19 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 21.4%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 15 53.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.6%
  • M.U.C.K. (Show)

Oy: 3 10.7%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 3.6%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 10.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Takas alemto hiç gerek yoktu vadiyi bilen biliyor niye tartışmaya girdiler ki

Dün ucankusta sbtden trtnin çıkma nedeni olarak gülben ergen olarak gösterilmişti. trt sbt ye geri döndü bir baktık listeye giremeyen G.ergen birden listeye girmiş. bu sbt de az değil hani :))))))))

forumda uzun bir aradan sonra böyle dizi tartışması gördüm eskiden geniş aile için de böyle tartışırdım ben bazı üyelerle ama şidi ne kadar gereksiz olduğunu anladım tartışmalarımın:)
ama ben en azından seviyeli tartıştığımı düşünüyorum
vadi dün izledim hakikaten güzel bölümdü birinciliği haketti mi tabiki de haketti zaten fatmagül tarzı dizilerden pek hoşlanmam:)
ama şunu da unutmayalım vadi hayranları bu sadece bir dizi bir dizi için bu kadar tartışma çok saçma,hakaret çok saçma Kurtlar Vadisi de diğer diziler gibi hiçbir ayrıcalığı yok .Yok kesinlikle haketti diye birşey yok tüm TÜRKİYE kurtlar vadisi de izlemiyor bizim sınıfta bizim okulda doğru düzgün seyreden bile yok bu diziyi.

Yorumum:

[/B]TNT'nin en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu haftada zirvede yer aldi. Dizi kaç yildir devam ediyor ve hala çok seviliyor.

Basrollerini Beren Saat ve Engin Akyürek'in paylastigi ve yapimciligini Ay Yapim'in üstlendigi Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi bu hafta iki grupta da 2.siranin sahibi oldu. Gelecek haftalarda yine zirvede yer alacagini tahmin ediyorum, özellikle A/B grubunda. Fakat her an hersey olabilir ama ben diziyi severek ve begenerek izliyorum.

Alemin Kirali'da bu zor günde direnmeyi basardi ve ATV'nin yüzünü güldürmeyi basardi. Bakalim sevilen dizi ilerleyen haftalarda ayni basariya ulasacakmi?

Yapimciligini Sis Yapim'in üstlendigi ve Bülent Emin Yarar, Ayça Varlier ve Merve Oflaz gibi oyunculari kadrosunda bulunduran Kalbim 4 Mevsim dizisi kötü gitti ve yakinda yayindan kaldirilicagini düsünüyorum.[/SIZE][/COLOR][/FONT]

forumda uzun bir aradan sonra böyle dizi tartışması gördüm eskiden geniş aile için de böyle tartışırdım ben bazı üyelerle ama şidi ne kadar gereksiz olduğunu anladım tartışmalarımın:)
vadi dün izledim hakikaten güzel bölümdü birinciliği haketti mi tabiki de haketti zaten fatmagül tarzı dizilerden pek hoşlanmam:)
ama şunu da unutmayalım vadi hayranları bu sadece bir dizi bir dizi için bu kadar tartışma çok saçma,hakaret çok saçma Kurtlar Vadisi de diğer diziler gibi hiçbir ayrıcalığı yok .Yok kesinlikle haketti diye birşey yok tüm TÜRKİYE kurtlar vadisi de izlemiyor bizim sınıfta bizim okulda doğru düzgün seyreden bile yok bu diziyi.

kurtlar vadisi aksiyon el bol bölümüydü 1.Ciligi Hakketti demek sucmu :) eski vadi dondu her hafta ezip geçicek insallah fatma gülü ben facede 240 ksür arkadasim var 160 tanesi vadiyi izliyor :) zevkler ve renkler tartisilmaz

benim yorumumu dikkatli okur musun dün haketti ben de izledim haketti ama yorumlar çok kalitesiz çok aşağılayıcı :)
240'ta 160 vadi seyredeni olabilir niye olmasın bende de 500'te 0'dı:)

benim yorumumu dikkatli okur musun dün haketti ben de izledim haketti ama yorumlar çok kalitesiz çok aşağılayıcı :)
240'ta 160 vadi seyredeni olabilir niye olmasın bende de 500'te 0'dı:)

gerçekten yazıklar olsun 500 kiside 1 kisi bile izlemezmi gerçekten inanilmaz derecede sallamissin inanamiyorum sana

inanmazsan inanma harbiden seyretmiyorlar belki arada seyrediyorlardır ama:)
edit:yazıklar olsun mu niye yazıklar olacakmış:D

inanmazsan inanma harbiden seyretmiyorlar belki arada seyrediyorlardır ama:)
edit:yazıklar olsun mu niye yazıklar olacakmış:D

500 kisiden 1 kisi bile izlese dediginin gerçek disi oldugunu belirtir yazıklar olsun dedim ben allah yukarda sahit 500 / 50 den fazla izleyini vardi senin arkadaslarinda bile :) bu kadar kolay yalan söyleyemezsiniz 1 kisi bile izlese yalan oluyor cuma günü yalan sölemek büyük günah varsayimlar üzerinden konusammazsin varsayim olabilir olmayabilir manasi tasimaktadir.

benim arkadaşlarımı benden iyi bilemezsin taş çatlasa 5 tanesi izliyordur:)

* WesTxCoasT

* kreys

Sizce cevab yazmaya deger mi? Ben "takas" arkadasa da söylemistim, kafasini yormasin diye... Millet Kurtlar Vadisi Pusu'yu yeniden ZIRVEDE görüncü, neye ugradiklarini sasirdilar.. O yüzden normal.. Birakin herkez kendince yorumunu yapsin... Bizim her yerde ZIRVEDE oldugumuzu bildikleri icin ve simdide TNT gibi bir kanal ile, yeniden büyük bir basariya imzayi atigimiz icin, bunu kendilerine yediremiyorlar... O yüzden "Evet" diyip gecin... Tekrar söylüyorum, ben bu konuda hic bir sey demiyecegim... Tablo herseyi acikliyor zaten.. Herekese güzel bir kapak oldu...

Tartismaya gerek yok. Kurtlar Vadisi uzun bir aranin ardindan 1ci oldu. Onu tebrik ediyirum. Ama FSN gelecek hafta tekrar zirveyi alacak gorursunuz.
Aski memnu ile KVP kiyaslanmasi cok sacma. Aski memnu gibi bir dizi gormedi dunya. Cok guzel bir diziydi.
Tartismaya gerek yok. Ne KVP hayranlari ondan vazgecer ne de FSN hayranlari diziden. Aski memnu dizisi ise unutulmaz.

dunde fatma gul 1.olacak dedın yine yanılacaksın bence vadi iktidarlıga uzanmaya devam edecek

ama şunu da unutmayalım vadi hayranları bu sadece bir dizi bir dizi için bu kadar tartışma çok saçma,h bizde baya tartışmıştık geniş aile için panpa o günleri özledim :)