acun nisana doğru gelir buraya ozaman kadar cesuryürek kitlesini oturtmalı artık ayoll zaten cesur ve güzel çöküşte millet çok çabuk bıkıyor tubadan
acun nisana doğru gelir buraya ozaman kadar cesuryürek kitlesini oturtmalı artık ayoll zaten cesur ve güzel çöküşte millet çok çabuk bıkıyor tubadan
Tuba ne alaka bence Kıvaç'tan bıktılar hep aynı mimikler.acun nisana doğru gelir buraya ozaman kadar cesuryürek kitlesini oturtmalı artık ayoll zaten cesur ve güzel çöküşte millet çok çabuk bıkıyor tubadan
zaten kıvanc sayesinde ilk bölümelr ilgi gördü ayoll ama adamda bukadar tutabildiTuba ne alaka bence Kıvaç'tan bıktılar hep aynı mimikler.
Dizinin özetizaten kıvanc sayesinde ilk bölümelr ilgi gördü ayoll ama adamda bukadar tutabildi
Hatırlatırım Kurt Seyit de çok iyi başlayıp düşüşe geçmişti o dizi de Kıvanç'ın dizisiydi.zaten kıvanc sayesinde ilk bölümelr ilgi gördü ayoll ama adamda bukadar tutabildi
aaa vlla ben tiyatroda bile rol vermem ilk dizisi hariç hiçbir dizisi tutmamış bence türkiyenin en kötü kadın oyuncularıdnan birisi 10 yıldan fazladır piysada ilk dizi hariç 1 dizi tutturamamıs her batırdığı dizide erkek partlernerine kabahat bulunuyor adamların kariyeri bitiyor ama tuba hala n iyi oyuncu diye teklif almaya devam ediyor kıvanç bu dizi bitsin zaten kendiside biticek ayoll tuba yine iyi olarak kalmaya devamHatırlatırım Kurt Seyit de çok iyi başlayıp düşüşe geçmişti o dizi de Kıvanç'ın dizisiydi.Tuba gayet doğal oynuyor bence.
Acun 1. olamayacağı güne Survivor koymaz, zaten koysa da tüm kalitemizle nakavt ederiz.
Romantik komedi en haz etmediğim türdür ayrıca bu sene İçerde'den başka dizi takip etmiyorum var sen düşün artık nasıl bir gurmeyimReytinglere göre dizi takip ediyorsan kalitesiz seyleri izlemeye devam et. Romantik komedi gibi.
Yuhhh nasıl böyle söylersin? Birde showcuolacanEngin kim ya.Bazı isimleri çok büyütüyorsunuz, KPA Tuba sayesinde izlendi zaten, Fatma Gül Beren ile, bu adamda pek bir numara yok, manken kökenli bir "oyuncu".
Olabilir ama bizden çıkma diye herkesi sevecek değiliz.Ölene Kadar için üzüldüm. Dün yorum konusunda da demiştim. 2.bölüm olarak dizinin temposu düşüktü ama bunu karakterin adaptosyon süreci oldugu içindir diye yoruyorum. Dizi güzel dizi kötü değil kesinlikle...Tam internet platform dizisi. Ülkemizde ilgi görmezse batıda SON gibi ilgi görecektir. ilk bölüm konuda demiştim hala destekliyorum
Yuhhh nasıl böyle söylersin? Birde showcuolacanEngin show tvde yayınlanan "Yıldızlar Altında" yarişmada birinci olduManken filan değil laaahheee "manken gibi herif" diyorsan o ayrı
Sevdiye demedim manken değil diye dedimOlabilir ama bizden çıkma diye herkesi sevecek değiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?