19 Nisan 2013 Cuma Reyting Sonuçları

"Karagül" fragmanlarına baktım bana göre değil gibi ama tekrarından bakarım. :)

Huzur Sokağı haftaya tekrardan zirvede yer alabilir bence..

Huzur Sokağı haftaya tekrardan zirvede yer alabilir bence..

bu yorumalrın beni gömüyo resmen ya :kiki:
huzur sokağı ne zaman zirvede yer almışta tekrar diyosun en son 6 ay önce zirvede olmuştur :kiki: hadi onu geçtim birinci arka ile arasında 4 reyting fark var nereye 1.oluyo karagül bile fark atıyo artık daha yeni başladı :kiki:

huzur sokağı ne zaman zirvede yer almışta tekrar diyosun en son 6 ay önce zirvede olmuştur :kiki: hadi onu geçtim birinci arka ile arasında 4 reyting fark var nereye 1.oluyo karagül bile fark atıyo artık daha yeni başladı :kiki:

Tamam

Furkan A/B grubundan bahsediyor :)

- - - Ekleme - - -

Bende İzledim Tekrarını Çok Güzel Gerçekten fragman çıkamdı daha sanırsam görmedim

Murat Saraçoğlu twitter'dan duyurdu ileriki bölümler çok daha güzelmiş :)

Karagül adından sıkça söz ettirmeyi başardı,Gercekten Tebrik Ediyorum,İlk bölümden beri izliyorum bir kez bile sıkılmadım,tekrarlarınıda kaçırmıyorum,buda dizinin kalitesini ve başarısını gösteriyor,
Reytinglere Gelince,yine büyük bir sıçrayışla İki gruptada 2.olmayı başardı,Şuan Fox'un en çok izlenen dizisi konumunda,ve gelecek haftalarda dahada yükseleceğini düşünüyorum, yolu açık,reytingi bol olsun,