Ben olmamış atarsın diye bekliyordum. Şoşarttın beni. Hahahahaha. 😅
Aaa niye atayım sevmeyebilirsin zevk meselesi bu seversin de sevmezsinde
Ben olmamış atarsın diye bekliyordum. Şoşarttın beni. Hahahahaha. 😅
Kız 14/15 tane olmamışım var 10 tanesi falan sensin. Sırf bu yüzden.Aaa niye atayım sevmeyebilirsin zevk meselesi bu seversin de sevmezsinde
Valla mı unutmuşum ya pardonKız 14/15 tane olmamışım var 10 tanesi falan sensin. Sırf bu yüzden.
Çoğu kişinin haberi yoktu TV8 birden habersiz yayınladıAyla filminin bu kadar düşük gelmesi ilginç bir sonuç olmuş. TV8 denince sanırım insanların kafasında film ve dizi canlanmıyor
İzleyici kaliteden anlamıyorsa ben ne yapayım canım.Reklamlı düzene geçti mi bilmiyorum ama geçmediyse vay haline. Ben demiştim, ne dedim ben ha ne dedim ben. @Emre Ozansoy
Kalite tek başına yetmiyor demek ki.İzleyici kaliteden anlamıyorsa ben ne yapayım canım.
Daha detaylısı varken buna ne gerek var.
Tüh be kaos bitti.Başlamadan önce yere göğe sığdırılamayan Ay Yapım dizilerinin reytinglerde bekleneni verememesi yazılı olmayan bir kaide gibi. Çağatay Ulusoy'un ekrana dönmesi Gaddar'ın çok izlenmesi için yeterli bir motivasyon değil ve yorumlardan gördüğüm kadarıyla senaryo da iddianın altını dolduramıyormuş. Düşüş biraz daha sürerse 13. bölümden ötesini görmesi imkansız.
Kızılcık Şerbeti içerik olarak eski ağırbaşlı ve karizmatik yapısından bayağı uzaklaşsa da reyting açısından sarsılmadan yola devam ediyor. Kızsan da sövsen de evladını bırakamazsın ya insanlar üzerinde bıraktığı etki tam olarak böyle.
Yalı Çapkını ne uzuyor ne kısalıyor. Gaddar özellikle onu etkileyecek diye çok atılıp tutuldu (keşke etkileseydi) ama Total inatla sahip çıkmaya devam ediyor.
------
Ortada yarış kalmadığı için kaosluk bir durum da yok o günler bitti.