Keloglan Kara Polata karşı))))) bu sbt alem nerden bulmus bu denekleri. Bu sbt az kalsin Keloglan Polati gecekmis .sozun bitigi yer . Keloglanin ustune laf soylenmez artik)))))
Bu arada ilk defa ve nihayet ntv yi haberturku listede gordum ustelik inanamiyacaksiniz ama trt haberi bile gecmisler))))))) artik sbtnin basina tas mi dustu... simdiye kadar neden gecemedi de simdi gectiler ve listeye girdiler anlamak mumkun degil. iste sbt kafasina gore oynuyor listeyle
Kurtlar Vadisi Pusu son 3 haftayı zivede tamamladı üstelik rakibinle artık arayı yavaş yavaş açıyor totalde 13 reytingi geçmiş bir kaç hafta içersinde 14'ü görür . Fatmagül'ün suçu ne aynı hanımın çiftliği gibi ilk sezon süper gitti 2. sezon reytingleri düştü bence fatmagül hanımın çiftliğinden daha kötü gidip 9'lu reytinglere düşme ihtimali yüksek . Alemin kralı iyi performans göstermiş . Muckun sonradan bu kadar düşecaği belliydi. Kalbim 4 mevsim bence hiç başlatmamaları gerekirdi sadece ilk 2 bölümü güzeldi
seyibeyi sana iade edip. öyle bişey demedim nerden uydurdun bunu merak ediyorum acep uykunda mı gördünNoldu dün gece diyodun yok 8 reyting fark atcaz yok bilmem ne keloğlanmış sen diziyi izle bi önce muhteşem bi bölümdü yine 1.yiz aklına yazz koçum
seyibeyi sana iade edip. öyle bişey demedim nerden uydurdun bunu merak ediyorum acep uykunda mı gördün))) keloglan ve pepeyi izleyenlerin kvyi izlemesi normal))
Keloglan Kara Polata karşı))))) bu sbt alem nerden bulmus bu denekleri. Bu sbt az kalsin Keloglan Polati gecekmis .sozun bitigi yer . Keloglanin ustune laf soylenmez artik)))))
Bu arada ilk defa ve nihayet ntv yi haberturku listede gordum ustelik inanamiyacaksiniz ama trt haberi bile gecmisler))))))) artik sbtnin basina tas mi dustu... simdiye kadar neden gecemedi de simdi gectiler ve listeye girdiler anlamak mumkun degil. iste sbt kafasina gore oynuyor listeyle
dogru onu söyleyen sen degildin baska bir vadi düsmaniydi. Bu arada sende artik vadi nin birinciligini yedir kendine bak yut sunu hem sen rahatlayacaksin hem biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?