Bunun ustune guzel laf yazardimda bugunluk enerjim tukenmek uzere@dosimosi yi bundan sonra asla kırmayacağım aramızda su sızmıyor artıkbirimiz isveçte birimiz türkiyede olduğumuz halde kalplerimiz macaristanda birbirine kavuşmuş senkronize bir şekilde atmaya devam ediyor
senkronize dedimde olimpiyatlarda bayanlar senkronize yüzme şampiyonası var ne kadar hoş spor yapıyorlar harikalar gerçekten konu dağılmasa dahada derine inecektimde neyse
pis @mrt-06 in itiraflar köşesinde bana aşık olduğunu açıklayacaktınBunun ustune guzel laf yazardimda bugunluk enerjim tukenmek uzere
yarin erken kalkacagim icin gececi olamiyacam bugun.
@destere bakalim nekadar sözunde durabileceksin.
sen bana iyi ol bende sana iyi olurum merak etme
yok artik
ask itirafi gelecegini kim söyledi.
yani sonrasinda cizgi bozulacakanlasildi senin derdin.
yine @Bully e kalacagiz belli oldu.
sansini teptin
ask olmasi icin emek gerekir. sendede o yokama sende tahminlere göre anında alakayı kesiyorsun nerden biliyon sonra bozulacağımı belki daimi bir şekilde böyle kalacağımsen şu itirafı yapta ondan sonra karar ver bekliyorum
ask olmasi icin emek gerekir. sendede o yok
ben anca arkadasca guzel itirafta bulunurum gerci sen itirafin hic birinden memnun kalmasin ya.
itirafin dozu zamanla artacak duruma göre, öyle bu haftadan beklentin olmasin fazla
@Çiğdem- geçen hafta @vadikızı'nın gerisindeydi bu hafta zirveyi almış tebrikler. Büyük resmi gördün mü?@sokak sanati
Paralel biz @xemrexxx yine gerçek bizin gerisinde kalmış ÖRÜMCEK eltim @destere'yi bile zor geçmiş.
Sizin @sokak sanati @denizz19 zirveyi almanız lazımdı o kadar kavga ediyorsunuz, tartışıyorsunuz. Acaba @Bully mesajlarınızı mı düşürüyor.
pazar gunu yazariz birseyler. ozamanki ruh halime bakacam artik.illaki kontrolü elinde tutmaya niyetlisin yani bir anda bana karşı hislerini açıklasan çatlarsın yaniöyle sündüre sündüre açıklamamı olur ne diyceksen toptan söyle bende mutluluğumu toptan yaşayayım
@Çiğdem- geçen hafta @vadikızı'nın gerisindeydi bu hafta zirveyi almış tebrikler. Büyük resmi gördün mü?@sokak sanati
Paralel biz @xemrexxx yine gerçek bizin gerisinde kalmış ÖRÜMCEK eltim @destere'yi bile zor geçmiş.
Sizin @sokak sanati @denizz19 zirveyi almanız lazımdı o kadar kavga ediyorsunuz, tartışıyorsunuz. Acaba @Bully mesajlarınızı mı düşürüyor.
pis @mrt-06 in itiraflar köşesinde bana aşık olduğunu açıklayacaktıno açıklama gelene kadar çizgimden şaşmayacağıma emin olabilirsin
@dosimosi her zamanki gibi beni tercih etmiş sana yine avcunu yalamak kalmış @destereyok artik
ask itirafi gelecegini kim söyledi.
yani sonrasinda cizgi bozulacakanlasildi senin derdin.
yine @Bully e kalacagiz belli oldu.
sansini teptin
çok yoğunum cnm bugün gündüz hiç giremedim en ölü halimleyim ekim ayından beridir hani ölüsü yeter derlerya o aşamayla ayakta kalıyorum yoksa aktifliğim bitik durumda ama 1 dakıakda 20 mesaj yazma çene gücüne sahip olduğumdan mesaj sayılarıyla kurtarıyorum durumu sanırım yoksa aktifliğim kötü durumda@Çiğdem- geçen hafta @vadikızı'nın gerisindeydi bu hafta zirveyi almış tebrikler. Büyük resmi gördün mü?@sokak sanati
Pazar gunu yapacagim itirafi (gelecek hafta pazar bu arada@Çiğdem- geçen hafta @vadikızı'nın gerisindeydi bu hafta zirveyi almış tebrikler. Büyük resmi gördün mü?@sokak sanati
Yani rakiplerim Ziynet ve Ariana ile yarışıyorlar diye mesajlarını düşürecek halim yok ya@Çiğdem- geçen hafta @vadikızı'nın gerisindeydi bu hafta zirveyi almış tebrikler. Büyük resmi gördün mü?@sokak sanati
Alırım hocam sen VIP'sin.Pazar gunu yapacagim itirafi (gelecek hafta pazar bu arada) ertesi gunki programina alacakmisin ? ben ona göre itirafta bulunayim.
Dengeler çok çabuk değişiyor cidden en son ikisi kavgalıydı ne ara barıştılar ne ara kanka oldular ilginç.Yani rakiplerim Ziynet ve Ariana ile yarışıyorlar diye mesajlarını düşürecek halim yok yaOnlar bi ara kankalık dönemine girdiler, bu hafta karşılıklı 1 puanlarla yeniden atışmaya başlarlar
yani bir sans verecegim kanisinami vardin sen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?