2 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 31.6%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 5.3%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 42.1%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 10.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.8%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• MUCK (Show)

Oy: 2 10.5%
  • Bebek Firarda - Y.S. (Show)

Oy: 3 15.8%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
kabul ettim ya pepeninn ve keloglanın reyting rekoru kırdıgı bir yerde elbette kurtlar vadisi birinci çıkar
))))
önemli olan tnsde birinci olmak
Fatmagülün Suçun Ne nineler teyzeler bakıyor ben bir erkeğin şöyle sıkı takip ettiğini görmedim cinsiyetin kızsa boşuna tartışmıyacağım aynı kız gibi konuşmalar yapıyorsun .Sen vadiyi karalamaya başladın yine şimdi senin ağzınla konuşacağım sen bu reytinglerden Fatmagülden ne bekliyordun Kerim 4 bölümdür neredese fragmanda hastahanede
gidip ona bakacağıma Keloğlana bakalım daha iyi
Keloğlan daha zevk verir

kabul ettim ya pepeninn ve keloglanın reyting rekoru kırdıgı bir yerde elbette kurtlar vadisi birinci çıkar
))))
önemli olan tnsde birinci olmak

tmm kardes diyelimki sen haklisin SBT sike yapiyor o Zaman sana soruyorum:

1. Sbt Vadi yi yani TNT yi birinci yaparak ne kazaniyor.
2. AGB de saibeli degilmiydi?
3. TNS nin gelmesine 4 ay var yani FGSN final yapacagina göre belkide TNS ye FGSN yi ölcmek nasip olmayacak.
4. Vadi nin TNS de düsük gelecegini nerden biliyorsun? Denekler yeni belirlendi.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]7[/TD]
[TD] KELOĞLAN[/TD]
[TD] STV[/TD]
[TD] 19:33:20[/TD]
[TD] 21:11:27[/TD]
[TD] 01:23:51[/TD]
[TD] 5,63[/TD]
[TD] 13,78

sbt iyice çoştu
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Keloğlan, KVP ve Kim Milyoner Olmak İster'i izledim.

Keloğlan çocukların tatil yaptığı bir günde çok iyi oranlar almayı başarmış

Stv çizgifilm yayınlamaz
.Film olarak çekmişlerdir Keloğlanı

Kurtlar Vadisi Pusu'yu izledim ve yine muhteşem bir bölümdü.

Polat Alemdar kurtuldu ve sahneye çıktı. Amerikan bir adamın parmaklarını kırdı,
Memati efkarlandı ve çoğunlukla zamanı içerek geçirdi. Polat Alemdar'la birlikte Pusat'ın adamlarına daldılar. Yaklaşık 10 eli sopalı adam vardı. Polat Alemdar olaya dahil oldu ve Memati ile birlikte sopayla 10 kişiyi dağıttı. Memati'nin sarhoş olduğunu söylemekte fayda var.
Abdülhey soğukkanlıydı ve sinirli yada sevinçli olduğunu göstermedi çok ciddiydi.
Kara yine gösteri yaptı adeta ama onun kendini beğenmişliği, kendine güveni saygısızca davranışlara yol açıyor. Çok ciddi ama saygısız.
Pusat bu bölümün süpriziydi. Babası Süleyman Çakır ve Dedesi Laz Ziya'nın emanetini sahip çıkmaya karar veriyor ve artık erkende olsa Pusat Çakır sahneye çıkmaya başlayacak ama fazla süreceğini sanmıyorum. Pusat, Memati abisine artistlik yaptı yani artık işi zor ki zaten daha zayıf erkenden başladı bu işe.

Yani kısacası Muhteşem bir bölümdü. Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak...

Süper.Vadi birinci.İşte hak eden yine kazandı.Perşembenin kralı.

1.sbt kurtlar vadisini birci yapmak için ugraşmıyor. seçtiği denekler bu sonucu veriyor. sen 10 çocuklu evlerden denek seçer dsmart ve digitürk izleyen kişilerin evlerini almaz kırsalı doldurursan pepede birinci olur kurtlarda keloglanda

2.agb nin şaibeli oldugu şüpeli ortadan 2 ay geçti hala bir iddianame yok. görende karmakarışık bir dava neden hala yok ortada iddaname

3. tns mart sonunda geliyor fsg final yapmıyor ozaman. herşeyi görürüz

son olarak trt bile sbt ye güvenmiyor sistemden çıkıyor. siz trtden daha çok güveniyorsunuz sbtye ne diyeyim. insan kendini mutlu etmek için pek ugraşmasına gerek yokmuş meger
)))))))))))

bu denekler T.C. Nin vatandasi degilmi kardesim? Yazdiginin sacmalik oldugunu sende biliyorsun 10 cocuklu bir aile vadi yerine alemin kiralini izlerdi, carsamba günüde cocuklar duymasin o Kadar gerilerde kalmazdi

bu denekler T.C. Nin vatandasi degilmi kardesim? Yazdiginin sacmalik oldugunu sende biliyorsun 10 cocuklu bir aile vadi yerine alemin kiralini izlerdi, carsamba günüde cocuklar duymasin o Kadar gerilerde kalmazdi
ne alaka ya ne alemin kralı nede çocuklar duymasın çocuklara göre değil. ilk çocuklar duymasını çocuklar izliyorsu. şimdi çocukların agırlıgı azaldı. sitkomlarda tek yahşi cazibe çocuklara göre

bak san ötle TC denekleri bulurki behzat ç 20 reyting alır kurtlar vadsi 1 reyting alır.. biz zamanında ne seçim anketleri gördük
))))))))))))))

yeni star eskisinden de kötü zamanında geniş aile'yi beğenmiyorlardı

"beyazsoy" bence sen hiç yorum yapma! Saçma sapan yorumlar ile sen ancak kendini küçük düşürüyorsun.

"Kurtlar Vadisi Pusu" dizisi birçok kişi tarafından seyrediliyor. Genci, yaşlısı herkes tarafından izleniyor bunu anlamıyorsan o sendeki sorundur. Sen herşeye yorum atacak kadar düşmüşsen o bizden kaynaklanan bir sorun değil, senden kaynaklanan bir sorundur.

Bence sen hiç yorum dahi yapma, Çünkü; Yazdıkça batıyorsun! Kimsenin izlediği şeyleri saçma sapan yorumlar yapmak senin hakkın değil. Sen kendine sakla o yorumlarını!

Perşembe günleri nedense

Siyaset Meydanına dönüşüyor.

Kurtlar vadisi pusu aldı ve hakettiğimiz 1.ciliği aldık bu kadar basit tartışmanın ne anlamı var

Ayrıca bir hatırlatma yapalım "Kurtlar Vadisi Pusu" az buçuk gerçekleri yansıtıyor. Çok güzel bir dizi ve bunu izleyenler anlar, izlemeyenler anlayamaz. Bize zengin ayağı yapma "varoş" falan ne ? O dediklerini yapanlar hayal güçlerine fazla kapılanlardır.

kurtlar vadisini çocuk genç yetişkin yaşlı herkes izliyor milletvekilleri bile mecliste izliyodu yalan mı

Kurtlar Vadisi 1. sırada ve Türkiyenin en çok izlenen 2. dizisi.Tartışmaya gerek yok.Gerçekler bazen canınızı acıtır 😉

kurtlar vadisi halkın dizisidir fenomen dir diğer dizilerle karşılaştırılamaz her yönden birçok sinema filmi vardır 5 kanal değiştirmiştir 9 yıl geçmesine rağmen hala 1.dir hem de tnt de vadiyi izleyip güzel ahlak vatnseverlik öğreniyor insanlar fatmagülü izleyipte tecavüzü değil