Bipli bir skeç var mutlaka izle.
O da "İyileşiyorum" kadar güzeldi ona da çok gülmüştüm.
En iyi skec bana göre Sertap erener'in iylesiyorum sarkısına cevab olarak beyaz'ın klip cekmesi ve tabiki'de tolgahan sayısman'ın kacırılma skec'i
"Karagül" fragmanlarına baktım bana göre değil gibi ama tekrarından bakarım.
Fox bol bol tekrar veriyor bir ara denk gelirim. :Kesinlikle Bir Denemelisin Bakmayı Daha yeni Tkrrı vardı bitti ama büyük ihtimal yarın olur
Gerçekten Muhteşem Bir Bölümdü Karagül @Almila
Huzur Sokağı haftaya tekrardan zirvede yer alabilir bence..
bu yorumalrın beni gömüyo resmen ya
huzur sokağı ne zaman zirvede yer almışta tekrar diyosun en son 6 ay önce zirvede olmuştur hadi onu geçtim birinci arka ile arasında 4 reyting fark var nereye 1.oluyo karagül bile fark atıyo artık daha yeni başladı
Evetya süperdi 2 kez izledim ard arda : Fragman mı çıktı ?
bu yorumalrın beni gömüyo resmen ya
huzur sokağı ne zaman zirvede yer almışta tekrar diyosun en son 6 ay önce zirvede olmuştur hadi onu geçtim birinci arka ile arasında 4 reyting fark var nereye 1.oluyo karagül bile fark atıyo artık daha yeni başladı
Bende İzledim Tekrarını Çok Güzel Gerçekten fragman çıkamdı daha sanırsam görmedim
Furkan A/B grubundan bahsediyor
- - - Ekleme - - -
Murat Saraçoğlu twitter'dan duyurdu ileriki bölümler çok daha güzelmiş
Furkan A/B grubundan bahsediyor
- - - Ekleme - - -
eminim.. eminim.. zaten dizi dün çok heyecanlıydı gelecek haftalarında sinyalini verdi haftayı sabırsızlıkla bekliyorum
Evet Gerçekten Güzel Dizi ..Sen de mi izliyordun diziyi, bilmiyordum. Çok sevindim
eminim.. zaten dizi dün çok heyecanlıydı gelecek haftalarında sinyalini verdi haftayı sabırsızlıkla bekliyorum