19 Mayıs 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Anlatsana sultanım… Aynı nehirde iki kere yıkanılmadığı günümüz TV sektöründe, bir haftada nasıl iki kere zirvede yer aldın… 🎈cuk Şerbeti isimli diziyi nasıl “bum” diye patlattın… Anlat sultanım, anlat. @Aserat pür dikkat seni dinliyor…

afta-1-jpg.121075

Anlatsana sultanım… Aynı nehirde iki kere yıkanılmadığı günümüz TV sektöründe, bir haftada nasıl iki kere zirvede yer aldın… 🎈cuk Şerbeti isimli diziyi nasıl “bum” diye patlattın… Anlat sultanım, anlat. @Aserat pür dikkat seni dinliyor…

afta-1-jpg.121075
Görseli sen yokken saldım.Görevi devraldım. :A

afta-1-jpg.121075
Bum diye patlamaları sen iyi bilirsin bu yüzden halden anlaman lazım. :F

Bum diye patlamaları sen iyi bilirsin bu yüzden halden anlaman lazım. :F
+Garsoooon!
-Buyurun efendim.
+Serhat Bey yanıyor, kendisine üç bardak kızılcık şerbeti lütfen.
+Efendim hiç kızılcık şerbetimiz kalmadı.
-Neden?
+Yan masanızda oturan Afra Hanım hepsini içti efendim.
-Hepsini mi?
+Evet efendim. “🎈cuk Şerbeti” diye diye hepsini hüpletti.

IMG_3116.jpeg

+Garsoooon!
-Buyurun efendim.
+Serhat Bey yanıyor, kendisine üç bardak kızılcık şerbeti lütfen.
+Efendim hiç kızılcık şerbetimiz kalmadı.
-Neden?
+Yan masanızda oturan Afra Hanım hepsini içti efendim.
-Hepsini mi?
+Evet efendim. “🎈cuk Şerbeti” diye diye hepsini hüpletti.

Ekli dosyayı görüntüle 121335
Yalnız ben Yalı Çapkını'nı da izliyorum, buradan vuramazsın beni. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Yalı Çapkını’na kocaman tebrikler. Bir haftada iki kere zirve alması o dizinin en sevilen ve izlenilen dizisi olduğunun kanıtı.

Survivor galiba sadece anlat bakalım gibi yarışmalarmış. Onunda bu seneki kemikleşmiş seyirci oranı 2-3 arası değişiyor. Acun ne yapıp ne edip Haziran’a kadar uzattı bir şekilde :A

• Aynen
Reactions: Cervantes
Ben anlamıyorum bu kadar tatava niye yapılıyor? Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını aynı konseptte işler değil. Yalı Çapkını her an her saniye kavga, gürültü ve aksiyon üzerine işleniyor. Kızılcık böyle değil. Daha mülayim bir havada ve bu şekilde bile seyir zevkinden taviz vermeyen bir durumda. İki dizinin de reytingleri kötü değil. Saçma sapan kıyaslamalar peşinde herkes.

• Beğendim
Reactions: offensive
Ben anlamıyorum bu kadar tatava niye yapılıyor? Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını aynı konseptte işler değil. Yalı Çapkını her an her saniye kavga, gürültü ve aksiyon üzerine işleniyor. Kızılcık böyle değil. Daha mülayim bir havada ve bu şekilde bile seyir zevkinden taviz vermeyen bir durumda. İki dizinin de reytingleri kötü değil. Saçma sapan kıyaslamalar peşinde herkes.
Olay aslında aynı konseptte olup olmamaları değil ki. Aralarında reyting savaşı vermeleri. Zamanında Fatmagül'ün Suçu Ne? ile Kurtlar Vadisi Pusu aynı kinseptte değillerdi ama Perşembe reyting sonuçları sayfası 40 sayfa yorum alıyordu yani bu hep böyle devam edecek. :A

Bu haftalık sevinsinler atmadıkları takla kalmadı nazarlığımız olsun 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
1-2 bölüme herkes hak ettiği yere gelir :Z:Z:Z:Z
Oyuncu hikayesi işlenemediği için diziden çıkmaya karar veriyor sonra ölüm sahnesi yazarak kullanmadıkları oyuncudan reyting kasıp buna seviniyorlar tam bir akıl tutulması. :A

• Harika
Reactions: offensive