2 - 8 Ocak 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@dosimosi yi bundan sonra asla kırmayacağım aramızda su sızmıyor artık:) birimiz isveçte birimiz türkiyede olduğumuz halde kalplerimiz macaristanda birbirine kavuşmuş senkronize bir şekilde atmaya devam ediyor :)
senkronize dedimde olimpiyatlarda bayanlar senkronize yüzme şampiyonası var ne kadar hoş spor yapıyorlar harikalar gerçekten konu dağılmasa dahada derine inecektimde neyse :)

Bunun ustune guzel laf yazardimda bugunluk enerjim tukenmek uzere :D
yarin erken kalkacagim icin gececi olamiyacam bugun.
@destere bakalim nekadar sözunde durabileceksin.
sen bana iyi ol bende sana iyi olurum merak etme

Bunun ustune guzel laf yazardimda bugunluk enerjim tukenmek uzere :D
yarin erken kalkacagim icin gececi olamiyacam bugun.
@destere bakalim nekadar sözunde durabileceksin.
sen bana iyi ol bende sana iyi olurum merak etme
pis @mrt-06 in itiraflar köşesinde bana aşık olduğunu açıklayacaktın:) o açıklama gelene kadar çizgimden şaşmayacağıma emin olabilirsin :)

pis @mrt-06 in itiraflar köşesinde bana aşık olduğunu açıklayacaktın:) o açıklama gelene kadar çizgimden şaşmayacağıma emin olabilirsin :)
yok artik
ask itirafi gelecegini kim söyledi.
yani sonrasinda cizgi bozulacak :A anlasildi senin derdin.
yine @Bully e kalacagiz belli oldu.
sansini teptin

yok artik
sansini teptin

ama sende tahminlere göre anında alakayı kesiyorsun nerden biliyon sonra bozulacağımı belki daimi bir şekilde böyle kalacağım:) sen şu itirafı yapta ondan sonra karar ver bekliyorum :)

ama sende tahminlere göre anında alakayı kesiyorsun nerden biliyon sonra bozulacağımı belki daimi bir şekilde böyle kalacağım:) sen şu itirafı yapta ondan sonra karar ver bekliyorum :)
ask olmasi icin emek gerekir. sendede o yok :D
ben anca arkadasca guzel itirafta bulunurum gerci sen itirafin hic birinden memnun kalmasin ya.
itirafin dozu zamanla artacak duruma göre, öyle bu haftadan beklentin olmasin fazla :A

ask olmasi icin emek gerekir. sendede o yok :D
ben anca arkadasca guzel itirafta bulunurum gerci sen itirafin hic birinden memnun kalmasin ya.
itirafin dozu zamanla artacak duruma göre, öyle bu haftadan beklentin olmasin fazla :A

illaki kontrolü elinde tutmaya niyetlisin yani bir anda bana karşı hislerini açıklasan çatlarsın yani :) öyle sündüre sündüre açıklamamı olur ne diyceksen toptan söyle bende mutluluğumu toptan yaşayayım :)

@Çiğdem- geçen hafta @vadikızı'nın gerisindeydi bu hafta zirveyi almış tebrikler. Büyük resmi gördün mü? :A @sokak sanati

Paralel biz @xemrexxx yine gerçek bizin gerisinde kalmış ÖRÜMCEK eltim @destere'yi bile zor geçmiş. :)

Sizin @sokak sanati @denizz19 zirveyi almanız lazımdı o kadar kavga ediyorsunuz, tartışıyorsunuz. Acaba @Bully mesajlarınızı mı düşürüyor. :A

@Çiğdem- geçen hafta @vadikızı'nın gerisindeydi bu hafta zirveyi almış tebrikler. Büyük resmi gördün mü? :A @sokak sanati

Paralel biz @xemrexxx yine gerçek bizin gerisinde kalmış ÖRÜMCEK eltim @destere'yi bile zor geçmiş. :)

Sizin @sokak sanati @denizz19 zirveyi almanız lazımdı o kadar kavga ediyorsunuz, tartışıyorsunuz. Acaba @Bully mesajlarınızı mı düşürüyor. :A

Yaa kaptırdık bir gün akşama kadar giremedik kaptırdık valla almasınıda biliriz:F

illaki kontrolü elinde tutmaya niyetlisin yani bir anda bana karşı hislerini açıklasan çatlarsın yani :) öyle sündüre sündüre açıklamamı olur ne diyceksen toptan söyle bende mutluluğumu toptan yaşayayım :)
pazar gunu yazariz birseyler. ozamanki ruh halime bakacam artik.
@MasacRE- @MEnes @Doğu ve senin su meshur sivaci grubunuz icin diyecek birkac kelimem var ve sana ayri parantes acarim.

ben günde yarım saat giriyorum ona rağmen güzel yazmışım senin ablan olacak hogatha 24 saatte 600 mesaj anca biriktirmiş:) birde benim mesajların özgül ağırlığı fazla yani herbirinin onla çarpman lazım :)

yok artik
sansini teptin
@dosimosi her zamanki gibi beni tercih etmiş sana yine avcunu yalamak kalmış @destere :A

Aslında biraz yavaş gitsen belki bir şansın olacak ama sen direkt konuya dalıyorsun arkadaş :F Emeksiz yemek olmaz :A

çok yoğunum cnm bugün gündüz hiç giremedim en ölü halimleyim ekim ayından beridir hani ölüsü yeter derlerya o aşamayla ayakta kalıyorum yoksa aktifliğim bitik durumda ama 1 dakıakda 20 mesaj yazma çene gücüne sahip olduğumdan mesaj sayılarıyla kurtarıyorum durumu sanırım yoksa aktifliğim kötü durumda :A :A .A

Pazar gunu yapacagim itirafi (gelecek hafta pazar bu arada :A) ertesi gunki programina alacakmisin ? ben ona göre itirafta bulunayim.

Yani rakiplerim Ziynet ve Ariana ile yarışıyorlar diye mesajlarını düşürecek halim yok ya :A Onlar bi ara kankalık dönemine girdiler, bu hafta karşılıklı 1 puanlarla yeniden atışmaya başlarlar :F

pazar gunu yazariz birseyler. ozamanki ruh halime bakacam artik.
@MasacRE- @MEnes @Doğu ve senin su meshur sivaci grubunuz icin diyecek birkac kelimem var ve sana ayri parantes acarim.

tabiki bana ayrı parantez açacaksın:) sıvacı arkadaşlarımla bir çok ortak noktamız olsada özelimize girmelerine müsade etmem:) bizim için tenha bir köşe bulursan ordan karşılıklı itiraflarımızı daha rahat yaparız :)

Yani rakiplerim Ziynet ve Ariana ile yarışıyorlar diye mesajlarını düşürecek halim yok ya :A Onlar bi ara kankalık dönemine girdiler, bu hafta karşılıklı 1 puanlarla yeniden atışmaya başlarlar :F
Dengeler çok çabuk değişiyor cidden en son ikisi kavgalıydı ne ara barıştılar ne ara kanka oldular ilginç. :A

@dosimosi her zamanki gibi beni tercih etmiş sana yine avcunu yalamak kalmış @destere :A

Aslında biraz yavaş gitsen belki bir şansın olacak ama sen direkt konuya dalıyorsun arkadaş :F Emeksiz yemek olmaz :A
yani bir sans verecegim kanisinami vardin sen ??
sen varken bu mümkünmü sence ? :A
@destere kusura bakma. Bully tek burdayken seni savunuyorum, sen tek burdaykende iyiyiz ama onla sen ayni anda olunca malesef sana karsi ters hamlelerim oluyor :F beni etkisi altina almis bir sekilde :A