2 Şubat 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Şefkat Tepe bölüm süper yok böyle bi dizi

seyirci anında tepki vermiş kan davası sarhoş baba danszölere :))) bunlar başlayınca dizi düştü sonra yükselmeye başladı :)))))))))))))

Şt 8 dakka reklamla 4 sıraya gerilemiş bizim okul şt reklamdayken biraz yükselmiş daha fazla yükselmesi lazımdı

şaka yapıyon sanırım :))))) benim için üzülme doguda değil kuzeyde geçiyor dogru sen türkiyede değildin dimi karıştırdın :)))))

:kiki: :kiki: aga karadenizi de doğu sandı arkadaş :D mahsunun kalitesinde kaç tane dizi var adam müthişş kalite yapıyo be

:kiki: :kiki: aga karadenizi de doğu sandı arkadaş :D mahsunun kalitesinde kaç tane dizi var adam müthişş kalite yapıyo be
görüntü kalitesi bakından üstüne yok. oyunculuklarda daki kalite bakımdan çok az kişi yakalıyor. ama senaryo ve hikaye konusnda zayıf

Tamam beyazsoy tamam. Hmmm...Ok

3. de de ağlıyorlardı, 3. de de töre falan vardı.

Akasya Durağı ile Bizim Olulun da hikayesi farklı. Ama resmen tip aynı dizi.

Mahsunun dizileri de öyle.

görüntü kalitesi bakından üstüne yok. oyunculuklarda daki kalite bakımdan çok az kişi yakalıyor. ama senaryo ve hikaye konusnda zayıf

görüntü kalitesinde rakipsiz bence oyunculuklar enfesto müzikler çok iyi senaryo başta çok iyi sonra bozuyo hde nin ilk bölümleri efsane
bi de aga oyuncuları hep renkli gözlü bilerek mi seçiyo acaba

görüntü kalitesinde rakipsiz bence oyunculuklar enfesto müzikler çok iyi senaryo başta çok iyi sonra bozuyo hde nin ilk bölümleri efsane
bi de aga oyuncuları hep renkli gözlü bilerek mi seçiyo acaba

Hani o tür dizileri sevmezdin. Milletim ahlakını bozuyordu. Hani Hayat Devam ediyorum efsane dediğin bölümleri.

Alev Alev'de aynı reytingleri almıyormuydu zaten? İnş bu dizide biter :X Tutarsa habire yayınlanır:T

evlenmişler sonuçta ve o sahne gösterilmedi tv de