Dur hele Yarın sabah sonuçları görelim.
Dur hele Yarın sabah sonuçları görelim.
Şerbet şekerlenmiş gelsin kaos
Boğazlarında kalsın inş.Survivor Ab de 1 reyting ile uçuyor maşallah.
Bugün şerbetler @xemrexxx ve @Yakamoz-Asi'den arkadaşlar.
Onların keyifleri yerinde. Dikkat et de senin boğazında kalmasın.Boğazlarında kalsın inş.
Survivor Ab de 1 reyting ile uçuyor maşallah.
Bugün şerbetler @xemrexxx ve @Yakamoz-Asi'den arkadaşlar.
Fatih , bu çarpık zehir filan koyar neme lazım.Uzak durmakta fayda var.Boğazlarında kalsın inş.
Benim keyfim yerinde değilse başkasının da olamaz.Onların keyifleri yerinde. Dikkat et de senin boğazında kalmasın.
Kendine koysun o zehri.Fatih , bu çarpık zehir filan koyar neme lazım.Uzak durmakta fayda var.
Sen değiştirdin bile. @CervantesKendine koysun o zehri.
Benim elimden bir uçan bir kaçan.Sen değiştirdin bile. @Cervantes
Sen hem Yalı hem de Şerbet izliyordun değil mi. O zaman senin modun bu hem ağlarsın, hem oynarsın.Benim keyfim yerinde değilse başkasının da olamaz.
Hahahhahahh bu savaştan en karlı çıkan benim.Sen hem Yalı hem de Şerbet izliyordun değil mi. O zaman senin modun bu hem ağlarsın, hem oynarsın.
Yorumuna Sağlık ta şu Ateş Kuşları ile -Barbaros futboldaki anadolu kulüpleri misali boşver onları sen zirveyi analiz et.Yalı rezili ne oldu da yükselişe geçer oldu ne güzel düşüyordu
Kızılcık 3 reytinge yakın tüm gruplarda düşmüş zirveyi de kaybetmiş 😱 ona rağmen oranları hala iyi
Ateş Kuşları yeni sezonda başka güne mi geçse acaba? güçlü rakipleri olduğundan dengesiz ilerliyor. Yeni sezonda pazartesiye alıp bir denesinler bence.
Liderler FOX'ta güzel gitmiş ben biraz daha yüksek bekliyordum olsun AB'de ilk 10'a girmiş
Survivor nal toplama challenge yapmaya devam ediyor
Barbaros resmen vergi ziyanlığından başka birşey değil. Her bölümü zarar yazmaktan başka birşey değil, önceden 1,50 - 2 reyting alırdı şimdi neredeyse listeye giremeyecek durumda bitse de kurtulsak.