Aaa en azından bizim beyazlayacak saçımız var sende oda yokHhaha yaşlanıyoruz ayoll neyse ki boya var![]()
![]()
![]()

Aaa en azından bizim beyazlayacak saçımız var sende oda yokHhaha yaşlanıyoruz ayoll neyse ki boya var![]()
![]()
![]()
Aaa teşekkürler cnm beğenmene çok sevindimEline emeğine sağlık @Çiğdem- harika bir iş olmuş.
Vay be, ne şarkılar gelmiş geçmiş. Hepsi 1'den Serdar Ortaç'a, Mustafa Sandal'dan Yıldız Tilbe'ye, Hande Yener'den Sibel Can'a...
Sıla'nın Sevişmeden Uyumayalım şarkısı... Ne kaliteli şarkılar yapmışlar yav.
Bende onu aradım, hangi şarkı hangi yıl yapılmış yazsaydı keşke diyordum.Aaa teşekkürler cnm beğenmene çok sevindim
Alt yazılı yapmıştım ama tuhaf şekilde yazılar son günlerde görünmüyor hala yazılar gömülü olduğu halde anlamadım![]()
Yılı şarkısı hepsinde yazıyordu hala ekli görünüyor videoda ama nedense yazılar çıkmıyor son bir kaç gündür silip tekrar ekledim yine olmuyorBende onu aradım, hangi şarkı hangi yıl yapılmış yazsaydı keşke diyordum.![]()
Neyse ben müzikal keyif yaşadım, gerisi beni ilgilendirmiyor.Yılı şarkısı hepsinde yazıyordu hala ekli görünüyor videoda ama nedense yazılar çıkmıyor son bir kaç gündür silip tekrar ekledim yine olmuyor
Vaktinde bakanlar gördü tabi oda sana cezası olsun ayoll![]()
![]()
![]()
90 da başlayıp 2017 e kadar yıl yıl gittiNeyse ben müzikal keyif yaşadım, gerisi beni ilgilendirmiyor.![]()
Sıla'yı sayman lazım ilk90 da başlayıp 2017 e kadar yıl yıl gitti![]()
![]()
Müzik piyasasının kötü dönemi 2010 ları eski şarkıcıların ayakta tuttuğunu görüyoruz özellikle Gülşen piyasayı ayakta tutanların başında![]()
Sıla'nın adı geçince dudu Peri'nin aynasından gördüğü gibi görüyorumHortlak gibi geldin hemen![]()
![]()
![]()
Aaa orası belli ayollSıla'nın adı geçince dudu Peri'nin aynasından gördüğü gibi görüyorum![]()
Ay yok, bu tarz da yakışıyor ama slow Sıla harika.
Slowlarınıda ben sevmiyorum mıy mıy okuyorAy yok, bu tarz da yakışıyor ama slow Sıla harika.![]()
Bu tarzı da güzeldi tabi ama Sıla şu an daha iyi bence
Ben sonrasını takip etmedimBu tarzı da güzeldi tabi ama Sıla şu an daha iyi bence![]()
Mıy mıy okumuyor o bir tarzdır illa böyle ciyak ciyak bağırmak zorunda mıSlowlarınıda ben sevmiyorum mıy mıy okuyor![]()
![]()
Yan Benimle sevdim sadece
![]()
Aaa ben vurgulu seviyorum biliyorsun slowudaMıy mıy okumuyor o bir tarzdır illa böyle ciyak ciyak bağırmak zorunda mı![]()