Benim o zamanlar bonus saçım yoktuAnnene sor bonus saçlarını sallaya sallaya oynuyordun diyecek sana![]()
![]()
![]()
Benim o zamanlar bonus saçım yoktuAnnene sor bonus saçlarını sallaya sallaya oynuyordun diyecek sana![]()
![]()
![]()
Aaa sen çocukluğunu hatırlamıyorsunBenim o zamanlar bonus saçım yoktu![]()
Bir tek şeyi dinlemiştim ama sen korkaksın hiç buluşma yaklaşmazsın gerçek aşklara demiş ki benden uzak olsunAaa sen çocukluğunu hatırlamıyorsun![]()
![]()
![]()
Aaa tek o şarkısı videomuzda mevcut demek iyi iş ortaya çıkarmışız ayollBir tek şeyi dinlemiştim ama sen korkaksın hiç buluşma yaklaşmazsın gerçek aşklara demiş ki benden uzak olsun![]()
Videoyu hiç izlemedim sanırımAaa tek o şarkısı videomuzda mevcut demek iyi iş ortaya çıkarmışız ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa İzle sen seversin böyle şeyleriVideoyu hiç izlemedim sanırım![]()
Şu an Sense8 izliyorum sonra inşallahAaa İzle sen seversin böyle şeyleri![]()
![]()
![]()
Yarın bak ona göre değerlendirme edersinŞu an Sense8 izliyorum sonra inşallahBir de ekmek arası Nutella yapayım
![]()
Sıla'nın olmadığı liste lastiği patlamış araba gibidirYarın bak ona göre değerlendirme edersin![]()
![]()
Gerçi Sılanın her yıl şarkısını söylersin şu şu olmalıydı diye bakmasan daha iyi aslında
![]()
![]()
![]()
Aaa Sıla da var tabikideSıla'nın olmadığı liste lastiği patlamış araba gibidir![]()