Taht sallantıda olduğu için @xemrexxx hemen yerini sağlama alma çalışmalarına başlamış
Taht sallantıda olduğu için @xemrexxx hemen yerini sağlama alma çalışmalarına başlamış
Korkda biraz benim gibi asaletli, güçlü, tuttuğunu koparan vs. vs. tüm iyi olan şeyleri kapSenden korkan snn gibi olsun
Valla bu dediğinde haklı kaç kişiyi emekli etti neyse birde kadınla uğraşda görelim
Ugrastim daha once sekil *Dream* AValla bu dediğinde haklı kaç kişiyi emekli etti neyse birde kadınla uğraşda görelim@Dosi hamsi gibi avlayacak
Ayy valla ben uğraşamayacağım seninleUgrastim daha once sekil *Dream* A
Kiminle oynastayim.ssAyy valla ben uğraşamayacağım seninleElin işte gözün oynaşta senin
Yok canım, benle uğraşıldıkça daha dimdik devam ediyorum yolumaValla bu dediğinde haklı kaç kişiyi emekli etti neyse birde kadınla uğraşda görelim@Dosi hamsi gibi avlayacak seni
Et bakayim Ben de ögreneyimŞimdi onu mu ifşalayım tek tek
Eee oldu mu bu şimdi sende korkup barış eli uzattın sankiYok canım, benle uğraşıldıkça daha dimdik devam ediyorum yolumaBence Emre hiç enerjisini boşa harcamasınhem biz severiz birbirimizi
Valla senin oynaştığın tek isim KorişEt bakayim Ben de ögreneyim And
Çok tesekkurrr ediyorum o zman:S
Korişi daha çok kendine uyarlıyor yanı Koriş gibi düşün EmreyiÇok tesekkurrr ediyorum o zman:S
Ay host senin üstüne 10 tane Hasibe saçlarımTürkiye'de olsam belki mini minnacık korku olabilirdi oda sen sevin diye diyorum
İsveç'te olduğum sürece korkusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?