keloglan 1000. gösterimde 6. olmuşArkadaş tebrik et Keloğlan ile Vadinin ne alakası var Vadi 1. Keloğlan kaçıcı o kadar dizi varken yine Vadiyi buldu da geldi
keloglan 1000. gösterimde 6. olmuşArkadaş tebrik et Keloğlan ile Vadinin ne alakası var Vadi 1. Keloğlan kaçıcı o kadar dizi varken yine Vadiyi buldu da geldi
Fatmagülün Suçun Ne nineler teyzeler bakıyor ben bir erkeğin şöyle sıkı takip ettiğini görmedim cinsiyetin kızsa boşuna tartışmıyacağım aynı kız gibi konuşmalar yapıyorsun .Sen vadiyi karalamaya başladın yine şimdi senin ağzınla konuşacağım sen bu reytinglerden Fatmagülden ne bekliyordun Kerim 4 bölümdür neredese fragmanda hastahanedekabul ettim ya pepeninn ve keloglanın reyting rekoru kırdıgı bir yerde elbette kurtlar vadisi birinci çıkar))))
önemli olan tnsde birinci olmak
keloglan 1000. gösterimde 6. olmuş
kabul ettim ya pepeninn ve keloglanın reyting rekoru kırdıgı bir yerde elbette kurtlar vadisi birinci çıkar))))
önemli olan tnsde birinci olmak
1.sbt kurtlar vadisini birci yapmak için ugraşmıyor. seçtiği denekler bu sonucu veriyor. sen 10 çocuklu evlerden denek seçer dsmart ve digitürk izleyen kişilerin evlerini almaz kırsalı doldurursan pepede birinci olur kurtlarda keloglandatmm kardes diyelimki sen haklisin SBT sike yapiyor o Zaman sana soruyorum:
1. Sbt Vadi yi yani TNT yi birinci yaparak ne kazaniyor.
2. AGB de saibeli degilmiydi?
3. TNS nin gelmesine 4 ay var yani FGSN final yapacagina göre belkide TNS ye FGSN yi ölcmek nasip olmayacak.
4. Vadi nin TNS de düsük gelecegini nerden biliyorsun? Denekler yeni belirlendi.
1.sbt kurtlar vadisini birci yapmak için ugraşmıyor. seçtiği denekler bu sonucu veriyor. sen 10 çocuklu evlerden denek seçer dsmart ve digitürk izleyen kişilerin evlerini almaz kırsalı doldurursan pepede birinci olur kurtlarda keloglanda
2.agb nin şaibeli oldugu şüpeli ortadan 2 ay geçti hala bir iddianame yok. görende karmakarışık bir dava neden hala yok ortada iddaname
3. tns mart sonunda geliyor fsg final yapmıyor ozaman. herşeyi görürüz
son olarak trt bile sbt ye güvenmiyor sistemden çıkıyor. siz trtden daha çok güveniyorsunuz sbtye ne diyeyim. insan kendini mutlu etmek için pek ugraşmasına gerek yokmuş meger)))))))))))
ne alaka ya ne alemin kralı nede çocuklar duymasın çocuklara göre değil. ilk çocuklar duymasını çocuklar izliyorsu. şimdi çocukların agırlıgı azaldı. sitkomlarda tek yahşi cazibe çocuklara görebu denekler T.C. Nin vatandasi degilmi kardesim? Yazdiginin sacmalik oldugunu sende biliyorsun 10 cocuklu bir aile vadi yerine alemin kiralini izlerdi, carsamba günüde cocuklar duymasin o Kadar gerilerde kalmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?