19 Nisan 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Beyaz Show büyük bir süprize imza atarak A/B grubunda zirvede yer aldı. :)

star tv 2 haftada bir dila hanımı yayınlamazsa böyle olur işte.

Beyaz Show'un zirvede yer almasına şaşırdım doğrusu çok geç bitiyor dün kimler vardı acaba konuk olarak. :D

cuma o kadar boş bi gün ki :D karagül yakında zirveyi alabilir çok iyi gidiyo hiç beklemezdim

Beyaz Show'un zirvede yer almasına şaşırdım doğrusu çok geç bitiyor dün kimler vardı acaba konuk olarak. :D

Tolgahan sayısman-sertap erener ve arda diye bir ascı vardı... Kaan gursoy ve cocuk konuk 5 dakika falan vardı

cok sıkıcı bir program beklerken efsane bir program oldu.. Gülmekten herkes yıkıldı :D beyaz show tarih'in en komik programı oldu diyebilirim

Tolgahan sayısman-sertap erener ve arda diye bir ascı vardı... Kaan gursoy ve cocuk konuk 5 dakika falan vardı

cok sıkıcı bir program beklerken efsane bir program oldu.. Gülmekten herkes yıkıldı :D beyaz show tarih'in en komik programı oldu diyebilirim

Skeçler güzeldi o zaman. :D

Karagül Muhteşemdi Gerçekten İnşallah Zirveyi Alır Az Kaldı Zaten Haftaya Daha da Heyecanlı Olacak :)

KARAGÜL'üm tebrikler :) Bu arada Huzur Sokağında Bilal -Şükran aşkı başlıyor oranlarını arttıracaktır :) @Forumdash

Reytinglere gelince Dila hanım ve huzur sokağı uzatmaları oynuyor, Huzur dila'ya göre reytinglerde biraz daha iyi konumda..

Dila Hanım dizisine ne olduysa o verdiği ilk arada oldu, totalde 8.5 reyting a/b'de 7 almısdı en son.. Sonra ne olduysa aradan sonra oldu, hızla düsmeye basladı ve düsmeye devam ediyor, senaryonun'da etkisi büyük tabi.

Tahminimi söylim Startv Dila sezon finali yapmadan bitirir dizi'yi, ahanda buraya yazıyorum... Senaristi değistirmekle cok gec kaldılar.. Dizinin icine ettiler buradan toparlanması imkansız