla EGO'nla bağlantılı
Öyle değil yani şu an tüm sanatçıların şarkılarını tükettim Sıla ilaç gibi gelir![]()
EGO'ma ters düşüyorsun çek git burdanHer şeyin bilincinde olduğumu söylemiştim daha önce.Senin o cümleyle kurduğun anlamı da ne demek istediğini de anladım ama bunu kullanmam gerektiğini hissettim.
![]()
![]()
Gidiyorum bak emin misin?EGO'ma ters düşüyorsun çek git burdan![]()
Nasılsa 2 hafta sonra buluşmak istersinGidiyorum bak emin misin?![]()
Ben neden bir şey istiyim ki.Nasılsa 2 hafta sonra buluşmak istersin![]()
Zaten egolusun canlısıBen neden bir şey istiyim ki.Genelde talep ederler hadi görüşelim diye.
Yahu yapmiyim yapmiyim diyorum sağdan soldan zorluyorsunuz ben de ego yapmak zorunda kalıyorum.
Yapmayın bunu bana.
![]()
Ben ona ego değil gerçekler diyorum.Zaten egolusun canlısıbunu ben sadece ortaya çıkarıyorum
neyse ki zararsız ego
![]()
Hep aynı şeyleri söylüyorsunBen ona ego değil gerçekler diyorum.Senin ortaya çıkarmana gerek yok, ben o görevi devralıyorum zaten çoğu zaman.
Evet dediğin gibi zararı da yok kimseye.
![]()
Sen iste farklı şeyler de söylerim, yeter ki iste.Hep aynı şeyleri söylüyorsun![]()
İstiyorumSen iste farklı şeyler de söylerim, yeter ki iste.![]()
Anca beraber, kanca beraber. İntihara bile el ele gideriz. O kadar seviyorum onu.El ele gitmek böyle oluyor sanırım intihar mı ettiler ne ettiler![]()
![]()
@sokak sanati @xemrexxx @serhatt @cookies @mrt-06 @Billy Kane @DarkLegenD
17 @Harunnn60 76 18 @kerem 76
ALLAH mesut etsin bizi ilgilendirmezAnca beraber, kanca beraber. İntihara bile el ele gideriz. O kadar seviyorum onu.@sokak sanati @xemrexxx @serhatt @cookies @DarkLegenD @Billy Kane
Hoşgeldin ayoll @serhatt seviniyordu intihar ettiniz diyeAnca beraber, kanca beraber. İntihara bile el ele gideriz. O kadar seviyorum onu.@xemrexxx @serhatt @cookies @DarkLegenD @Billy Kane @sokak sanati
Ya Harun ya ben ikimiz bir olduğumuz için farketmez zaten.MS e de juri olursun artık Harunun yerine oy hakkı beyinin sana geçmiştir fark etmez![]()
Yalana da bak hele