Hatırlatırım Kurt Seyit de çok iyi başlayıp düşüşe geçmişti o dizi de Kıvanç'ın dizisiydi.
Tuba gayet doğal oynuyor bence.
aaa vlla ben tiyatroda bile rol vermem ilk dizisi hariç hiçbir dizisi tutmamış bence türkiyenin en kötü kadın oyuncularıdnan birisi 10 yıldan fazladır piysada ilk dizi hariç 1 dizi tutturamamıs her batırdığı dizide erkek partlernerine kabahat bulunuyor adamların kariyeri bitiyor ama tuba hala n iyi oyuncu diye teklif almaya devam ediyor kıvanç bu dizi bitsin zaten kendiside biticek ayoll tuba yine iyi olarak kalmaya devam

Vatanim Sensin ve Cesur ve Güzel gibi sacmaliklarin 7-8 reyting aldigi bir günde Ölene Kadar gibi kaliteli bir dizinin 3 reyting almasi yazik diyorum baska da bir sey demiyorum..

brezilya dizisine geçit vermemiş vatanım sensin helal
kıvançın hatrına ilk bölümler yüksek gitti kuzey güney de böyleydi artık düşer dizi

ölene kadar dediğim gibi night of feat suskunlar olacak reytingsiz iş yani maliyeti düşükse yurtdışı satışıyla devam eder

@mrt-06 @batuhankaralar a uyup atıp tutma bi yapımla ortak dizi yapıcaz b üyük ihtimal gençlik dizisi olacak ilk iş ve şov olur gibi

Reytinglere göre dizi takip ediyorsan kalitesiz seyleri izlemeye devam et. Romantik komedi gibi.
Romantik komedi en haz etmediğim türdür ayrıca bu sene İçerde'den başka dizi takip etmiyorum var sen düşün artık nasıl bir gurmeyim

vatanim sensin olmasaydi ben persembe umuda kelepce izlerdim.konusu farkli oyuncular iyi umarim bitirmez kanal

Ölene Kadar için üzüldüm. Dün yorum konusunda da demiştim. 2.bölüm olarak dizinin temposu düşüktü ama bunu karakterin adaptosyon süreci oldugu içindir diye yoruyorum. Dizi güzel dizi kötü değil kesinlikle...Tam internet platform dizisi. Ülkemizde ilgi görmezse batıda SON gibi ilgi görecektir. ilk bölüm konuda demiştim hala destekliyorum

Engin kim ya.
Bazı isimleri çok büyütüyorsunuz, KPA Tuba sayesinde izlendi zaten, Fatma Gül Beren ile, bu adamda pek bir numara yok, manken kökenli bir "oyuncu".
Yuhhh nasıl böyle söylersin? Birde showcuolacan
Engin show tvde yayınlanan "Yıldızlar Altında" yarişmada birinci oldu
Manken filan değil laaa
hheee "manken gibi herif" diyorsan o ayrı

Olabilir ama bizden çıkma diye herkesi sevecek değiliz.

Ölene kadar bence başarılı bir dizi olmuş.Ama bu söylediğim 1.bölüm ilk 1 saat için geçerli.Daha sonra dizi birden vites düşürdü.Doktorun hapiste en azından bikaç bölüm daha kalması gerekiyordu.Hapiste yaşadığı değişime tanık olmalıydık diye düşünüyorum.Neyse işte bu da dizinin reytinglerini bence olumsuz etkiledi.1.bölümde fena başlamayan dizi 2.bölümde reytingde belirgin bir düşüş yaşadı.Cesur ve güzelin reyting düşüşü muhtemelen bu haftaya özgü bişeydi.Haftaya tekrar reytinglerini artıracağını düşünüyorum.Vatanım sensin çok iyi gidiyor ama alacağı reytinglerde maksimum bu.Reytingleri muazzam ama umarım 6 reytingden aşağı düşmez çünkü maliyeti kurtarmaz.