Görme beni öyle, germe beni germeee.
Görme beni öyle, germe beni germeee.
Hhaha onun avatarıydı bu başkan falanda diyorsun onun yolundan mı gidiyorsun 😱😱😱Görme beni öyle, germe beni germeee.
Benim yolum Yiğit'in yoludur, kimsenin yolundan gitmem.Hhaha onun avatarıydı bu başkan falanda diyorsun onun yolundan mı gidiyorsun 😱😱😱
Aaa yinede o avatarı değiştir yarın öbürgün bunalıma girersin Ozanın ruhu seni ele geçirir bir bakarsın kendini banlamışsınBenim yolum Yiğit'in yoludur, kimsenin yolundan gitmem.
Yarın köy yollarına çıkacağım, pek bağlamıyor beni artık.Aaa yinede o avatarı değiştir yarın öbürgün bunalıma girersin Ozanın ruhu seni ele geçirir bir bakarsın kendini banlamışsın
20 Temmuz gibide ben gidecemYarın köy yollarına çıkacağım, pek bağlamıyor beni artık.
Belediye başkanı mıyım ben?20 Temmuz gibide ben gidecem
Git de köylünün sorunlarını çöz halkın avukatı olarak su akmıyorsa aktır köpsü yoksa yaptır
Saki vurguluAaa ben vurgulu seviyorum biliyorsun slowudaNakaratları yok gibi bazı şarkılarında bir tane içkili şarkısı vardı adını unuttum onu örnek verebilirim
Bu videoda kı Sevişmeden Uyumayalım fena değil mesala ama kendi zevkime göre yapsaydım almazdımSaki vurgulu
Hhahah yokmu Yeşilçamda Cüneyt Arkın filmleri falan köye öğretmen avukat vsyle gidiyor köy ağasına karşı köylüyü koruyorBelediye başkanı mıyım ben?
At var.Hhahah yokmu Yeşilçamda Cüneyt Arkın filmleri falan köye öğretmen avukat vsyle gidiyor köy ağasına karşı köylüyü koruyor
Aaa o fotonda öyle bir izlenimin var zaten git köylüye bir sıkıntısınız var mı diye sorAt var.
Yahu yine söyleteceksin ama sen Serdar Ortaç dinleyen insansın Sılayı beğenmemen o kadar da şaşırtıcı olmamalıBu videoda kı Sevişmeden Uyumayalım fena değil mesala ama kendi zevkime göre yapsaydım almazdım
Şu tip dinlenmez mi hiç ayollYahu yine söyleteceksin ama sen Serdar Ortaç dinleyen insansın Sılayı beğenmemen o kadar da şaşırtıcı olmamalı
Aaa sende 90 lar çocuğusun Sen de Serdar şarkılarıyla oynayarak büyüdün şimdi inkar etme ayollRezalet
Valla hiç de büyümedim onun şarkılarıyla ben Gökhan ÖzenciydimAaa sende 90 lar çocuğusun Sen de Serdar şarkılarıyla oynayarak büyüdün şimdi inkar etme ayoll
90 lar da yoktu o 90lar da Serdar dinledin ben biliyorum ayollValla hiç de büyümedim onun şarkılarıyla ben Gökhan Özenciydim
Valla hiç dinlemedim Serdar90 lar da yoktu o 90lar da Serdar dinledin ben biliyorum ayoll
Annene sor bonus saçlarını sallaya sallaya oynuyordun diyecek sanaValla hiç dinlemedim Serdargerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?