sevilen dizi oyuncu değil
necati şaşmaz gittiği yerlerde izdihama yol açılıyo
sevilen dizi oyuncu değil
adanalı yı hatırlatıyor ve susuyorum çakır a bile laf ettin yuhh çakır gelmiş geçmiş en sevilen karakterdir bu kadarını da beklemezdim
bak oktay kaynaca desen tamam derim o adam oynayabiliyor ama bu hiç bir mimik yok hepsinde aynı bakış kızgın bakmaya çalışıyor komik oluyor sözde silah tutuyor evcilik oyunuyormuş gibi duruyor
18 reytingleri görmüş bi dizi ve çok sevilen bi diziydiadanalı 2..sezonda reytinten dolayı günü değişen 3.sezon ortasında bitirilen dizi evet haklısın
adanalı 2..sezonda reytinten dolayı günü değişen 3.sezon ortasında bitirilen dizi evet haklısın:f
18 reytingleri görmüş bi dizi ve çok sevilen bi diziydi
sevilen dizi reytingi düşük diye bitiverdi:f
sana göre öyle arkadaş ezbere konuşuyosun necati şaşmaz kendisini 10 yılda acayip geliştirdi ve şu anda türkiye nin en iyi oyouncularından biri
sevilen dizi reytingi düşük diye bitiverdi
hı hı takas hatta oscar verilmeli müthiş bir oyuncu
dalga falan yok açın bakın 1.bölüm ve son bölümreytinginesana ne diyorum dalga geçme
hı hı takas hatta oscar verilmeli müthiş bir oyuncu
dalga falan yok açın bakın 1.bölüm ve son bölümreytingine
dalga falan yok açın bakın 1.bölüm ve son bölümreytingine
sonradan düşüş yaşadı ama başta çok iyi oranlar aldı oktay kaynarca ya laf eden biriyle konuşamam nereye saldıracağını şaşırdın boşuna uğraşma her türlü yorumunu çürütürüz rahat ol
o zaman pusu da bi vadi kalitesinde olmazhiçbirşey eskisi gibi olamaz akıl var mantık var
o zaman pusu da bi vadi kalitesinde olmaz