2017 de Büyük Hatırın Var a klip çekip Her Gece söyledi aslında yılı boş geçmediÖnceden en az 2 senede bir yapıyordu şarkıları da hep dinleniyordu şimdi en son 2015'te yaptı hala daha yok
2017 de Büyük Hatırın Var a klip çekip Her Gece söyledi aslında yılı boş geçmediÖnceden en az 2 senede bir yapıyordu şarkıları da hep dinleniyordu şimdi en son 2015'te yaptı hala daha yok
2 yıllık şarkıya klip çekmekle olmaz yeni albüm yapması lazım2017 de Büyük Hatırın Var a klip çekip Her Gece söyledi aslında yılı boş geçmedi
Aaa artık albüm yapılmıyor Singleye alıştılar 1 şarkıya klip çekiyorlar 1 yılı öyle götürüyorlar2 yıllık şarkıya klip çekmekle olmaz yeni albüm yapması lazım
Şarkı çıkarsın o da yeter ama hiçbir şey yapmıyor arada eski şarkıları söylüyor o kadarAaa artık albüm yapılmıyor Singleye alıştılar 1 şarkıya klip çekiyorlar 1 yılı öyle götürüyorlar
Her Gece söyledi ama oda bilindik şarkıydı yeni şarkı lazım evetŞarkı çıkarsın o da yeter ama hiçbir şey yapmıyor arada eski şarkıları söylüyor o kadar
Ne zamanHer Gece söyledi ama oda bilindik şarkıydı yeni şarkı lazım evet
Mustimin albümü geliyor yorumlarız
Tarkan gibi normal albüm yapacak bu yaz bekliyoruzNe zaman
Evet biliyorum bu şarkıyı forum haftalık şarkı listesinde de oy kullanmıştım bu şarkıyaTarkan gibi normal albüm yapacak bu yaz bekliyoruz
Aşk Kovulmaz albümden bir şarkıydı bilmem sen ozaman forumdamıydın hatırlayamadım
Aaa aslında kış ayı çıkacaktı albüm ama yaz ayına kaldı Musti hiç acele etmiyor sağolsunEvet biliyorum bu şarkıyı forum haftalık şarkı listesinde de oy kullanmıştım bu şarkıya
Olsun yazın çıkması daha iyi olurAaa aslında kış ayı çıkacaktı albüm ama yaz ayına kaldı Musti hiç acele etmiyor sağolsun
Eline sağlık bacım ama Tarkan ve Msutiye torpil yapmişsin gözümden kaçmadıAaa evet biraz öyle olmuştu cnm ama tartışmasız 2007 yılının şarkısı her yer de bangır bangır çalardı popçuları gölgede bırakmıştı
@serhatt diğer yıllarıda bak ayoll @Forumdash Handeni görürsün belki ek olarak sende Gülşeni @eskiciVe @turkuazz yorumunu unutma
Aaa 30 yıla yakın 3 şarkı olsun zaten en etkili yılları zaten o yıllar arası Türkiye Musti mi Tarkan mı diye ikiye bölünme yıllarıydı ve diğer şarkıcılarada yer vermek için Musti ile Tarkana daha yer vermedim tam aksine cnmEline sağlık bacım ama Tarkan ve Msutiye torpil yapmişsin gözümden kaçmadıSen Yoluna Ben Yoluma - Kırmızı - Acele Etme 'yi de koysaydın keşkeBodruma gelene kadar Romeo bile vardı
Bu arada Çınlamayı neden koymadın
Ne kadar güzerl bir konu olmuş böyle1990-2017 Yılları arasında her yılın şarkısını belirleyerek 28 şarkıyı sizlerle buluşturdum keyifli dinlemeler .
@xemrexxx @mrt-06 @destere @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @serhatt @kerem @S.G.A.T. @MasacRE- @MEnes @gözlemci @eskici @Billy Kane @Forumdash @Ahmed @denizz19 @vadikızı @DarkLegenD @ozmoturk @dreamy @turkuazz @bazinga @Thequeer @tolgab @yatutarsa @BesaleT @Arslan Bey @xBUGRAx @Aserat @mesmeso61
Sibel canın padişahı olabilirdi çakmak çakmak yerineAaa 30 yıla yakın 3 şarkı olsun zaten en etkili yılları zaten o yıllar arası Türkiye Musti mi Tarkan mı diye ikiye bölünme yıllarıydı ve diğer şarkıcılarada yer vermek için Musti ile Tarkana daha yer vermedim tam aksine cnmMustinin Araba dan sonra en büyük etkisi İsyankardı Türkiye değil Avrupayıda sallamıştı Almanyada altın plak alan tek türk şarkıcı ama Yalında ekmek yesin dedim Musti fanı olmama rağmen 4 şarkıya çıkmasına izin vermedim burada adaletli paylaşımda önemli Tarkanda Dudu ile alırdı ordanda Yıldız ekmek yesin dedim 2017 de de Tarkan seçmedim emsala onuda 4 e çıkmasına izin vermedim Sezenin hakkıydı adaletli paylaşım
2007 Yılıın Çakmak Çakmak daha uygun Sibelde bir ekmek yesin hem o şarkının etkisi daha hak ediyor Hande ile Gülşen zaten kadınlarda en fazla şarkı yer alanlar 2 şer ile
Yankı varkan Tilki Kıza 5 yaşındakı çocuk ödül verir ayollO yılın tartışmasız en iyisi Yankı altalnatif olursa zaten Sılanın Yan Benimlesi gelir Tilki Kız a Altarnatifte bile yer yokMüziğin yolculuğu gibi 20 liste yapsak olur ama her yılın sadece 1 şarkısını seçtik bu da zordu yani müzik adına çok emek harcadım foruma aklıma geldikçe yine çalışmalarım sürecek
Aaa işte öyle karışık olmuyor şarkıcılardan cnm her yıldan sadece 1 şarkıSibel canın padişahı olabilirdi çakmak çakmak yerine90-2017 yılları arasında O sen olsan bariyi eklemene gerek yok katılıyorum ama Çevapsız Çınlama olabilirdi
Aaa çok teşekkürler cnm senin beğeneceğini biliyordumNe kadar güzerl bir konu olmuş böyle@Çiğdem- emeğine sağlık cidden çok hoş olmuş özellikle Mustafa Sandal ve Tarkan damga vurmuş listeye , sonlarda İrem Derici vs de olması çok hoşuma gitti
hem haksızlık yapamam diyorsun hem de yan benimle diyorsun hem de Cevapsız Çınlamaya karşiAaa işte öyle karışık olmuyor şarkıcılardan cnm her yıldan sadece 1 şarkıPadişah 97 şarkısı Şımarık varÇakmak Çakmak Tarkan ayzdı diye bu kadar kıskanma ayoll söyleyene bak sen
Cevapsız Çınlama yılın şarkısı yazmak için adaletsiz birisi olmak lazım onu ben yapamam ayoll hak geçmeyecek benim yaptığım işlerdeYankı varkan 2016 yılın şarkısı o olur Yankı olmasaydı Yan Benimle seçerdim altarnatifi o dediğim gibi@denizz19
Böyle işlere fanlık duygusallığı karıştırılmaz profosyonel olucaksın ayoll
Hhaha Aaa öyle ol işte ayoll dökül bakalım senin asıl karın ağrın belli olduhem haksızlık yapamam diyorsun hem de yan benimle diyorsun hem de Cevapsız Çınlamaya karşiO zaman adaletimi konuşturuyorum 2016 da MOR yıktı geçti
Çok fesatsın bacımHhaha Aaa öyle ol işte ayoll dökül bakalım senin asıl karın ağrın belli oldu
Allahtan Yankı vardı da hangisi olacak derdimiz kalmadı Yoksa utanmasan Mor u seçtiricen bir de Çınlamadan dem vuruyor asıl derdinin başka olduğunu bilmiyorum sankı abiciğim
Hhaha Aklında olmayanları değil asıl kafanın içinde dolaşanları dışarıya çıkartıyorum ayollÇok fesatsın bacımAklımda olmayanları sokuyorsun.
Mor şarkısını ben sevmiyordum ki unttun heraldeBen senin mantıgına göre dedimÇınlama'nın hakkını yemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?