İsterse Batıda geçsin. Hikaye aynı hikaye.şaka yapıyon sanırım )))) benim için üzülme doguda değil kuzeyde geçiyor dogru sen türkiyede değildin dimi karıştırdın ))))
şaka yapıyon sanırım )))) benim için üzülme doguda değil kuzeyde geçiyor dogru sen türkiyede değildin dimi karıştırdın ))))
İsterse Batıda geçsin. Hikaye aynı hikaye.
kadın istersenin senaristi birol güvendibizim okulun senaristi Resul Ertaş (kadın isterse-cennet mahallesi-akasya durağı-bizim okul)
görüntü kalitesi bakından üstüne yok. oyunculuklarda daki kalite bakımdan çok az kişi yakalıyor. ama senaryo ve hikaye konusnda zayıfaga karadenizi de doğu sandı arkadaş mahsunun kalitesinde kaç tane dizi var adam müthişş kalite yapıyo be
düzelttim pardonkadın istersenin senaristi birol güvendi
görüntü kalitesi bakından üstüne yok. oyunculuklarda daki kalite bakımdan çok az kişi yakalıyor. ama senaryo ve hikaye konusnda zayıf
görüntü kalitesinde rakipsiz bence oyunculuklar enfesto müzikler çok iyi senaryo başta çok iyi sonra bozuyo hde nin ilk bölümleri efsane
bi de aga oyuncuları hep renkli gözlü bilerek mi seçiyo acaba
Hani o tür dizileri sevmezdin. Milletim ahlakını bozuyordu. Hani Hayat Devam ediyorum efsane dediğin bölümleri.
hde o tür dizi değil işte ahlak bozacak bişey de olmadı