19 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 4 20.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 6 30.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 9 45.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 1 5.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 15.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
her zaman aynıdır senaristler.devlet büyükleri büyük ihtimal izliyodur vadi nin çok yönü var.

Emin misin ? O zamanlar Vadi çok iyiydi, bu bir gerçek, o zamanlar tartışılmaz Türkiye'nin yarısından fazlası izliyordu.

Şimdi ise pek izleyen kalmadı, sadece sadık takipçiler.

Emin misin ? O zamanlar Vadi çok iyiydi, bu bir gerçek, o zamanlar tartışılmaz Türkiye'nin yarısından fazlası izliyordu.

Şimdi ise pek izleyen kalmadı, sadece sadık takipçiler.
endgame bu yorumuna 2 dk dır gülüyorum eskiden izlemeyen insan yoktu türkiye de sokakta adam kalmazdı şimdi yarısından fazlası izliyor eskisi kadar tabiki olamaz ama hala tükiyenin yarısından fazlası izliyor eskiden izlemeyeni dövüyolardı trafik olmuyodu perşembe günleri

polat-memati-abdülhey-erhan ve aileleri 50 kere ölümle burun buruna geldi ölmedi burda saçmalık yok mu
izlemediğimi nerden biliyonuz ben izlemediğim dizi hakkında atıp tutmam

atmakla olmuyo yiğido net rakam ver anlat bakalım sallamak beleş

arkadaşım kışkırtıcı mesaj atıyosun canımı sıkıyosun vadinin etkileriymiş yav sen bilmişsin öyle

nesi kışkırtıcı siz diğerdizilei aşağılarken sorun yok ben arkadaşın vadi karaktri gib davrandığını söyleyince mi kışkırtıcı ayrıca tek sorun perşembe günleri çıkıyor nedense

Endgame Allah askina sadece sadik takipcilerle bir Dizi türkiye nin bu reytinglere göre en fazla izlenen 4. Dizisi olabilirmi?

Evet istersen arastirabilirsin senatistler ayniydi sadece kvp de aralarina cüneyt Aysan katildi ha birde rahmetli Ömer lütfü Mete vardi oda 2 yil önce vefat ettu yanlis hatirlamiyorsam senaryo danismanligi yapiyordu

takas haklı tek tek gidip evlere baktık türkiyede ev bırakmadık... yarısını biraz geçti sayı
)))))))))))

emre yok vadi nasil bole konusursun vadi en cok indirilen dizi gisede rekor kirdi

Nedeni siz hala fatmagul vadiyi turkiyede gecebilecegini zannediyorsunuz

yalnız bu kvpcilerin cümlelerinin %90nı eskiden kelimesinden oluşuyo
buna bayılıyorum ya

Her dizinin bir planlaması vardır, Vadi gibi sonu belli olmayan ve güncellikten beslenen diziler sonsuza kadar sürebilir. Aynısı Akasya Durağı, Arka Sokaklar gibi değişken hikayeli diziler için de geçerli. Ama bir dizinin 1-2 yıl sürmesi hatta 6 bölüm sürmesi onun kötü olduğu anlamına gelmez, hikaye onu gerektiriyordur.

Ben kendi adıma kısa dizileri daha çok severim ve daha kaliteli bulurum, çünkü uzayan dizilerde ister istemez tekrara düşersin, Vadi'de kim bilir kaç kere Polat ölüm tehlikesi atlatmıştır, aynı olayların tekrarlanması kaliteyi düşürüyor..

sen yokken sorun yoktu nedir bu çekememezlik kardeşim bu kadar mı olur ya

sonuçta fatmagülün destanı kaldı günümüzde eski destanlar mazi oldu takas
)