TVR`nin 25-27 olduğu bir dilimde çok normal. Önemli olan diğer haber bültenleri gibi TVR`in 17-18 olduğu dilimde yükselmekşİlk 10'da Ana Haber Bülteni yok ama Erhan Çelik İle Show TV Ana Haber Total Grubunda 7. Ab Grubunda 5. olmuş. Nazar değmesin , tebrikler.
cookies post: 1378547' Alıntı:Hugo retro mania @Forumdash
TVR`nin 25-27 olduğu bir dilimde çok normal. Önemli olan diğer haber bültenleri gibi TVR`in 17-18 olduğu dilimde yükselmekş
Ben Ana Haberlerin daha erken başlamasının taraftarıyım. Ne kadar erken başlarsa o kadar iyi. Sonradan başlayanı izlemem. Çünkü, artık haber bayatlıyor.
Kanal 7`nin zirvede olacak hali yok ya.
E senin mantığına göre TRT1 Ana Haber ve Kanal 7 Ana Haber zirvede olması lazım.
Total
[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]ANA HABER[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]20:44:52[/TD]
[TD]21:07:12[/TD]
[TD]1,9[/TD]
[TD]7,16[/TD]
[TD]26,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ab
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ANA HABER[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]20:44:52[/TD]
[TD]21:07:12[/TD]
[TD]2,08[/TD]
[TD]8,3[/TD]
[TD]25,02[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Total
[TR]
[TD]69[/TD]
[TD]KANAL 7 HABER ARKA PLAN[/TD]
[TD]KANAL 7[/TD]
[TD]21:44:25[/TD]
[TD]21:57:48[/TD]
[TD]0,78[/TD]
[TD]2,9[/TD]
[TD]27,05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ab
[TR]
[TD]74[/TD]
[TD]KANAL 7 HABER ARKA PLAN[/TD]
[TD]KANAL 7[/TD]
[TD]21:44:25[/TD]
[TD]21:57:48[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]2,24[/TD]
[TD]26,66[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
TRT1'in ve Kanal 7'in TVR'si çok yüksek Show TV Ana Haber'den de yüksek ama ilk 10'a bile girememişler.
Üstelik Show TV Ana Haber başlamadan önce yaklaşık topladığımda Total'de 8.89 reytinglik yaklaşık Ab'de 4.97 reytinglik haber bülteni izlenmiş.
Bu kadar denek izledikten sonra yine aynı haberler aynı konuları olan Show TV ana haber daha çok izlenmiş düşük dediğin Kanal D Ana Haber , Fox TV Ana Haber ile Show TV Ana Haber arasında 5 , 6 TVR fark var uçuk farklar değil yani.
Bu yorumda sana ait ayrıca.
Hem bayatlıyor demişsin hemde izleyorlar diyince TVR'si yüksek diyorsun.
TRT1 neden lider Haber bülteni olmuyor o zaman?EveN post: 1378750' Alıntı:Kanal 7`nin zirvede olacak hali yok ya.
TvR farkları 5-6 diyorsun ve bu çok büyük bi fark. 5-6 reyting kadar fazla kişi demek.
Benim yorumum ile bunun ne alakası var? Ben kendi fikrimi söylemişim haber bülteni erken başlasa izlerim demişim. Türkiyenin haber bültenini bile kast etmedim Azerbaycanı kast ettim. Örnek olarak verdim.
TRT1 neden lider Haber bülteni olmuyor o zaman?
Billy Kane post: 1378803' Alıntı:Sana Bir Sır Vereceğim gibi kaliteli bir dizinin tutmasına çok sevindim gelecek hafta zirveyi rahat zorlar. Yeni sezonunu garantiledi diyebiliriz. )))))
evet cuma 20:00 örümcek adam 3 olacakçocuklarduymasın post: 1378575' Alıntı:Örümcek Adam 2 düşük gitmiş.Dün izleyemedim bugün 2 ile 3 ü izlice @mahoni 3. bölüm oynayacak mı
Nedense zirvede gibi gözüküyor ama Prime Time'da 3., Tüm günde 5. Oluyor. Nasıl iş anlamadım?
evet cuma 20:00 örümcek adam 3 olacak
- - - Ekleme - - -
evet @Lordly ya herkez kanal d çok güçlü geliyo yaza dediler star için ise çok zayıf dediler ama kanal d %90 tutmadı star ın ise yeşilçam,yabancı filmler,benim hala umudum var,tv de ilk filmler ile zirvede oluyo
Nedense zirvede gibi gözüküyor ama Prime Time'da 3., Tüm günde 5. Oluyor. Nasıl iş anlamadım?