19 Temmuz 2013 Cuma Reyting Sonuçları

3+1 sonunda zirveyi aldı :D

TT olunca dans eden Eser bunu görünce ne yaptı acaba :F

İlk 10'da Ana Haber Bülteni yok ama Erhan Çelik İle Show TV Ana Haber Total Grubunda 7. Ab Grubunda 5. olmuş. Nazar değmesin , tebrikler.
TVR`nin 25-27 olduğu bir dilimde çok normal. Önemli olan diğer haber bültenleri gibi TVR`in 17-18 olduğu dilimde yükselmekş :)

cookies post: 1378547' Alıntı:
Hugo retro mania :) @Forumdash

Hayir hayir:) Hugo değil:) Çocuğun biri oyun yapmış onu sormuştum.Sen orayı kaçırmissin😕

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

TVR`nin 25-27 olduğu bir dilimde çok normal. Önemli olan diğer haber bültenleri gibi TVR`in 17-18 olduğu dilimde yükselmekş :)

E senin mantığına göre TRT1 Ana Haber ve Kanal 7 Ana Haber zirvede olması lazım.

Total
[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]ANA HABER[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]20:44:52[/TD]
[TD]21:07:12[/TD]
[TD]1,9[/TD]
[TD]7,16[/TD]
[TD]26,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ab
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ANA HABER[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]2,08[/TD]
[TD]8,3[/TD]
[TD]25,02[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Total
[TR]
[TD]69[/TD]
[TD]KANAL 7 HABER ARKA PLAN[/TD]
[TD]KANAL 7[/TD]
[TD]21:44:25[/TD]
[TD]21:57:48[/TD]
[TD]0,78[/TD]
[TD]2,9[/TD]
[TD]27,05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ab
[TR]
[TD]74[/TD]
[TD]KANAL 7[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]2,24[/TD]
[TD]26,66[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TRT1'in ve Kanal 7'in TVR'si çok yüksek Show TV Ana Haber'den de yüksek ama ilk 10'a bile girememişler.

Üstelik Show TV Ana Haber başlamadan önce yaklaşık topladığımda Total'de 8.89 reytinglik
yaklaşık Ab'de 4.97 reytinglik haber bülteni izlenmiş.

Bu kadar denek izledikten sonra yine aynı haberler aynı konuları olan Show TV ana haber daha çok izlenmiş düşük dediğin Kanal D Ana Haber , Fox TV Ana Haber ile Show TV Ana Haber arasında 5 , 6 TVR fark var uçuk farklar değil yani.

Bu yorumda sana ait ayrıca.

Ben Ana Haberlerin daha erken başlamasının taraftarıyım. Ne kadar erken başlarsa o kadar iyi. Sonradan başlayanı izlemem. Çünkü, artık haber bayatlıyor. :smile:

Hem bayatlıyor demişsin hemde izleyorlar diyince TVR'si yüksek diyorsun.

Son düzenleme:
3+1 zirveyi almış A/B'de.Çok iyi bölümdü ya.Hakederek zirvede.

Sana bir sır vereceğim güzel bir bölümdü totalde iyi sayılabilecek oranlar almış :) 3+1 çok iyiydi dün hakettiği oranları almış zaten Ab'de 1.

E senin mantığına göre TRT1 Ana Haber ve Kanal 7 Ana Haber zirvede olması lazım.

Total
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]ANA HABER[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]1,9[/TD]
[TD]7,16[/TD]
[TD]26,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ab
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ANA HABER[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]2,08[/TD]
[TD]8,3[/TD]
[TD]25,02[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Total
[TR]
[TD]69[/TD]
[TD]KANAL 7[/TD]
[TD]0,78[/TD]
[TD]2,9[/TD]
[TD]27,05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ab
[TR]
[TD]74[/TD]
[TD]KANAL 7[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]2,24[/TD]
[TD]26,66[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TRT1'in ve Kanal 7'in TVR'si çok yüksek Show TV Ana Haber'den de yüksek ama ilk 10'a bile girememişler.

Üstelik Show TV Ana Haber başlamadan önce yaklaşık topladığımda Total'de 8.89 reytinglik
yaklaşık Ab'de 4.97 reytinglik haber bülteni izlenmiş.

Bu kadar denek izledikten sonra yine aynı haberler aynı konuları olan Show TV ana haber daha çok izlenmiş düşük dediğin Kanal D Ana Haber , Fox TV Ana Haber ile Show TV Ana Haber arasında 5 , 6 TVR fark var uçuk farklar değil yani.

Bu yorumda sana ait ayrıca.

Hem bayatlıyor demişsin hemde izleyorlar diyince TVR'si yüksek diyorsun.
Kanal 7`nin zirvede olacak hali yok ya.

TvR farkları 5-6 diyorsun ve bu çok büyük bi fark. 5-6 reyting kadar fazla kişi demek.

Benim yorumum ile bunun ne alakası var? Ben kendi fikrimi söylemişim, haber bülteni erken başlasa izlerim demişim. Türkiyenin haber bültenini bile kast etmedim, Azerbaycanı kast ettim. Örnek olarak verdim.

EveN post: 1378750' Alıntı:
Kanal 7`nin zirvede olacak hali yok ya.

TvR farkları 5-6 diyorsun ve bu çok büyük bi fark. 5-6 reyting kadar fazla kişi demek.

Benim yorumum ile bunun ne alakası var? Ben kendi fikrimi söylemişim haber bülteni erken başlasa izlerim demişim. Türkiyenin haber bültenini bile kast etmedim Azerbaycanı kast ettim. Örnek olarak verdim.
TRT1 neden lider Haber bülteni olmuyor o zaman?

TRT1 neden lider Haber bülteni olmuyor o zaman?

Bak, Show Tv TvR'in yüksek ama ekranın boş olduğu dönemde başlıyor. Hatırlarsan Deniz Yıldızı da öyleydi. Özetler yayınlanırken at koşturuyordu daha sonra da hemen bitiyordu.

Ama Trt 20.45'te başlıyor, tam dizilerin özeti bitip yeni bölüm başlayınca. Zirede olduğu olmadı mı oldu? Ama ekran boş olunca. Hangi gün zayıfsa o gün Trt habere yarar.

Sana Bir Sır Vereceğim gibi kaliteli bir dizinin tutmasına çok sevindim gelecek hafta zirveyi rahat zorlar. Yeni sezonunu garantiledi diyebiliriz. :))))))

Billy Kane post: 1378803' Alıntı:
Sana Bir Sır Vereceğim gibi kaliteli bir dizinin tutmasına çok sevindim gelecek hafta zirveyi rahat zorlar. Yeni sezonunu garantiledi diyebiliriz. :))))))

Hangi günde olacak yeni dizide merak ediyorum açıkcası :)

Kanal d çghb'yi cuma günü de mi yayınlamış. :))

Kanal d çghb'yi önce dağıtıyo sonra kendisi yayınlıyo. Show tv, tv2 ve kanal d özel yayın birliği kurdular sanırsam. :))

Üstelik kapış kapış hala kötü...

Ahh oysa ne umutlanmıştık kanal d yaz için onlarca program hazırladı terör estirecek diye. :) Ama o kadar programın içinden bir dizi tutturdu. :)

Bbrb
Rekorlar Dünyası
Arkandayız
Tuhaf Taksi
Kapış Kapış
Güzel Çirkin

Yazık oldu hepsi çöpe gidecek gibi. :)

sana bir sırvereceğim beklediğimden iyi gidiyor
kapanmadan kazan bu performansla yeni sezonda pt-2 olabilir
hşym kötü gidiyor yeni show bakalım yaytınlayacak mı diziyi
diğer yarışmalar kötü girmiş

çocuklarduymasın post: 1378575' Alıntı:
Örümcek Adam 2 düşük gitmiş.Dün izleyemedim bugün 2 ile 3 ü izlice @mahoni 3. bölüm oynayacak mı
evet cuma 20:00 örümcek adam 3 olacak

- - - Ekleme - - -

evet @Lordly ya herkez kanal d çok güçlü geliyo yaza dediler star için ise çok zayıf dediler ama kanal d %90 tutmadı star ın ise yeşilçamyabancı filmlerbenim hala umudum vartv de ilk filmler ile zirvede oluyo :D

evet cuma 20:00 örümcek adam 3 olacak

- - - Ekleme - - -

evet @Lordly ya herkez kanal d çok güçlü geliyo yaza dediler star için ise çok zayıf dediler ama kanal d %90 tutmadı star ın ise yeşilçam,yabancı filmler,benim hala umudum var,tv de ilk filmler ile zirvede oluyo :D
Nedense zirvede gibi gözüküyor ama Prime Time'da 3., Tüm günde 5. Oluyor. Nasıl iş anlamadım? :D

Nedense zirvede gibi gözüküyor ama Prime Time'da 3., Tüm günde 5. Oluyor. Nasıl iş anlamadım? :D

Prime Time Daha iyi olabilir yaz sezonu için nihat hatipogluyla atv topladi tüm günde ise sabah saatlerinde basarısız oldugu için geride

kıs sezonunda beni affet gelisiyle bu sorun kalkıcak ortalıktan Hem Prime Time Ab 2.ci

Haftanin 7 Günü ya zirve yada ilk 3 içersinde oluyor

Kıs Sezonunda Prime Time Yine zirve rahat gelir maçlar ve acunun baslamasiyla ..