ooo erler filim habam sınıfı hayat bilgisini kopyası buraya kadarmış )) yine özüne döndüler dansözler sarhoşlar kan davaları ))))))))
Akasya Durağına Kanal D`de diye kalitesiz diyip yerin dibine sokanlar, Bizim Okul Atv`de diye dünyanın en kaliteli dizisi ilan edecekler.
Fan fan diyenler, bu kadar da fan olunmaz ki.
İlan edecekler dedim ilan etmişler demedim.
Gayette fanısın. İzlemediğin diziler bile sırf atv`de diye yere göğe sığdırmıyosun.
Benim İçin Üzülme, Bizim Okul.
Ekli dosyayı görüntüle 2432
bu da diziye ilk armağanım olsun :encouragement:
aga nasıl yapıyon özelden anlatsana
bu kadar olu ya biraz kaliteli bişey yaptılar sandık hemen golü attı erler filim ))) dogulu bir karater hep kan davsı mı olur bu adamların başka hikayeleri yok mu yahuu )))) sarhoş babada hep kızını satar ))aynen aga kan davası falan hayatımda bu kadar kalitesiz bi yapım şirketi görmedim hep aynı şeyler
Bizim Okul dizisinin senaristleri sanırım Akasya Durağını da yazmışlar.. Ondan kan davalari falan normal
aga nasıl yapıyon özelden anlatsana
oyuncularının hepsi burda zaten onlar bile izlememeye sebep bi cem davran var farklı olarak
bu kadar olu ya biraz kaliteli bişey yaptılar sandık hemen golü attı erler filim ))) dogulu bir karater hep kan davsı mı olur bu adamların başka hikayeleri yok mu yahuu )))) sarhoş babada hep kızını satar ))
meslek sırrı anlatamam grafik tasarım öğrencisiyiz herhalde ps falan kullanıyoruz neyse diziye dönelim tam beklediğim gibi gidiyor
bizim okulun senaristi Resul Ertaş (tatlı kaçıklar-cennet mahallesi-akasya durağı-bizim okul)Bizim Okul dizisinin senaristleri sanırım Akasya Durağını da yazmışlar.. Ondan kan davalari falan normal
bizim okulun senaristi Resul Ertaş (kadın isterse-cennet mahallesi-akasya durağı-bizim okul)
Erler Film`in Mahsunun Boyut Film`inden daha özgün senaryoları var en azından.
Mahsunun da bütün dizileri, Doğuda geçiyor. Hep ağlamalar, töreler. Aynı hikayeler. Hayat Devam Ediyor, Benim İçin Üzülme, Babalar ve Evlatlar. Hepsi aynı. Erler Film bile daha üstün senaryo konusunda.