Ölene Kadar'a şans vermeyi düşünüyordum ama reyring listesinde bulmak için bile baya bi vakit harcadım :A Eminim süresi de bir o kadar vakit öldürücüdür hiç bulaşmamak en mantıklısı galiba :A
Reytinglere göre dizi takip ediyorsan kalitesiz seyleri izlemeye devam et. Romantik komedi gibi.

Tam Ocak sonu Şubat gibi 5 reytingi geçebilir, o zamanlarda geçemezse daha hiç beklemeyelim. :A
şu öelene kadarında haftaya 3 düşer öyle deva der demiştim hak ettiklerini bulmuşlar ayoll
:A :A :A

bu engine acıyorum gerçekten adam birtürlü doğru diziyi seçemiyor yazık oluyor adama sonu mhmet alakurt gibi olmaz inş :( :( :(

Ölene kadar biterse dizi izlemicem bir daha. Gerçi tek izlediğim Anne ve Ölene Kadar. Türk reyting cihazları kimlerde bilmiyorum ama kalite anlayışı 0 insanlarda olduğu kesin. Zaten kaç cihaz var ki 1000 mi? Öyleyse bu cihazların yüzde 90 ı ergen kezbanlarin evindedir. Sinirim bozuldu valla iyice. Ölene kadar bu oranların 4 5 katını yüz katını hakediyor.

şu öelene kadarında haftaya 3 düşer öyle deva der demiştim hak ettiklerini bulmuşlar ayoll

bu engine acıyorum gerçekten adam birtürlü doğru diziyi seçemiyor yazık oluyor adama sonu mhmet alakurt gibi olmaz inş :( :( :(
Engin kim ya. :D Bazı isimleri çok büyütüyorsunuz, KPA Tuba sayesinde izlendi zaten, Fatma Gül Beren ile, bu adamda pek bir numara yok, manken kökenli bir "oyuncu". :)

Ölene kadar biterse dizi izlemicem bir daha. Gerçi tek izlediğim Anne ve Ölene Kadar. Türk reyting cihazları kimlerde bilmiyorum ama kalite anlayışı 0 insanlarda olduğu kesin. Zaten kaç cihaz var ki 1000 mi? Öyleyse bu cihazların yüzde 90 ı ergen kezbanlarin evindedir. Sinirim bozuldu valla iyice. Ölene kadar bu oranların 4 5 katını yüz katını hakediyor.
Anne ile Ölene Kadar birbirinin zıttı diziler. Biri sömürüden reyting kazanmaya çalışıyor ötekisi kaliteden :D

Engin kim ya. :D Bazı isimleri çok büyütüyorsunuz, KPA Tuba sayesinde izlendi zaten, Fatma Gül Beren ile, bu adamda pek bir numara yok, manken kökenli bir "oyuncu". :)
sadece kara para aşkta izlemiştim zaten orada dikkatimi çekmişti ama böyle giderse kaybolup gidicek zaten ayoll :A :A :A

hhahaha sabrediyoruz bu dizi hak ettiğini bulunca bana @EFE UYSAL ve @batuhankaralar a ödül vermeliler ayoll kisme bukadar ship çıkmamıstır dizisine başta sen harcıyordun dizimizi :A
Her bölüme yorum yazıyoruz tabi ödül vermeleri lazım :D EDHO'ya harcamadığım çabayı Cesur Yürek'e harcıyorum final yaparsa daha da hiçbir diziye yorum yazmam :A

Engino'nun Arap fandomcukları yeter ben dizinin sonradan açılacağını düşünüyorum :D

Anne ile Ölene Kadar birbirinin zıttı diziler. Biri sömürüden reyting kazanmaya çalışıyor ötekisi kaliteden :D
Sömürü mü? Gerçekleri gösteren bir dizi Anne.
Çocukların ailelerinden çektikleri acıyı anlatıyor. Nasıl ki polisiye dizileri halkın dizisi olarak degerlendiriliyorsa ki o zaman Arka Sokaklar o zaman bombalı sahnelerde sömürü mü yapıyor oluyor. Çok saçma.

Ölene kadar çok düşmüş birazdan izlicem diziyi düşmesine üzüldüm keşke atv gün
değiştirse ilk bölüm daha iyi rating almıştı ya

Her bölüme yorum yazıyoruz tabi ödül vermeleri lazım :D EDHO'ya harcamadığım çabayı Cesur Yürek'e harcıyorum final yaparsa daha da hiçbir diziye yorum yazmam :A

Engino'nun Arap fandomcukları yeter ben dizinin sonradan açılacağını düşünüyorum :D
İkinci bölümde düşen diziden pek hayır gelmez ama belli de olmaz. :D O değil de Tims yine tutturamadı. :A

3 e düşmeden 5 yapmalı ayoll tek çözüm o :A :A :A

en sevindirici ab gurubunda 2 reyting üstüne çıkması ab de en az 3 te kalmalı :A

@EFE UYSAL
Farkındaysan total 0.70 abde 1 reyting abcde 0.50 yükselişimiz var iyiye işaret :A :Z
5e ne zaman çıkacaz merakla bekliyorum :Z
Ab grubunda farkettiyseniz UKV Vikingler'e geçilmiş :F @mrt-06
23VIKINGLERTRT COCUK19:50:2120:23:491.935.47
24ANNE (TKR)STAR TV23:32:1525:49:491.798.33
25UMUDA KELEPCE VURULMAZFOX TV20:00:2723:27:591.794.22

Farkındaysan total 0.70 abde 1 reyting abcde 0.50 yükselişimiz var iyiye işaret :A :Z
Vikingler Kösem'i de geçiyor. :A

Suskunlar da böyleydi tutmamış sayılmaz ama @xemrexxx ve Meryoş'un buraya uğursuzluğunu bulaştırdığı kesin :F
Suskunlar'ın 6, 7 reytinglere çıkmışlığı var yalnız. :D

fragmana bağlı bence ayoll güzel bir fragmanla haftaya 5 olabilir bir bklyelim fragmanı