Analizim şu yalı rezili 2. sezon zortlar kardeş dizilerinden beter olurYorumuna Sağlık ta şu Ateş Kuşları ile -Barbaros futboldaki anadolu kulüpleri misali boşver onları sen zirveyi analiz et.
Fox’ta haber programı olduğundan analiz listesine dahil etmedim.O hep number öne.Analizim şu yalı rezili 2. sezon zortlar kardeş dizilerinden beter olur
Görseli sen yokken saldım.Görevi devraldım.Anlatsana sultanım… Aynı nehirde iki kere yıkanılmadığı günümüz TV sektöründe, bir haftada nasıl iki kere zirvede yer aldın… 🎈cuk Şerbeti isimli diziyi nasıl “bum” diye patlattın… Anlat sultanım, anlat. @Aserat pür dikkat seni dinliyor…
Bum diye patlamaları sen iyi bilirsin bu yüzden halden anlaman lazım.Anlatsana sultanım… Aynı nehirde iki kere yıkanılmadığı günümüz TV sektöründe, bir haftada nasıl iki kere zirvede yer aldın… 🎈cuk Şerbeti isimli diziyi nasıl “bum” diye patlattın… Anlat sultanım, anlat. @Aserat pür dikkat seni dinliyor…
+Garsoooon!Bum diye patlamaları sen iyi bilirsin bu yüzden halden anlaman lazım.
Yalnız ben Yalı Çapkını'nı da izliyorum, buradan vuramazsın beni.+Garsoooon!
-Buyurun efendim.
+Serhat Bey yanıyor, kendisine üç bardak kızılcık şerbeti lütfen.
+Efendim hiç kızılcık şerbetimiz kalmadı.
-Neden?
+Yan masanızda oturan Afra Hanım hepsini içti efendim.
-Hepsini mi?
+Evet efendim. “🎈cuk Şerbeti” diye diye hepsini hüpletti.
Ekli dosyayı görüntüle 121335
Niye saldırıyorsun o zaman bana Hainhatt?Yalnız ben Yalı Çapkını'nı da izliyorum, buradan vuramazsın beni.
Sen izlediğim diziye saldırırsan bende sana saldırırım doğal olarak.Niye saldırıyorsun o zaman bana Hainhatt?
Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti’ni tokat manyağı yaptıysa bunda benim ne suçum var…Sen izlediğim diziye saldırırsan bende sana saldırırım doğal olarak.
Aynen ölüsü bile 8 alıyor.Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti’ni tokat manyağı yaptıysa bunda benim ne suçum var…
Sen Vasfiye teyze misin de açıklığa kavuşturucanDemek ki şerbet izleyicisi sadistmiş Nursema acı çekerken reytingler tavan ; kız mutlu olunca dibe doğru gidiş
Resmen Nursemanın acısını zevkle izlemiş manyaklar 😱
Yine açıklığa kavuşturdum
Olay aslında aynı konseptte olup olmamaları değil ki. Aralarında reyting savaşı vermeleri. Zamanında Fatmagül'ün Suçu Ne? ile Kurtlar Vadisi Pusu aynı kinseptte değillerdi ama Perşembe reyting sonuçları sayfası 40 sayfa yorum alıyordu yani bu hep böyle devam edecek.Ben anlamıyorum bu kadar tatava niye yapılıyor? Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını aynı konseptte işler değil. Yalı Çapkını her an her saniye kavga, gürültü ve aksiyon üzerine işleniyor. Kızılcık böyle değil. Daha mülayim bir havada ve bu şekilde bile seyir zevkinden taviz vermeyen bir durumda. İki dizinin de reytingleri kötü değil. Saçma sapan kıyaslamalar peşinde herkes.
Oyuncu hikayesi işlenemediği için diziden çıkmaya karar veriyor sonra ölüm sahnesi yazarak kullanmadıkları oyuncudan reyting kasıp buna seviniyorlar tam bir akıl tutulması.Bu haftalık sevinsinler atmadıkları takla kalmadı nazarlığımız olsun 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
1-2 bölüme herkes hak ettiği yere gelir