Taht sallantıda olduğu için @xemrexxx hemen yerini sağlama alma çalışmalarına başlamış
Taht sallantıda olduğu için @xemrexxx hemen yerini sağlama alma çalışmalarına başlamış
Korkda biraz benim gibi asaletli, güçlü, tuttuğunu koparan vs. vs. tüm iyi olan şeyleri kapSenden korkan snn gibi olsun![]()
Valla bu dediğinde haklı kaç kişiyi emekli etti neyse birde kadınla uğraşda görelim
Ugrastim daha once sekil *Dream* AValla bu dediğinde haklı kaç kişiyi emekli etti neyse birde kadınla uğraşda görelim@Dosi hamsi gibi avlayacak
![]()
Ayy valla ben uğraşamayacağım seninleUgrastim daha once sekil *Dream* A![]()
Kiminle oynastayim.ssAyy valla ben uğraşamayacağım seninleElin işte gözün oynaşta senin
![]()
![]()
Yok canım, benle uğraşıldıkça daha dimdik devam ediyorum yolumaValla bu dediğinde haklı kaç kişiyi emekli etti neyse birde kadınla uğraşda görelim@Dosi hamsi gibi avlayacak seni
![]()
Et bakayim Ben de ögreneyimŞimdi onu mu ifşalayım tek tek![]()
![]()
Eee oldu mu bu şimdi sende korkup barış eli uzattın sankiYok canım, benle uğraşıldıkça daha dimdik devam ediyorum yolumaBence Emre hiç enerjisini boşa harcamasın
hem biz severiz birbirimizi
![]()
Valla senin oynaştığın tek isim KorişEt bakayim Ben de ögreneyim And
Çok tesekkurrr ediyorum o zman:S
Korişi daha çok kendine uyarlıyor yanı Koriş gibi düşün EmreyiÇok tesekkurrr ediyorum o zman:S
Ay host senin üstüne 10 tane Hasibe saçlarımTürkiye'de olsam belki mini minnacık korku olabilirdi oda sen sevin diye diyorum
İsveç'te olduğum sürece korkusuzum![]()