19 Ocak 2022 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

  • 112 Acil Çağrı | TRT 1

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    19
Sadakatsiz'i uzun süredir izlemiyordum. Dün akşam 15 dakka filan bakabildim. En son baktiğimda Ali'nin bar olayı vardi dün yine baktiğimda kaza yapmişti
Gerçekten izlettirmiyor artık


Rtük gündüz kuşağina getireceği yasaği (güya) yeni kurgu ilişkilere geri döneceğiz
Zahide şimdiden başlamiş kurguya ve reytingi yavaş yavaş artıyor. En yuksek reytingi galiba


Selçuk Tepeli bu akşam reytingi daha artabilir. Çünkü RTÜK inceleme başlatmiş adama
 
12 Aralık 2021-de yazdığım yorum. Senin bu mesajda bahsetdiğin yorumum bu:
Başlarda iyi alır, birkaç haftaya 4-5-lere ve daha düşük reytinglere geriler. Artık kim gelirse gelsin bu yarışma sıktı insanları, uzun vadede izlenmez.
İstersen git kendin bak.

Bu ise 19 Ocak 2022-de yaptığım yorum:
Ayrıca daha başlayalı 4 gün oldu ve çok yeni olduğu için baya gündemde, buna rağmen 6-8 civarı gidiyor. Uzun vadede izleyiciyi tutabilecek mi ona bakmak lazım.

Hala da aynısını düşünüyorum. Kim tutarsız yorum yapıyor bakalım? Ben delillerle ıspatlarla konuşuyorum. Hangi akla mantığa sığar ki, birisi All Starın ilk haftalarda 3-4 alacağını desin. İlk haftalarda alacağı minimal reytingler zaten 6-8 olacaktı. Yorumda bile birkaç haftada 4-5-lere geriler diyorum.
Siz fanlıktan cidden saçmalıyorsunuz bence.
Ben kendi yorumumu yapıyorum, beğenmiyorsan forumun özelliği olan "yok say" yap ve benim yorumlarımı görme. Kimsenin yorumlarımla ilgili tepkileri umrumda değil, bu benim fikrim.
Ayrıca forumun ilk zamanları gibi dizi/film/yarışma üzerinden de atışma yapmak bana göre bir tavır değil.
Şaka amaçlı ve usturublu şekilde atışırım amma senin bu yorum şeklinde konuşan birisiyle ise asla.
 
Reactions: Hazem



Şimdi bak bu cümleyi kuran biri Survivor'ın hafta içinde 7-8 almasını beklemez değil mi? Şimdi yarışma 7-8 bandında alıyor ve sen yorumunu değiştirip "zaten 6 civarı minimal alır" demiştin bana dün. Açıkçası "hafta içinde 3-4 alacağı günleri bekliyorum" diyen birinden Survivor 7-8 bandında gittiği zaman en azından beklentinden yüksek gittiği için bir tebrik edebilirdin ama sen "sanki biz 3-4 bandında alacağını söylemişiz" diyorsun - evet bunu söyledin. Ha ileride yaza doğru reytingler genel olarak düştüğünde o zaman 4 bandında alabilir ama senin yorumundan ben "yaza doğru 3-4 bandına alacağı günleri bekliyorum" diye anlamıyorum, genel olarak hafta içinde bu oranları alacağını düşündüğünü anlıyorum. Bu arada madem şimdi diyorsun birkaç haftaya 4-5 bandında geriler hadi öyle olsun ama birkaç hafta sonra yine bu dediğinden yüksek oranlar alır.


Ayrıca saçmalamıyorum sadece böyle tutarsız yorumları görünce cevap vermek istiyorum.
 
O ss ile gösterdiğin mesajda "3-4 bandında alacağı hafta içi günleri merakla bekliyorum
" diye yazmışım. Ama senin türkçende sorun varsa ben bilemem. Ben azeri olmama rağmen senden daha iyiyim heralde.

Ben orada öyle alacağı günlerin gelecek bir zamanda gelmesini beklediğimi komik dilde yazmışım. Orada belirli bir zaman mı belirtmişim? Nerde?
Sadece öyle düşük reyting almasını istediğimi ve beklediğimi ifade etmişim. Şu an Mahkum 9 alıyor ve "Mahkumun 3-4 alacağı haftaları merakla bekliyorum" desem, gelecek hafta ve ya ay 3 mü alacak dediyim anlamına geliyor ayol. Bu nasıl bir bakış açısı.

Survivor ile ilgili gerçek ve ciddi yorumumu 12 Aralıkta kadronun açıklandığı konuda çoook uzun şekilde yazmıştım. O mesajımdan alıntıyı ise yukarıdaki mesajda yazdım. Orada bile ilk başlarda iyi gidip, sonra düşeceğini demişim. Şu anda ilk haftalarda olduğumuz için sorun nerde? 2 ay sonra ne alacağını kim biliyor ki? Sadece tahmin.

Sen neden bu kadar sabit fikirlisin? Kafanda bir düşünce oluşturup, onun ters olması gerçeğini kabul etmiyorsun. Dün Yiğit bile mükemmel türkçesi ile sana laf anlatmaya çalışmış ama anlatamamış, yorumları gördüm. Ben de aynı şekilde anlatamıyorum sana.

Ben ilk günden beri gelecekte düşüşünün olacağını ve o düşüşü beklediğimi yazmışım. Bunu anlamak neden zor.

Ay yoruldum sana laf anlatıncaya kadar.

Bugünden sonra hergün bu reyting konularında gönderme falan yapma plz, ay çekemiycem cidden.
 
Yorumumda zaten bunu belirttim Survivor bu sene 3-4 bandına anca yaz geldiği zaman son birkaç haftasında düşebilir, o zaman düşse bile ondan önceki 20 haftasını yüksek reytinglerle geçirdiği sürece herhangi bir sıkıntı olmayacak, ayrıca gülerek belirtmişsin falan bunları geç.

Türkçelerimizi boşuna yarıştırmayalım istersen bunun hiçbir anlamı yok.

Şunun sonuna kadar arkasındayım ki siz yarışmanın beklediğinizden üstün bir performans sergilemesini kabul etmiyorsunuz ve bu başarıyı gölgelemek için her türlü bahane üretiyorsunuz, yarışma şu anki aldığı oranlardan daha yüksek bile alsa yine bekleneni veremedi diyeceksiniz oysa ki şu an aldığı oranlar bile sizin beklentinizin üstünde.

Bakacağız bakalım bundan sonraki birkaç hafta da o senin dediğin 4 bandına düşecek mi yarışma o zamanda düşmezse ne diyeceksin merak ediyorum.
 
Son düzenleme:
Reactions: Ahmed
Mart-Nisan dönemindeki reytingleri o zaman konuşuruz. Haklı olduğumu konuşucaz yani, ama neyse.

Bu senle benim bu Survivor kavgamız yaza kadar gider gibi. Ama üslubumuzu bozmadan tabii.
 
Mart-Nisan dönemindeki reytingleri o zaman konuşuruz. Haklı olduğumu konuşucaz yani, ama neyse.

Bu senle benim bu Survivor kavgamız yaza kadar gider gibi. Ama üslubumuzu bozmadan tabii.
Az önce "yorumumda bile birkaç haftaya 4-5'lere geriler demişim" dedin şimdi birkaç haftadan mart-nisan ayına mı değiştiriyorsun süreyi?
 
Reactions: Ahmed
Az önce "yorumumda bile birkaç haftaya 4-5'lere geriler demişim" dedin şimdi birkaç haftadan mart-nisan ayına mı değiştiriyorsun süreyi?
Birkaç haftada 4-5 yazmıştıç, Mart-Nisana 3-4 olur. Çok acelecisin sen de. Bi bekle yani.
 
Reactions: Hazem
Peki Mart-Nisan'da hala 6-7 bandında almaya devam ederse o zaman da Haziran-Temmuz'da bakarız deme sakın ha.
Ay Hazem bi sal beni sal. gece 1 oldu hala devam ediyoruz.

Dur daha 1 hafta oldu, biraz zaman geçsin konuşalım yeniden. Şimdi birbirimizi yesek de bir fayda yok aşko.
 
Reactions: Hazem