evet cuma 20:00 örümcek adam 3 olacak
- - - Ekleme - - -
evet @Lordly ya herkez kanal d çok güçlü geliyo yaza dediler star için ise çok zayıf dediler ama kanal d %90 tutmadı star ın ise yeşilçam,yabancı filmler,benim hala umudum var,tv de ilk filmler ile zirvede oluyo
Star'ın primetime için 2 programı vardı. Çocuk oyuncağı ve Yap Bakalım.
Çocuk Oyuncağı zaten dandik. Amerika versiyonunun reytingleri yerlerdeydi hiç ilgi görmemişti ne akla hizmet Türkiye uyarlaması yapıldı ilginç...
Yap Bakalım'ı başlamadan gereksiz program olduğunu söylemiştim. Star da bunu anladı ve programı prime 1'de başlatacakken ani kararla prime 2'de başlattı.
)
Benim HUV beni şaşırttı diyebilirim. Hiç umutlu değildim ama iyi gidiyor.
Star'ın gündüz kuşağı hep vasattı hala vasat. Haliyle Star'dan tüm günde başarı bekleme... Star'ın kulvarı hala primetime.
Kanal d sert fiyasko yaşadı bu yıl. Kış sezonunda Star ve Atv'nin sıkıştırmasıyla zor zamanlar geçirdi. Bazı dizileri kaldırmak zorunda kaldı. Gün değiştirmek zorunda kaldı sürekli.
Kışta yaşadığı zorluğu yaşamamak için yaz sezonuna yığınla program hazırladı Kanal d. Ama kışta olduğu gibi yazda da fiyasko yaşadı. Güneşi beklerken dışında hiçbir şeyi tutturamadı. Özellikle Kapış Kapış'tan beklenti büyüktü ama olmadı. Ve bence gelecek sezon GB dışındakilerin hepsi kaldırılacak.
Kanal d'nin şanslı olduğu tek konu eski dizileri. Boşta kaldığı zaman dayıyo Akasya Durağını dayıyo Arka Sokakları dayıyo Aşkı Memnuyu dayıyo Çok güzel hareketleri günü kurtarıyor. Haliyle kanal d eskileriyle başarılı oluyor bu yaz sezonunda.
) Kanal d'nin bu hamleleri kaliteli kanala yakışır mı tartışılır.
)