19 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 21.4%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 15 53.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.6%
  • M.U.C.K. (Show)

Oy: 3 10.7%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 3.6%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 10.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Perşembe ne oldu ?
Fatmagül'ün Suçu Ne mi ? Kurtlar Vadisi Pusu mu ? Zirvenin sahibi hangisi oldu ?
M.U.C.K. ve Kalbim 4 Mevsim güçlü rakipleri karşısında tutunabildi mi ?
Alemin Kıralı üst sıralarda kendine yer edinebildi mi ?
Hepsi ve daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak...

Sonuçlar belli oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta sürpriz bir atak yaparak aylar sonra Fatmagül'ün Suçu Ne'yi geride bıraktı ve iki grupta da zirvenin sahibi oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne zirveyi kaybetmesine rağmen oranlarında önemli değişiklik yaşamayarak iki grupta da zirvenin hemen ardında 2.oldu.

Totalde Arka Sokaklar'ın tekrarı, A/B'de ise Kim Milyoner Olmak İster günü üçüncü tamamlamayı başardılar.

Alemin Kıralı totalde 10. A/B'de ise 5.olarak bu zorlu günde ATV'yi sevindirmeyi başardı. Dizi, son zamanlardaki en iyi oranlarını aldı.

MUCK, iki grupta da iyi gidemedi. Totalde 21. A/B'de 18.olabildi.

Kalbim 4 Mevsim totalde 57. A/B'de ise ancak 45.oldu. Yeni Star'ın yaptığı yeni dizilerin tutmadığı bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Star'ın diğer kanallardan aldıkları dışında yeni başlattıkları dizilerden Bir Ömür Yetmez, Tek Başımıza, Koyu Kırmızı ve Kalbim 4 Mevsim'in tamamı hayal kırıklığı yarattı.

Star'da dizinin hemen ardından yayınlanan Terminatör 3 filmi ise iyi gitti.

Son düzenleme:
kurtlar vadisi pusu yu izliyorum su anda bitmek üzere iddaali konusuyorum vadi tarihinin en iyi bölümü olmaya aday Bir bölüm.

Kurtlar Vadisi şimdi bitti gerçekten çok güzel aksiyon bir dizi olmuş bu bölüm en az 20 reyting çıkacak bir bölüm oldu.Totalde FSN geçmemiz an meselesi

kurtlar vadisi pusuyu izledim bu bölüm pusu tarihinin en iyi bölümlerinden biri.inanılmaz süper harika ne desem az kalır totalde 1. oluruz yok böyle bi bölüm izlemeyen arkadaşlar şu bölümü izlesinler eğer izlemeye devam etmezlerse bişey bilmiyorum.öyle böyle değil süper bi bölümdü.PANA helal olsun size

Gerçekten Vadi zirvede olmazsa çok yazık olur bu bölüm ile

vadi nin bu bölümünü vadi den nefret edenler bir netten izlese haftaya kesin Tv den izler ben total de en az 13 reyting bekliyorum eger TNT de olmasaydi en az 17 reyting alacak bir bölüm

vadi nin bu bölümünü vadi den nefret edenler bir netten izlese haftaya kesin Tv den izler ben total de en az 13 reyting bekliyorum eger TNT de olmasaydi en az 17 reyting alacak bir bölüm

aga naptı adamlar böyle ya
uçtular iyice şu bölümler showda olsa 20 reyting garantiydi.

Aynen dizi Tntde olması sorun oluyor keşke Showda olsa yada Starda

Karanın en sonunda o olduğunu anladım hareketlerinden ve sakallarından
.

Kurtlar vadisi bu bolumuyle tavan yapmıstır ınsallah yoksa yazık