Hahaha Aaa mesajını şimdi gördüm bela okumuşsun bu listeye bela giremez ayoll sistem sana rtük engeli koymuşBen Emre gibi etiket yapsam 20'de 20 yaparım o listedeBu halimle bile zirvedeyim aslında da bozuk sisteminiz beni kaldıramamış
![]()
Hahaha Aaa mesajını şimdi gördüm bela okumuşsun bu listeye bela giremez ayoll sistem sana rtük engeli koymuşBen Emre gibi etiket yapsam 20'de 20 yaparım o listedeBu halimle bile zirvedeyim aslında da bozuk sisteminiz beni kaldıramamış
![]()
Ciddi değildim orada gönderme vardı sadece, göndermeleri yakalayamıyor mu sizin uyduruk sisteminizHahaha Aaa mesajını şimdi gördüm bela okumuşsun bu listeye bela giremez ayoll sistem sana rtük engeli koymuş![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa @DarkLegenD Beyin de önünü kesmiştik @Yiğitt e dis atma konusuylaCiddi değildim orada gönderme vardı sadece, göndermeleri yakalayamıyor mu sizin uyduruk sisteminiz![]()
Yaa Çiğdem efendi RTÜK öyle değil böyle olurHhaha Aaa @DarkLegenD Beyin de önünü kesmiştik @Yiğitt e dis atma konusuylaSeninde önünü bu beddua mesajınla kestik rtük olarak sistem güzel çalısıyor almıcağı mesajları iyi biliyor listeye
![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa olsun sonucta bu liste zaten yayınlanmıstıYaa Çiğdem efendi RTÜK öyle değil böyle olurBileğimin hakkıyla aldığım güldürdün'leri listeye almazsanız böyle kapatırlar işte o fonksiyonları
![]()
Bu sefer de beğeni listesini dolduracak, değişen bir şey olmayacak sonuçta
Aaa o konuda hakkını yedirtemem sevmesem bile @xemrexxx iBu sefer de beğeni listesini dolduracak, değişen bir şey olmayacak sonuçtaBütün forumu etiketliyor adam sırf beğeni, güldürü kazanabilmek için
![]()
her kuşun eti yenmez zati hadsizAaa o konuda hakkını yedirtemem sevmesem bile @xemrexxx iBizim zamanımızda bu güldürü olayı yoktu her mesajına üyeleri 1 Emre 2 ben etiket ederdik yine taa 2014 2015 den beridir
Yani üyeler cevap verir öyle sohbet ortamı oluştururuz diye yapıyoruz zaten forumu Emre ile biz en çok konuşturuyoruz tabi o mezarına gidince yük bizim omuzumuzda kaldı@destere Efendide bu kış ayında aktif olmadı şimdi haziranda gider utanmadan
![]()
![]()
![]()
ay bu kız iyice sapıttı sen git @destere nin önünü kes .ssBu sefer de beğeni listesini dolduracak, değişen bir şey olmayacak sonuçtaBütün forumu etiketliyor adam sırf beğeni, güldürü kazanabilmek için
![]()
ben 3-4 olurum sandım
Bu işte bir iş var 😱 Geçen hafta sen bana söyledin seni birinci yapacam dedin bende @Aserat ın Mavi top konusunda güldürü çok diye güme gitmesin demiştim ama nasıl becerdiysen listeye bile sokmamışsın onu 😱
@MasacRE- nin dikdörtgen belasıda listede yok ama oda benden fazla güldürmüştü
Pazar günü mesaj yazdığım için haftayada listede olurDaha @eskici @kerem ve @gözlemci de o mesajımı görmediler. Sayısı artatsa işte ozaman @xemrexxx i korku sarar ve çok iyi mesajlarla gelmeye çalışır
![]()
İşlem tamam![]()
kız resmen şer itifakı kurulmuş😱 ben yokken utc mi izliyor bunlar birlikteCidden niye yok benim mesajım 😱 @xemrexxx in hormonlu güldürüleri listeyi bozmuş herhalde benim gibi etiketsiz 11 tane güldürdün'ü kaldıramadı sistem@Çiğdem- bir kontrol et bakayım şunu 11 tane güldürdün aldım ben bu mesaj ile listenin en başına altın harflerle yazmanız gerekirken listede bile yokum nasıl iş bu
https://fav10.net/forum/threads/‘8-gün’-final-yapıyor.277667/#post-3314449
@xemrexxx gibi 5 başlı yılanın 3 başını ezdin helal olsun sana vallaben 3-4 olurum sandım
Bu işte bir iş var 😱 Geçen hafta sen bana söyledin seni birinci yapacam dedin bende @Aserat ın Mavi top konusunda güldürü çok diye güme gitmesin demiştim ama nasıl becerdiysen listeye bile sokmamışsın onu 😱
@MasacRE- nin dikdörtgen belasıda listede yok ama oda benden fazla güldürmüştü
Pazar günü mesaj yazdığım için haftayada listede olurDaha @eskici @kerem ve @gözlemci de o mesajımı görmediler. Sayısı artatsa işte ozaman @xemrexxx i korku sarar ve çok iyi mesajlarla gelmeye çalışır
![]()
Host hadsiz .ss
Aynı mesajla haftayada zirvede olabilirim
Ayy hadi inşallahAynı mesajla haftayada zirvede olabilirimpazar günüydü diye
![]()
Senden korkan snn gibi olsun