Bipli bir skeç var mutlaka izle.![]()
O da "İyileşiyorum" kadar güzeldi ona da çok gülmüştüm.
En iyi skec bana göre Sertap erener'in iylesiyorum sarkısına cevab olarak beyaz'ın klip cekmesi
"Karagül" fragmanlarına baktım bana göre değil gibi ama tekrarından bakarım.![]()
Fox bol bol tekrar veriyor bir ara denk gelirim. :Kesinlikle Bir Denemelisin Bakmayı Daha yeni Tkrrı vardı bitti ama büyük ihtimal yarın olur
Gerçekten Muhteşem Bir Bölümdü Karagül @Almila![]()
Huzur Sokağı haftaya tekrardan zirvede yer alabilir bence..
bu yorumalrın beni gömüyo resmen ya
huzur sokağı ne zaman zirvede yer almışta tekrar diyosun en son 6 ay önce zirvede olmuşturhadi onu geçtim birinci arka ile arasında 4 reyting fark var nereye 1.oluyo karagül bile fark atıyo artık daha yeni başladı
![]()
Evetya süperdi 2 kez izledim ard arda :Fragman mı çıktı ?
bu yorumalrın beni gömüyo resmen ya
huzur sokağı ne zaman zirvede yer almışta tekrar diyosun en son 6 ay önce zirvede olmuşturhadi onu geçtim birinci arka ile arasında 4 reyting fark var nereye 1.oluyo karagül bile fark atıyo artık daha yeni başladı
![]()
Bende İzledim Tekrarını Çok Güzel Gerçekten fragman çıkamdı daha sanırsam görmedim
Furkan A/B grubundan bahsediyor
- - - Ekleme - - -
Murat Saraçoğlu twitter'dan duyurdu ileriki bölümler çok daha güzelmiş![]()
Furkan A/B grubundan bahsediyor
- - - Ekleme - - -
eminim.. eminim.. zaten dizi dün çok heyecanlıydı gelecek haftalarında sinyalini verdi haftayı sabırsızlıkla bekliyorum![]()
EvetSen de mi izliyordun diziyi, bilmiyordum. Çok sevindim![]()
eminim.. zaten dizi dün çok heyecanlıydı gelecek haftalarında sinyalini verdi haftayı sabırsızlıkla bekliyorum![]()