WesTxCoasT
Favori Üye
forumda uzun bir aradan sonra böyle dizi tartışması gördüm eskiden geniş aile için de böyle tartışırdım ben bazı üyelerle ama şidi ne kadar gereksiz olduğunu anladım tartışmalarımın
ama ben en azından seviyeli tartıştığımı düşünüyorum
vadi dün izledim hakikaten güzel bölümdü birinciliği haketti mi tabiki de haketti zaten fatmagül tarzı dizilerden pek hoşlanmam
ama şunu da unutmayalım vadi hayranları bu sadece bir dizi bir dizi için bu kadar tartışma çok saçma,hakaret çok saçma Kurtlar Vadisi de diğer diziler gibi hiçbir ayrıcalığı yok .Yok kesinlikle haketti diye birşey yok tüm TÜRKİYE kurtlar vadisi de izlemiyor bizim sınıfta bizim okulda doğru düzgün seyreden bile yok bu diziyi.
benim yorumumu dikkatli okur musun dün haketti ben de izledim haketti ama yorumlar çok kalitesiz çok aşağılayıcı
240'ta 160 vadi seyredeni olabilir niye olmasın bende de 500'te 0'dı
inanmazsan inanma harbiden seyretmiyorlar belki arada seyrediyorlardır ama
edit:yazıklar olsun mu niye yazıklar olacakmış
240'ta 160 vadi seyredeni olabilir niye olmasın bende de 500'te 0'dı
tahminimce 5 milyonu izliyordurO 500 kişi izlemesede olur türkiyede 75 milyon kişi var
benim arkadaşlarımı benden iyi bilemezsin taş çatlasa 5 tanesi izliyordur
Tartismaya gerek yok. Kurtlar Vadisi uzun bir aranin ardindan 1ci oldu. Onu tebrik ediyirum. Ama FSN gelecek hafta tekrar zirveyi alacak gorursunuz.
Aski memnu ile KVP kiyaslanmasi cok sacma. Aski memnu gibi bir dizi gormedi dunya. Cok guzel bir diziydi.
Tartismaya gerek yok. Ne KVP hayranlari ondan vazgecer ne de FSN hayranlari diziden. Aski memnu dizisi ise unutulmaz.
forumda uzun bir aradan sonra böyle dizi tartışması gördüm eskiden geniş aile için de böyle tartışırdım ben bazı üyelerle ama şidi ne kadar gereksiz olduğunu anladım tartışmalarımın
ama ben en azından seviyeli tartıştığımı düşünüyorum
vadi dün izledim hakikaten güzel bölümdü birinciliği haketti mi tabiki de haketti zaten fatmagül tarzı dizilerden pek hoşlanmam
ama şunu da unutmayalım vadi hayranları bu sadece bir dizi bir dizi için bu kadar tartışma çok saçma,h bizde baya tartışmıştık geniş aile için panpa o günleri özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?