Görme beni öyle, germe beni germeee.
Görme beni öyle, germe beni germeee.
Hhaha onun avatarıydı bu başkan falanda diyorsun onun yolundan mı gidiyorsun 😱😱😱Görme beni öyle, germe beni germeee.![]()
Benim yolum Yiğit'in yoludur, kimsenin yolundan gitmem.Hhaha onun avatarıydı bu başkan falanda diyorsun onun yolundan mı gidiyorsun 😱😱😱
Aaa yinede o avatarı değiştir yarın öbürgün bunalıma girersin Ozanın ruhu seni ele geçirir bir bakarsın kendini banlamışsınBenim yolum Yiğit'in yoludur, kimsenin yolundan gitmem.![]()
Yarın köy yollarına çıkacağım, pek bağlamıyor beni artık.Aaa yinede o avatarı değiştir yarın öbürgün bunalıma girersin Ozanın ruhu seni ele geçirir bir bakarsın kendini banlamışsın![]()
![]()
![]()
20 Temmuz gibide ben gidecemYarın köy yollarına çıkacağım, pek bağlamıyor beni artık.![]()
Belediye başkanı mıyım ben?20 Temmuz gibide ben gidecem
Git de köylünün sorunlarını çöz halkın avukatı olarak su akmıyorsa aktır köpsü yoksa yaptır![]()
![]()
![]()
Saki vurguluAaa ben vurgulu seviyorum biliyorsun slowuda![]()
![]()
Nakaratları yok gibi bazı şarkılarında bir tane içkili şarkısı vardı adını unuttum onu örnek verebilirim
![]()
![]()
![]()
Bu videoda kı Sevişmeden Uyumayalım fena değil mesala ama kendi zevkime göre yapsaydım almazdımSaki vurgulu![]()
Hhahah yokmu Yeşilçamda Cüneyt Arkın filmleri falan köye öğretmen avukat vsyle gidiyor köy ağasına karşı köylüyü koruyorBelediye başkanı mıyım ben?![]()
At var.Hhahah yokmu Yeşilçamda Cüneyt Arkın filmleri falan köye öğretmen avukat vsyle gidiyor köy ağasına karşı köylüyü koruyor![]()
![]()
![]()
Aaa o fotonda öyle bir izlenimin var zaten git köylüye bir sıkıntısınız var mı diye sorAt var.![]()
Yahu yine söyleteceksin ama sen Serdar Ortaç dinleyen insansın Sılayı beğenmemen o kadar da şaşırtıcı olmamalıBu videoda kı Sevişmeden Uyumayalım fena değil mesala ama kendi zevkime göre yapsaydım almazdım![]()
![]()
![]()
Şu tip dinlenmez mi hiç ayollYahu yine söyleteceksin ama sen Serdar Ortaç dinleyen insansın Sılayı beğenmemen o kadar da şaşırtıcı olmamalı![]()
Aaa sende 90 lar çocuğusun Sen de Serdar şarkılarıyla oynayarak büyüdün şimdi inkar etme ayollRezalet![]()
Valla hiç de büyümedim onun şarkılarıyla ben Gökhan ÖzenciydimAaa sende 90 lar çocuğusun Sen de Serdar şarkılarıyla oynayarak büyüdün şimdi inkar etme ayoll![]()
![]()
90 lar da yoktu o 90lar da Serdar dinledin ben biliyorum ayollValla hiç de büyümedim onun şarkılarıyla ben Gökhan Özenciydim![]()
Valla hiç dinlemedim Serdar90 lar da yoktu o 90lar da Serdar dinledin ben biliyorum ayoll![]()
![]()
![]()
Annene sor bonus saçlarını sallaya sallaya oynuyordun diyecek sanaValla hiç dinlemedim Serdargerçekten