2 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 31.6%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 5.3%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 42.1%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 10.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.8%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• MUCK (Show)

Oy: 2 10.5%
  • Bebek Firarda - Y.S. (Show)

Oy: 3 15.8%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Her zamanki gibi Kurtlar Vadisi Pusu izledim...

arkadaşlar tartışmayın susun.yarın Kurtlar Vadisi Pusu ne kadar büyük bir dizi olduğunu gösterip o konuşanları susturacaktır.biz dizimizi izleyelim.10 yıllık diziyi tahtından edemezler.ne fatmagül ne de bi başkası

Yine her Perşembe ve diğer günler olduğu gibi kavga var FSN ile KVP arasında.
Fatmagülün Suçu ne? ve MUCK izledim.
Fatmagülün Suçu Ne? her zamanki gibi güzel bir bölümdü.
MUCK ise ilk bölüm heyecanını vermiyor. Dizi resmen Akasya Durağına döndü. Çok gereksiz şakalar yapıyorlar. Aslında gençlik diyoruz ama Pis Yedili ve MUCK resmen çocuk dizileri. Gençlik dizisi ciddi olur. Gerektiğinde şaka yapır...

KVP yi tebrik ediyorum bu hafta iki grubtada farki biraz acarak zirvede yer almis insallah hep bu sekilde devam Eder.

bu arada tnt de vadi den sonra yayinlanan hayatin sifreleride her iki grubta 2 reytingi gecerek baya yükselmis.

Keloglan Kara Polata karşı :)))))) bu sbt alem nerden bulmus bu denekleri. Bu sbt az kalsin Keloglan Polati gecekmis .sozun bitigi yer . Keloglanin ustune laf soylenmez artik :))))))

Bu arada ilk defa ve nihayet ntv yi haberturku listede gordum ustelik inanamiyacaksiniz ama trt haberi bile gecmisler :)))))))) artik sbtnin basina tas mi dustu... simdiye kadar neden gecemedi de simdi gectiler ve listeye girdiler anlamak mumkun degil. iste sbt kafasina gore oynuyor listeyle

Son düzenleme:
Allah a şükürler olsun yine zirvedeyiz bu böyle sürer :d vadi biraz daha yükselirse farkı iyice açar

Kurtlar Vadisi bu hafta zirvede. Diziyi izlemesem de tebrik ediyorum
Fatmagülün Suçu ne? bu hafta bir az daha düşmüş. İnşallah gelecek haftalarda yükselir
MUCK düşmeye devam ediyor
Kalbim 4 Mevsim çok çok kötü
Alemin Kralı da düşmüş.

Keloglan Kara Polata karşı :)))))) bu sbt alem nerden bulmus bu denekleri. Bu sbt az kalsin Keloglan Polati gecekmis .sozun bitigi yer . Keloglanin ustune laf soylenmez artik :))))))

Bu arada ilk defa ve nihayet ntv yi haberturku listede gordum ustelik inanamiyacaksiniz ama trt haberi bile gecmisler :)))))))) artik sbtnin basina tas mi dustu... simdiye kadar neden gecemedi de simdi gectiler ve listeye girdiler anlamak mumkun degil. iste sbt kafasina gore oynuyor listeyle

Noldu dün gece diyodun yok 8 reyting fark atcaz yok bilmem ne keloğlanmış sen diziyi izle bi önce muhteşem bi bölümdü yine 1.yiz aklına yazz koçum

Kurtlar Vadisi Pusu son 3 haftayı zivede tamamladı üstelik rakibinle artık arayı yavaş yavaş açıyor totalde 13 reytingi geçmiş bir kaç hafta içersinde 14'ü görür . Fatmagül'ün suçu ne aynı hanımın çiftliği gibi ilk sezon süper gitti 2. sezon reytingleri düştü bence fatmagül hanımın çiftliğinden daha kötü gidip 9'lu reytinglere düşme ihtimali yüksek . Alemin kralı iyi performans göstermiş . Muckun sonradan bu kadar düşecaği belliydi. Kalbim 4 mevsim bence hiç başlatmamaları gerekirdi sadece ilk 2 bölümü güzeldi :)

Kurtlar Vadisi Pusu son 3 haftayı zivede tamamladı üstelik rakibinle artık arayı yavaş yavaş açıyor totalde 13 reytingi geçmiş bir kaç hafta içersinde 14'ü görür . Fatmagül'ün suçu ne aynı hanımın çiftliği gibi ilk sezon süper gitti 2. sezon reytingleri düştü bence fatmagül hanımın çiftliğinden daha kötü gidip 9'lu reytinglere düşme ihtimali yüksek . Alemin kralı iyi performans göstermiş . Muckun sonradan bu kadar düşecaği belliydi. Kalbim 4 mevsim bence hiç başlatmamaları gerekirdi sadece ilk 2 bölümü güzeldi :)

son 4 haftadır zirvede :D

Noldu dün gece diyodun yok 8 reyting fark atcaz yok bilmem ne keloğlanmış sen diziyi izle bi önce muhteşem bi bölümdü yine 1.yiz aklına yazz koçum
seyibeyi sana iade edip. öyle bişey demedim nerden uydurdun bunu merak ediyorum acep uykunda mı gördün :)))) keloglan ve pepeyi izleyenlerin kvyi izlemesi normal :)))

Son düzenleme:
seyibeyi sana iade edip. öyle bişey demedim nerden uydurdun bunu merak ediyorum acep uykunda mı gördün :)))) keloglan ve pepeyi izleyenlerin kvyi izlemesi normal :)))

dogru onu söyleyen sen degildin baska bir vadi düsmaniydi. Bu arada sende artik vadi nin birinciligini yedir kendine bak yut sunu hem sen rahatlayacaksin hem biz :D

Arkadaş tebrik et Keloğlan ile Vadinin ne alakası var Vadi 1. Keloğlan kaçıcı o kadar dizi varken yine Vadiyi buldu da geldi :F

dogru onu söyleyen sen degildin baska bir vadi düsmaniydi. Bu arada sende artik vadi nin birinciligini yedir kendine bak yut sunu hem sen rahatlayacaksin hem biz :D

kabul ettim ya pepeninn ve keloglanın reyting rekoru kırdıgı bir yerde elbette kurtlar vadisi birinci çıkar :)))))
önemli olan tnsde birinci olmak

Vadi bu reytingleri sonuna kadar haketti keşke başka kanalda olsada 17-18 reytingleri görsek