Aaa tabi herkesin favorisi farklı oluyor ama genel olarak beğenirsin diye umuyorum yorumunu bekleriz cnmBakalım ben beğenecek miyim![]()
Aaa tabi herkesin favorisi farklı oluyor ama genel olarak beğenirsin diye umuyorum yorumunu bekleriz cnmBakalım ben beğenecek miyim![]()
Ben de beğenirim diye umuyorumAaa tabi herkesin favorisi farklı oluyor ama genel olarak beğenirsin diye umuyorum yorumunu bekleriz cnm![]()
Sen Tilki Kızın o saçma klibini gördünmü koskoca Yıldızın şarkısını ne hale getirmişBen de beğenirim diye umuyorum![]()
Evet gördüm ve yine trendlerde bir numara olmuş kız salak salak hareketler yaparak zirveye taşıyor kendini resmenSen Tilki Kızın o saçma klibini gördünmü koskoca Yıldızın şarkısını ne hale getirmiş![]()
![]()
![]()
Aaa ben bu sefer uğraşmama kararı aldım çünkü ciddiye alıncıak bir şey yokEvet gördüm ve yine trendlerde bir numara olmuş kız salak salak hareketler yaparak zirveye taşıyor kendini resmen![]()
![]()
Yıldız Tilbe'nin en güzel şarkısını Gülşenim söylemiş gerisi beni ilgilendirmiyor zatenAaa ben bu sefer uğraşmama kararı aldım çünkü ciddiye alıncıak bir şey yok
Şarkıyla klibin alakası 0Sankı 3 yaşında bir kız çocuğu palyaçolarla oynamıs ve abası kasetede alakasız bir şarkı eklemiş gibi
![]()
![]()
![]()
Aaa o hangisini söylemiştiYıldız Tilbe'nin en güzel şarkısını Gülşenim söylemiş gerisi beni ilgilendirmiyor zaten![]()
![]()
Delikanlım'ı söyledi GülşenAaa o hangisini söylemişti
En kötü yapanlar Demet , Tilki Kız ve İrem olmuş berbat etmişler![]()
Aaa hatırladım Gülşen ve Hande iyi okumuşlar gerçekten Demet gibi berbat etmemişlerDelikanlım'ı söyledi Gülşen![]()
Zaten bu haberleri ilk duyduğumda Delikanlım şarkısını söylese söylese Gülşen söyler demiştim öyle de oldu
Edis dışında çekilen 2 klipte fiyasko ayoll birisi tanınmıyor diğerinin ne yaptığı belli değilZaten bu haberleri ilk duyduğumda Delikanlım şarkısını söylese söylese Gülşen söyler demiştim öyle de oldu![]()
Kaliteden çok şova bakıyor bunlar işteEdis dışında çekilen 2 klipte fiyasko ayoll birisi tanınmıyor diğerinin ne yaptığı belli değil
Keşke bunların yerine Hande , Serdar, Gülşen falan önce klip çekseydi![]()
Öyle öyle pop müziğinin içine ettiler işte bittiKaliteden çok şova bakıyor bunlar işte![]()
Eskilerden de kim kaldı ki 5 yılda bir ancak şarkı yapıyorlarÖyle öyle pop müziğinin içine ettiler işte bittiEski şarkıcılar hala ayakta tutuyor
![]()
![]()
![]()
Aaa ben yeni ergenleri dinlemiyorum aman biz kalitemizi bozmayalımda diğerleri napıyorsa yapsınEskilerden de kim kaldı ki 5 yılda bir ancak şarkı yapıyorlar![]()
Biz bozmayız da bizim dinlediklerimizi yok edecekler bu gidişleAaa ben yeni ergenleri dinlemiyorum aman biz kalitemizi bozmayalımda diğerleri napıyorsa yapsın![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa bir şey olmaz ayoll 5-15 yaş arası veletler ağırlıklı onlar takılsınlar kafalarına göreBiz bozmayız da bizim dinlediklerimizi yok edecekler bu gidişle![]()
Gülşen kaç yıldır albüm yapmıyor mesela hoşuma gitmiyor bu durumHhaha Aaa bir şey olmaz ayoll 5-15 yaş arası veletler ağırlıklı onlar takılsınlar kafalarına göre![]()
![]()
![]()
2010 lara en çok katkı eden şarkıcı videoyu izlediğinde de görüceksin zatenGülşen kaç yıldır albüm yapmıyor mesela hoşuma gitmiyor bu durum![]()
Önceden en az 2 senede bir yapıyordu şarkıları da hep dinleniyordu şimdi en son 2015'te yaptı hala daha yok2010 lara en çok katkı eden şarkıcı videoyu izlediğinde de görüceksin zaten![]()
![]()
Bir albüm daha yapsa iyi olur bencede![]()