2 Şubat 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Şt yavaş yavaş yükseliyo bo hafif düşmüş şu ana kadar ortalama 5 bu 15 coşar bo

ooo erler filim habam sınıfı hayat bilgisini kopyası buraya kadarmış :))) yine özüne döndüler dansözler sarhoşlar kan davaları :)))))))))

aynen aga kan davası falan hayatımda bu kadar kalitesiz bi yapım şirketi görmedim hep aynı şeyler :D

Akasya Durağına Kanal D`de diye kalitesiz diyip yerin dibine sokanlar, Bizim Okul Atv`de diye dünyanın en kaliteli dizisi ilan edecekler. :F

Fan fan diyenler, bu kadar da fan olunmaz ki. :X

Dünyanın en kaliteli dizisi kim demiş ki sadece dedik ki akasya durağından bir gömlek üstün bence de öyle.Sende az d kanal fanatiği değilsin he

İlan edecekler dedim ilan etmişler demedim.

Gayette fanısın. İzlemediğin diziler bile sırf atv`de diye yere göğe sığdırmıyosun.

Benim İçin Üzülme, Bizim Okul. :F

benim için üzülmeye arada bakıyom gayet güzel dizi bizm okula da başlarda baktım iyi falan da demedim beni kendinle karıştırma :D

Bizim Okul dizisinin senaristleri sanırım Akasya Durağını da yazmışlar.. Ondan kan davalari falan normal

bizim okul.jpg

bu da diziye ilk armağanım olsun :encouragement:

Ekli dosyalar

• bizim okul.jpg
    bizim okul.jpg
    78.9 KB · Hit: 616
aynen aga kan davası falan hayatımda bu kadar kalitesiz bi yapım şirketi görmedim hep aynı şeyler :D
bu kadar olu ya biraz kaliteli bişey yaptılar sandık hemen golü attı erler filim :)))) dogulu bir karater hep kan davsı mı olur bu adamların başka hikayeleri yok mu yahuu :))))) sarhoş babada hep kızını satar :)))

bu kadar olu ya biraz kaliteli bişey yaptılar sandık hemen golü attı erler filim :)))) dogulu bir karater hep kan davsı mı olur bu adamların başka hikayeleri yok mu yahuu :))))) sarhoş babada hep kızını satar :)))

aynen sıktı artık doğulu tip ve kan davası ad da seyit vardı aynısı burda da doğulu çocuk aynı kalitesizlik rekorları kırar bunlar

- - - Ekleme - - -

meslek sırrı anlatamam grafik tasarım öğrencisiyiz herhalde ps falan kullanıyoruz neyse diziye dönelim tam beklediğim gibi gidiyor :D

tamam zaten uğraşmam o işlerle :D

Erler Film`in Mahsunun Boyut Film`inden daha özgün senaryoları var en azından.

Mahsunun da bütün dizileri, Doğuda geçiyor. Hep ağlamalar, töreler. Aynı hikayeler. Hayat Devam Ediyor, Benim İçin Üzülme, Babalar ve Evlatlar. Hepsi aynı. Erler Film bile daha üstün senaryo konusunda. :F

Bizim Okul dizisinin senaristleri sanırım Akasya Durağını da yazmışlar.. Ondan kan davalari falan normal
bizim okulun senaristi Resul Ertaş (tatlı kaçıklar-cennet mahallesi-akasya durağı-bizim okul)
kadın isterseyi birol güven yazdı pardon :)

Son düzenleme:
Erler Film`in Mahsunun Boyut Film`inden daha özgün senaryoları var en azından.

Mahsunun da bütün dizileri, Doğuda geçiyor. Hep ağlamalar, töreler. Aynı hikayeler. Hayat Devam Ediyor, Benim İçin Üzülme, Babalar ve Evlatlar. Hepsi aynı. Erler Film bile daha üstün senaryo konusunda. :F

şaka yapıyon sanırım :))))) benim için üzülme doguda değil kuzeyde geçiyor dogru sen türkiyede değildin dimi karıştırdın :)))))